bekijkhetmaar.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Antisemitisme Turkije
  Turkse basketfans schelden spelers Israëlisch team uit
  ANKARA - Het conflict in de Gazastrook verplaatst zich nu ook naar de sportarena's. Een wedstrijd in de Eurocup basket tussen het Turkse 'Turk Telekom' en het Israëlische 'Bnei Hasharon' in Ankara is geannuleerd nadat Turkse supporters de Israëlische spelers hadden bedreigd. De zowat 1.500 aanwezige agenten moesten tussenbeide komen om de gemoederen te bedaren.

  De feiten deden zich voor toen de twee teams het parket opkwamen om de fans te groeten. Plots begonnen aanhangers van de thuisploeg, van wie sommigen PLO vlaggen droegen, de Israëlische spelers uit te schelden en te bedreigen. Ze schreeuwden onder andere: "Israëliërs moordenaars, verlaat Palestina."
  De 'fans' wierpen ook munten en aanstekers en trachtten het veld op te lopen. Daarop kwam de politie tussenbeide en vluchtten de Israëlische spelers naar de kleedkamer. Even later werd beslist om de wedstrijd te annuleren.

  Reacties

  bekijkhetmaar op 16-01-2009 19:52
  Erdogan: Israël moet uit VN geweerd
  ANKARA - De Turkse premier Recep Tayyip Erdogan stelde vrijdag het Israëlische lidmaatschap van de Verenigde Naties ter discussie 'omdat Israël de VN-resoluties over de Gazastrook negeert'. Dat meldde het persagentschap Anadolu.
  "Hoe kan een lid dat weigert de resoluties van de VN Veiligheidsraad toe te passen, lid blijven van de VN?", vroeg Erdogan vrijdag. Die uitspraak is de voorlopig laatste in een reeks van zware anti-Israëlische uithalen van het islamitische land over de Joodse staat. In het verleden hebben de meeste leden, die voor het grootste deel bestaan uit Arabische landen, hun anti-Israëlische stempel op vergaderingen gedrukt. Sinds 1948 heeft de Arabische Liga er een sport van gemaakt om resoluties tegen Israël uit te vaardigen. VN resoluties zijn niet bindend. Israël heeft tot dusver 35 VN-resoluties naast zich gelegd.
  Erdogan omschrijgt die tegen aanvallen op PLO doelen als een "humanitaire schande".
  In Turkije heerst grote woede over het Israëlische offensief. In Istanbul werden opnieuw moslims tiojdens het vrijdaggebed opgeroepen de straat op te gaan om tegen het offensief te protesteren.
  In Eskisehir (centraal-Turkije) hielden demonstranten bordjes omhoog met daarop "honden welkom, Joden niet".
  bekijkhetmaar op 26-01-2009 15:19
  Joodse organisaties slaan alarm
  ISTANBUL - De vijf grootste Joodse organisaties in Amerika hebben een verontrustendebrief geschreven aan de Turkse premier Erdogan over het groeiend antisemitisme in Turkije.
  Erdogan was een van de felste critici van de Israëlische overlevingsstrijd tegen de PLO terreurgroeperingen in de Gazastrook. Erdogan noemde het 'doden van meer dan duizend Palestijnse burgers een misdaad tegen de menselijkheid’.
  "Wij zijn er van overtuigd dat de verantwoordelijkheid voor het conflict ligt bij de terroristische groep Hamas en dat Israël het recht en de plicht heeft om gebruik te maken van het recht op zelfbescherming. Wij vinden echter dat meningsverschillen hierover geen uitingen van antisemitisme rechtvaardigen in Turkije," zeggen de voorzitters van de Joodse organisaties.
  Het offensief tegen de PLO in de Gazastrook heeft allerlei anti-Israëlische en antisemitische gevoelens losgemaakt in onder andere Turkije. ‘Verboden toegang voor Joden en Armeniërs, honden welkom’, stond er op diverse plaatsen in Turkije op borden geschreven. Turken positioneerden naast de borden en lieten zich trots kijkend fotograferen. In de populaire badplaats Antalya hingen diverse hotels bij de ingang borden met ‘Israëlische toeristen zijn niet welkom’.
  De kleine Joodse gemeenschap in Turkije heeft verontwaardigd gereageerd op de antisemitische uitlatingen in Turkije.
  In de conservatief islamitische krant Vakit stond ‘Jood is hetzelfde als terrorist’. In de orthodox-islamitische wijk Fatih in Istanbul staat op muren geschreven ‘Israël heeft de technologie, maar Hamas heeft Allah aan zijn zijde’.
  Sinds 1994 is er sprake van een nauwe economische en militaire samenwerking tussen Turkije en Israël. Turkije is een van de weinige moslimlanden met vriendschappelijke betrekkingen met Israël.
  bekijkhetmaar op 30-01-2009 17:20
  Erdogan is Turkse held na Davos-rel
  ISTANBUL - De Turkse premier Tayyip Erdogan is vrijdag bij zijn vroegtijdige terugkeer in zijn land als een held onthaald. Donderdag liep hij weg uit een verhit debat over het Midden-Oosten tijdens een economische top in het Zwitserse Davos.
  Duizenden Turken onthaalden hun 'held' vrijdag in op het vliegveld Ataturk in Istanbul. Ze droegen Turkse, PLO en Hamas vlaggen. Zijn naam werd gescandeerd alsof het om Allah zelf zou gaan.
  Donderdag had Erdogan, voor een volle conferentiezaal tijdens de World Economic Forum in Davos, een felle woordenwisseling met zijn Israëlische ambtsgenoot Peres. Met een rood aangelopen gezicht van woede verliet de Turkse politicus het podium na de verbale botsing met Peres.
  Beiden waren als sprekers uitgenodigd tijdens World Economic Forum. Peres gaf een uitleg ter rechtvaardiging van het Israëlische offenfief tegen Hamas in de Gazastrook reageerde. Erdogan onderbrak hem kwaad door felle kritiek te leveren op de militaire acties van Israël in de Gazastrook. Hij stelde dat in de Gazastrook veel doden zijn gevallen. Peres reageerde geemotioneerd en met stem verheffung vroeg hij aan de rood aangelopen Erdogan hoe hij zou regegeren als elke nacht raketten op Istanbul zouden worden afgevuurd "Waarom vuurden zij raketten af? Er was geen blokkade van de Gazastrook. Er was nooit een dag van hongersnood in de Gazastrook". Waarop de Turkse premier Erdogan Israël beschuldigde van gijzeling van miljoenen onschuldige burgers wegens het afsluiten van grenzen met de Gazastrook dat hij 'een open gevangenis' noemde 'afgesloten van de rest van de wereld'. Zijn betoog werd echter door de voorzitter van het panel. Erdogan verliet vervolgens woedend de zaal.
  Peres belde vrijdagmorgen met Erdogan om de gemoederen te sussen, aldus een woordvoerster van de Israëlische president. Ze ontkende dat Peres zijn excuses heeft aangeboden.
  Sinds 1994 is er sprake van een nauwe economische en militaire samenwerking tussen Turkije en Israel. Turkije is een van de weinige moslimlanden met vriendschappelijke betrekkingen met Israël.
  De islamitische terreurbeweging PLO prees Erdogan voor zijn actie. "We beschouwen zijn vertrek uit de zaal als een uiting van steun aan de slachtoffers van de door zionisten uitgevoerde Holocaust", aldus Hamas vrijdag in een verklaring.
  bekijkhetmaar op 03-02-2009 19:52
  Erdogan: "Turkije kent geen antisemitisme"
  ANKARA - Zondag werd de Turkse premier Recep Tayyip Erdogan onthaalt door een grote opgetogen meentigte. Zij zwaaiden met de PLO vlag en eerden Erdogan als was hij Allah zelf. Erdogan had kort daarvoor ernstige kritiek geuit op Israël.
  Ondanks Eskisehir, waar demonstranten bordjes omhoog hielden met daarop "honden welkom, Joden niet", zou volgens Erdogan het antisemitisme nooit voet aan de grond krijgen in Turkije. Tijdens de strijd tegen de terreurgroeperingen in de Gazastrook wemelde het in Turkije van de anti-Israëlische betogingen ook Erdogan zelf schold luid en duidelijk op de Israëlische regering tijdens de recente Israëlische aanvallen op PLO groeperingen, in de Gazastrook Dat deed hij tijdens het Wereld Economisch Forum (WEF) in Davos. Hij was woest om de Israëlische aanvallen om de raket beschietingen vanuit de Gazastrook op Israëlische burgers te stoppen. Uiteindelijk verliet hij zelfs 'woedend' de ontmoeting. In zijn eigen land werd hij als een held onthaald. Nu benadrukt hij dat zijn woede vooral was gericht tegen de Israëlische regering en niet tegen Joden.
  Op 16 januari stelde Erdogan het Israëlische lidmaatschap van de Verenigde Naties ter discussie "Hoe kan een lid dat weigert de resoluties van de VN Veiligheidsraad toe te passen, lid blijven van de VN?", vroeg Erdogan vrijdag. Die uitspraak was één uit een reeks van zware anti-Israëlische uithalen van het islamitische land over de Joodse staat. Dat tot deze resoluties werd besloten na aandringen van de Arabische/islamitische meerderheid in de VN liet Erdogan even buiten beschouwing. Die zelfde avond werd in Istanbul, tijdens het vrijdaggebed, opgeroepen de straat op te gaan om tegen Israël te protesteren.
  Erdogan beklemtoonde dat zijn regering blijft proberen te bemiddelen tussen Israëli's en de Arabieren. Zo zegt hij gebeld zou zijn door VN-secretaris-generaal Ban Ki Moon, die hem heeft gevraagd vooral door te gaan als bemiddelaar in het conflict.
  Het pro-westerse Turkije gold dertien jaar als steun en toeverlaat in de regio voor de Joodse staat. Erdogans woede leek de zakelijke en goede verhouding te verstoren. Dat maakt de circa 23.000 Joodse Turken ongerust. Dat hoeft helemaal niet volgens Erdogan. Er is nooit antisemitisme geweest en het komt er ook niet als het aan hem ligt.
  bekijkhetmaar op 04-02-2009 10:46
  PLO vlag op Turks voetbalveld
  ISTANBOEL - Sivasspor-voetballer Ibrahim Dagasan heeft midden op het veld van zijn club de PLO vlag geplant. De Turk deed dit na afloop van de gewonnen wedstrijd met Galatasaray. Hiermee wilde Dagasan protesteren tegen Israël. Na het planten van de vlag schreeuwden de toeschouwers anti-Israëlische leuzen. Dagasan maande hierop het publiek tot stilte door zijn vinger voor zijn mond te houden.
  Niels op 16-02-2009 13:04
  Erdogan woest op Israël
  ISTANBUL - Turkije is opnieuw in grote woede ontstoken over Israël. De Israëlische generaal-majoor Avi Mizrahi sprak op een persconferentie over Turkse kritiek op de Gaza-oorlog. Turkije was een van de felste critici van die oorlog. De Turkse premier Erdogan beschuldigde Israël van "misdaden tegen de menselijkheid." Mizrahi vond dat Erdogan maar ‘eens in de spiegel moest kijken’. De militair wees op de Turkse genocide op Armeniërs in 1915, de jarenlange repressie van de Koerden en de bezetting van Cyprus.
  Opmerkingen van een Israëlische generaal-majoor over Turkije worden door Ankara 'onacceptabel' genoemd. De Israëlische ambassadeur moest uitleg komen geven en Jeruzalem heeft zich inmiddels van de uitlatingen gedistantieerd. De betrekkingen tussen de 'vrienden' Israël en Turkije worden er ondertussen niet beter door.
  Erdogan zelf lijkt er ook weinig aan te doen om de relaties te verbeteren. Deze week liet hij zich nog uitermate kritisch uit over de Israëlische verkiezingsuitslag die hem 'verdrietig' had gestemd. "De kiezers hebben voor rechtse partijen gekozen en dit laat een erg donker beeld zien voor de toekomst", doelend op een oplossing voor de Arabieren in de Gazastrook die volgens de Turkse premier in een ‘openluchtgevangenis' leven.
  De woordenstrijd komt op een moment dat de relatie tussen de twee bondgenoten flink onder druk staat. Afgelopen maand haalde premier Erdogan de wereldpers door tijdens het Wereld Economisch Forum in Davos - na een debat met de Israëlische president Peres - woedend het podium af te stormen. Hij verweet Peres 'goed te weten hoe te moorden'.
  Twee weken geleden kondigde het Turkse ministerie van Justitie aan te onderzoeken of Israël zich schuldig heeft gemaakt aan genocide. En ook Ankara, dat zich graag opwerpt als bemiddelaar in het Midden-Oosten, en dat er eerder voor zorgde dat Israël en Syrië weer met elkaar om de tafel gingen, zou door de ontwikkelingen van de afgelopen weken in Israël niet meer als ‘serieuze en onafhankelijke bemiddelaar’ worden gezien. Turkije was lang een van de weinige bondgenoten van Israël in de islamitische wereld.
  De uitlatingen van Avi Mizrahi leidden zaterdag onmiddellijk tot een woedende reactie van het Turkse leger en de regering. Vice-premier Cemil Cicek bestempelde de uitlatingen als "onverantwoordelijk, verkeerd en niet in lijn met de historische realiteit". Israël distantieerde zich en benadrukte dat het niet de officiële visie van het Israëlische leger betreft. Erdogan zei op een bijeenkomst - zonder Israël te noemen - dat Turkije zich door niemand de les laat lezen.
  De oplopende strijd kan de economische en militaire samenwerking echter in gevaar brengen. Israël is een van de grootste wapenleveranciers aan het Turkse leger, en Turkije staat op haar beurt het Israëlische leger toe oefeningen uit te voeren in het Turkse luchtruim. De laatste tijd worden geluiden over groeiend antisemitisme in Turkije ook steeds luider.

  Koerden (lees voor de meest recente berichten: http://azady.nl/news_cats.php?cat_id=11)
  Cyprus (lees voor het meest recente bericht: http://www.refdag.nl/artikel/1390538/Van+Baalen+voor+ultimatum+aan+Turkije.html)
  Niels op 03-06-2009 09:42
  Slechts 34% van de Turken duld een Jood als buur
  ANKARA - Uit een studie onder 1.715 mensen die door de Bahcesehir Universiteit in Istanbul, tussen 12 april en 3 mei 2009 werd uitgevoerd, blijkt dat slechts 34% van de Turken het 'geen groot probleem vind om naast een Jood te wonen". Heden ten dage leven er in Turkije zo'n 22.000 Joden. Ongeveer 97% van de Turkse Joden zijn Sefardiem, zij zijn nazaten van Joden die zich tijdens de auto-da-fee (1492) in het Ottomaanse rijk vestigde.
  "In de laatste tien jaar zijn het anti-Israëlische gevoelens toe genomen,” zeiYilmaz Esmer, een professor politieke wetenschappen aan de Bahcesehir universiteit die de leiding had van dit onderzoek. Israël is in Turkijë het meest onpopulaire land gevolgd door Armenië en de Verenigde Staten. Volgens het rapport wordt Israël verantwoordelijk geacht voor de meeste problemen in de wereld gevolgd door de VS en de EU op de tweede en de derde plaats.
  Dat de EU mede verantwoordelijk word gehouden van de problemen wil echter niet zeggen dat zij niet toe willen treden bij de EU. Een kleine meerderheid (56%) van de Turken steunt de plannen van hun overheid om toe te treden tot de EU.
  Antisemitisme is in Turkije wijdverbreid. Het wordt gepropageerd door zowel de extreem-rechtse Grijze Wolven als de moslimfundamentalisten. Ook het ontkennen van de Shoa raakt daar steeds meer in zwang.
  Er waren al Joden in Constantinopel (het huidige Istanbul) voor de invasie van het Ottomaanse rijk in 1453. Deze Joden werden 'Romaniots' genoemd en spraken Grieks. Een meerderheid van deze hen wist aan het juk van de achtervolgingen der Byzantijnen te ontvluchten en ging in Bursa wonen, dat in 1324 werd bezet door het Ottomaanse rijk. De Askinazim uit Frankrijk en Duitsland sloten zich in Bursa bij hen aan en vormde zo samen een model voor het latere Joodse leven in Istanbul en Saloniki.
  Het Ottomaanse rijk werd toen geregeerd door de heerser Beyazit II. Van de circa 300.000 Joden die het Iberisch schiereiland verlieten, vestigden 250.000 zich binnen het Ottomaanse rijk. De meeste kozen voor Istanbul en Saloniki. Heerser Beyazit II was danig in zijn sas en verklaarde: "Door de expulsie der Joden van het Iberisch schiereiland heeft Ferdinand de Wijze zijn land verarmd doch het onze enorm verrijkt."
  In 1927 telde het aantal Joden in Turkije 85.000 en hun aantal groeide tijdens de tweede wereldoorlog tot 125.000. De overgrote meerderheid was straatarm, slechts weinigen hadden het voorrecht van de Turkse weelde te mogen profiteren en woonde in het noordelijk gedeelte van de zogenaamde Gouden Hoorn. In de volksmond werd gesproken over het Getto Balat en Haskoy.
  Toen Attaturk in 1923 de Turkse Republiek stichtte onderging het rijk revolutionaire hervormingen welke ook grote invloed hadden op het leven van de Joden. Ondanks pogingen van Attaturk middels colleges van uit nazi-Duitsland gevluchte professoren en intellectuelen de lokale hoge scholen en universiteiten te hervormen, groeide ook in Turkije het racisme en antisemitisme.
  De grondlegger van het hedendaagse antisemitisme in Turkije was de oud-militair Cevat Rifat Atilhan. Die onderhield in de jaren 30 nauwe contacten met antisemieten uit nazi-Duitsland en andere landen, en verspreidde nazistische propaganda in Turkije. In 1933 bezocht hij München op uitnodiging van de nazi-ideoloog Julius Streicher. Die leerde hem acties op te zetten voor een boycot tegen de Joden, en gaf hem inzicht in de methode om paramilitaire groepen en jongerenverenigingen in te zetten voor de strijd om de macht.
  In 1934 werd Atilhan gekozen tot voorzitter van een internationaal antisemitisch congres in München, en bij een soortgelijk congres in 1935 in Denemarken was hij algemeen secretaris. In 1934 richtte Atilhan het antisemitische blad "Mili Inkilap" op, een Turkse variant op Streichers blad "Der Stürmer". Mili Inkilap speelde een belangrijke rol bij het ophitsen van de bevolking in de regio Thraci? tegen de daar levende joden. Medio 1934 werden hun bezittingen geplunderd en kregen ze te maken met verkrachtingen en ander geweld. Daarop vluchtten er zo'n 15 duizend Joden naar Istanbul. Later werd er een speciale belasting voor Joden ingevoerd, en vertrokken de Thracische Joden massaal naar het Joodse thuisland. Atilhan bracht tientallen boeken uit. Een viertal daarvan werd in de jaren 90 herdrukt en een aantal andere zijn integraal op internet te vinden.
  Als gevolg werden in 1935 de meerderheid van de Joden van Edirne (Andrinopel) en Canakkale verbannen, onder het mom van militaire noodzaak.
  Met de komst van de tweede wereldoorlog escaleerde de problematiek in alle hevigheid. In 1941 werden alle mannen tussen de 18 en 45 jaar opgeroepen voor bijzondere militaire dienst. In eerste instantie werd gewerkt aan de aanleg van een wegennet voor betere transportmogelijkheden van het Turkse leger. Op 11 november 1942 besloot de regering tot het heffen van vermogensbelasting.
  Er werden commissies benoemd die voor elke individuele burger ging bepalen welk bedrag verschuldigd was. Voor Moslems was dat 1% van hun vermogen terwijl voor anderen het tot meer dan 100% opliep.
  Veel Joden hadden kleine bedrijven, zij kregen het meest onder de maatregelen te lijden. De mensen die zelfs na verkoop van al hun bezittingen niet de vereiste betalingen konden doen werden naar werkkampen gestuurd. Op 17 september 1943 werd deze wet afgeschaft.
  Na de Tweede Wereldoorlog verbeterden de omstandigheden van de meeste minderheden. Op dit moment leiden Joden een vreedzaam leven, althans zolang zij zich niet mengen in de landelijke politiek.
  Na het uitroepen van de Joodse staat Israël (in 1948) emigreerde de meerderheid van de Turkse Joden daarheen, met name de arme groep. Het aantal Joden daalde zo in Istanbul van 60.000 naar 20.000, in Edirne van 8000 tot 20, in Izmir (Smyrna) van 20.000 tot 1.500 en in andere steden tot te verwaarlozen aantallen.
  Tot zo'n 25 a 30 jaar terug was de taal van de Turkse Joden Ladino (ook wel Judeo-Espagnol); een dialect van het Spaans dat ruim een halve eeuw geleden in Spanje werd gesproken.
  Tot de tweede wereldoorlog werd dit dialect met Hebreeuwse letters geschreven maar tegenwoordig worden dikwijls latijnse letters met Turkse spelling gebruikt.
  Joodse kranten als 'Shalom' werd vroeger voor 90% in het Ladino en 10% in het Turks geschreven, nu is het omgekeerd. De jonge generatie spreekt geen Ladino meer.
  In 1969 werd in Turkije de Partij van de Nationalistische Actie (MHP) opgericht. Men had contact met allerlei extreem-rechtse partijen in Europa, zoals de Duitse NPD, het Franse FANE en het Belgische VMO. Deze contacten hielden minstens tot in de jaren 70 en 80 stand. De MHP, waarvan de aanhangers ook wel Grijze Wolven genoemd worden, probeerde die partijen in te zetten bij de bestrijding van linkse Turken in West-Europa. In Turkije verspreiden Grijze Wolven nationaal-socialistische propaganda, zoals vertalingen van Hitlers boek "Mein Kampf" en het antisemitische verzinsel "De Protocollen van de Wijzen van Zion", waarin een plan tot Joodse wereldheerschappij zou zijn vastgelegd. Verder staat in MHP-gezinde publicaties regelmatig anti-Joodse retoriek.
  Ook onder moslimfundamentalisten is antisemitisme gemeengoed. Moslimfundamentalistische politieke partijen zien joden als "schurken", en in de pers worden ze veelal gepresenteerd als menselijk afval dat op zijn vernietiging wacht. Joden krijgen opmerkingen over hun accent, en joodse ondernemers durven hun achternaam niet als bedrijfsnaam te gebruiken. Dat zou namelijk opdrachten kosten, zeker van de overheid. Veel Turken geloven dat Joden Turkije uitbuiten en niet loyaal zijn jegens het land.
  In antisemitische kringen worden communisme en kapitalisme als zionistische machinaties gezien. In de jaren 70 leidde het scherper wordende conflict tussen links en rechts tot een toename van het antisemitisme. Het zionisme zou Turkije onder controle proberen te brengen door het land in twee vijandig gezinde kampen te verdelen. In die periode introduceerde de moslimfundamentalist en latere minister-president Necmettin Erbakan het antisemitisme in het gevestigde politieke discours. Hij propageerde "de bevrijding van Jeruzalem" en veroordeelde de samenwerking van de Turkse staat met het IMF, omdat dat "de onderwerping aan de renteslavernij van het Joodse kapitaal" zou betekenen. In 1991 schreef Erbakan het economische programma van de Welzijnspartij. Hij noemde het liberale economische systeem "een slavernijsysteem" dat aangestuurd zou worden door het zionisme. In 1995 kreeg de Welzijnspartij de regeringsmacht. Onder druk van het Turkse leger werd de toon jegens Joden toen iets milder. Het leger heeft namelijk alle belang bij samenwerking met Israël. Ook de huidige premier Recep Tayyip Erdogan laat zich weinig vleiend uit over Joden. Eind jaren 90 zei hij bijvoorbeeld: "De Joden begonnen met het onderdrukken van de moslims in Palestina in de naam van het politiek judaïsme, wat zionisme wordt genoemd. Vandaag de dag is het beeld van de Jood niet anders dan dat van de nazi's."
  Radicale islamitische organisaties als de Turkse Hezbollah en IBDA-C hebben vanaf de jaren 80 regelmatig aanslagen gepleegd op Joodse instellingen en vooraanstaande Joden in Turkije. De Onderzoeksgroep Turks extreem-rechts telde in de periode 1980-2004 12 aanslagen, waarbij 50 doden en honderden gewonden vielen. De lijst is verre van compleet. In maart 2004 viel er in Istanbul nog een aanslag van moslimfundamentalisten te noteren op een vrijmetselaarsloge. Veel antisemieten geloven dat "de Joden" achter de vrijmetselarij zitten.
  Een ander verontrustend fenomeen dat zich ook in Turkije opgeld doet, is het negationisme (het ontkennen dat de Shoa heeft plaats gevonden). In de moslimfundamentalistische pers, maar ook daarbuiten, verschijnen artikelen over bekende negationisten als de Fransman Roger Garaudy en de Brit David Irving. Boeken van Garaudy worden in het Turks vertaald. De meest vooraanstaande Turkse negationist is Adnan Oktar. In 1995 bracht hij het boek "De Holocaustleugen" uit, dat goede kritieken ontving in de moslimfundamentalistische pers. Volgens Oktar had de Shoa (Holocaust) nooit plaatsgevonden. Als 'bewijs' kwam hij met een foto van de "Zentral Sauna" in Auschwitz. Daarop waren naakte gevangenen te zien die onder de douche staan. Dat zou volgens Oktar aantonen dat er nooi Joden werden vermood in de nazi concentratiekampen. Maar het bewijst vanzelfsprekend slechts dat er naast de gaskamers ook een wasruimte aanwezig was.
   Bron:
  • Sunday Milliyet
  • Likud Nederland
  • Brochure "Antisemitisme en nationaal-socialisme in Turkije"
  • Joden onder de islam
  Niels op 01-10-2009 19:30
  Turken rassistis en intolerant
  ANKARA - De islamitische Turken willen weinig weten van dhimi's (niet moslims). Dat berichtten Turkse media woensdag op basis van een peiling van het Turkse bureau Frekans.
  Volgens de 1108 ondervraagde Turken zouden de dhimi's niet loyaal zijn aan het land en zij de niet-moslimminderheden hen liever niet in belangrijke politieke functies.
  Meer dan de helft (631) van de ondervraagden zei "niet naast een niet gelovige te willen wonen". Van de 1108 ondervraagden zei 42% (466) "beslist niet naast een Jood te willen wonen". Nog eens 35% (388) gaf dit antwoord over christenen.
  "Joden zijn niet loyaal aan de Turkse staat," is de overtuiging van de ondervraagden.
  In Turkije wonen ongeveer 22.000 Joden, hiervan is 97% Sefardiem. Deze groep vestigde zich, na een nieuwe golf van antisemitisme in 1492, vanuit Spanje in het Ottomaanse rijk.
  Turkse Joden zijn (net als Armeniërs en Grieken) officieel erkend als minderheden onder de Vrede van Lausanne in 1923. Dat verdrag maakte officieel een einde aan de Grieks-Turkse oorlog (1921-1922).
  Uit de peiling bleek ook dat 18% onder geen beding naast een allochtoon te willen wonen. 57% van de Turkse respondenten wil niet dat niet-moslims bij de nationale inlichtingendienst gaan werken en 55% ziet hen liever ook niet bij de rechterlijke macht. Dit geldt in mindere mate ook voor functies bij gemeentes, wetenschappelijke instanties en medische centra.
   Bron:
  • Reuters
  • Likud Nederland
  Niels op 12-10-2009 19:09
  Porsche wil meer weten over dwangarbeid tijdens nazi tijdperk
  WOLFSBURG - De Duitse autobouwer Porsche wil meer duidelijkheid over de Joodse dwangarbeiders in de onderneming ten tijde van nazi-Duitsland, dat maakte Dieter Landenberge, archiefhoofd van Porsche, zondag bekend.
  Aanvankelijk ging Porsche er volgens een woordvoerder van uit dat er slechts "een kleine kring" van een vijftigtal dwangarbeiders was die werden gedwongen om de Volkswagen Typ 1 (beter bekend als 'de kever') te bouwen. Inmiddels is gebleken dat het er veel meer dwangarbeiders ingezet waren zijn. "Tijdens de Tweede Wereldoorlog had Ferdinant Porche driehonderd dwangarbeiders in dienst," schrijft economiejournalist Ulrich Viehöver in zijn boek. Volgens niet nader bevestigde berichten zouden de te werk gestelde Joden uit het 88 kilometer verder gelegen Bergen Belsen aangevoerd zijn.
  Porsche wil nu naar eigen zeggen de zaak nader onderzoeken, eerst met eigen vaklui, daarna door externe deskundigen.
  Ferdinand Porsche begon in 1931 de fabricage van een eigen auto merk in 1932 ontwierp hij een auto, de Volkswagen Typ 1, maar pas in 1934 werd deze auto gerealiseerd. In dat jaar kreeg Ferdinant de opdracht van Adolf Hitler een "Kraft durch Freude"-wagen te ontwerpen, een wagen voor het volk. Het programma van eisen voor deze auto was fors. De KdF-wagen moest een topsnelheid van 100 km/u kunnen halen; moest twee volwassenen en een kind kunnen vervoeren, of drie soldaten en een mitrailleur; moest een luchtgekoelde motor hebben, zodat hij 's winters buiten kon staan; mocht maximaal tussen de 6 en 7 liter benzine per 100 kilometer verbruiken; en mocht niet meer kosten dan 900 Reichsmark.
  In 1938 begon Ferdinant met de fabricage van een eigen race wagen, de Porsche 64.
   Bron:
  • Ha'aretz
  Niels op 15-10-2009 15:30
  TV Turkije noemt elke Joodse Israëli een brute moordenaar
  ANKARA - Avigdor Lieberman, Israëlische minister van BuZa roept Turkse ambassadeur op het matje in verband met een televisieserie.
  Lieberman vraagt aan de Turkse of hij een verklaring kan geven over een negatieve televisieserie dat handelt over Israël op de Turkse staatstelevisie.
  De televisieserie, 'Ayrilik (Scheiding), Palestina in liefde en oorlog', word uitgezonden door de publieke omroep TRT1 en draait rond een liefdesdrama in de door Israël begin dit jaar bestookte Gazastrook.
  In de serie wordt elke Joodse Israëli afgeschilderd als brute moordenaar die onder meer onschuldige kinderen doodschieten en burgers executeren.
  De Israëlische televisie toonde woensdagavond beelden uit het Turkse tv-programma.Lieberman betitelde het "als een hetze tegen Israël van de ergste soort en dat met ondersteuning van de (Turkse) regering".
   Bron:
  • Jerusalem Post
  • Y-Net News
  Niels op 18-10-2009 17:28
  Turkije stelt harde eisen aan Israël
  ANKARA - "Aan de menselijke tragedie in de Gazastrook moet een einde komen en inspanningen om vrede te bewerkstelligen in het Midden-Oosten moeten worden hervat," die voorwaarden stelde Ahmet Davutoglu, de Turkse minister van Buitenlandse Zaken, vrijdag voor de normalisering van de betrekkingen met Israël.
  De eerder relatief goede betrekkingen tussen Turkije en de Joodse staat zijn bekoeld als gevolg van de Israëlische aanvallen op de dichtbevolkte Gazastrook in december vorig jaar en begin dit jaar.
  In Israël hoopten politici nog dat de Turkse woede zou overwaaien, maar dat lijkt Davutoglu nu uit te sluiten.
  Davutoglu zei dat hij in afgelopen jaren persoonlijk betrokken was bij vredespogingen en Israël en Syrië aan één tafel wist te krijgen. "Maar vorig jaar omsingelde Israël de Gazastrook met alle mogelijke middelen en voerde de grootste aanval uit waar de stad ooit onder leed. Zeker 1.500 mensen werden gedood, de meerderheid vrouwen en kinderen en er raakten vijfduizend mensen gewond. Al onze inspanningen voor vrede waren in een klap waardeloos geworden," aldus de Turkse bewindsman.
  Hij zei niet tegen Israël te zijn. "Wanneer een Israëlische stad op deze manier zou worden aangevallen, dan zou Turkije net zo reageren." Vervolgens zweeg Davutoglu over de 692 kassamraketten en mortiergranaten die Hamas sinds het staakt-het-vuren op de Israëlische burgerdoelen heeft afgeschoten.
   Bron:
  • ANP
  • AFP
  Niels op 18-10-2009 17:32
  Israëliërs treffen Turkse toeristenindustrie
  JERUZALEM - Door het verharde optreden van Recep Tayyip Erdoğan, de premier van Turkije, en de grote toename van antisemitisme in dat Westers/islamitische land is de toerisme vanuit Israël afgenomen.
  Turkije heeft besloten om niet deel te willen nemen aan defensie oefeningen wanneer Israël hier ook deel aan neemt en heeft de banden met Syrië (die nog steeds officieel in oorlog is met Israël) aangehaald.
  Volgens Erdoğan moet Israël gestraft worden vanwege haar optreden tegen Hamas, tijdens Operatie Gegoten Lood tussen 28 december 2008 en 17 januari 2009.
  "Turkije reageert schijnheilig door Israël te beschimpen, terwijl het land zelf haar genocide op de Armeniërs ontkent," zei Eli Cohen. De Armeense Genocide, tussen 1915 en 1923, is de naam voor de volkerenmoord op meer dan een miljoen Armeniërs, die gepleegd werden in het Ottomaanse (Turkse) Rijk.
  "Turkije houd een groot deel van Koerdistan bezet sinds 1918 en voert met regelmaat bombardementen uit op de Koerden in Iran, waarbij inmiddels honderden burgers om gekomen. Wie kan mij vertellen hoeveel raketten de Koerden inmiddels op Turkse burgerdoelen af heeft geschoten?" klonk zijn retorische vraag.
  anti-Zionist op 21-10-2009 01:19
  Dit bericht is verwijderd wegens de racistische toon.
  Niels op 22-10-2009 20:55
  Turkse tv schrapt antisemitische uitpraken
  ANKARA - De Turkse zender TRT heeft antisemitische passages, over Israëlisch geweld tegen Arabieren in de Gazastrook uit een televisieserie geschrapt na kritiek uit Israël. Dat heeft Selcuk Cobanoglu, de producent van de serie, gezegd.
  De in scène gezette beelden, waarin Israëlische militairen schoten op geblinddoekte man, zijn geschrapt. Cobanoglu zei dat elke zender regels voor toezicht heeft en dat hij daar geen bezwaar tegen heeft. Hij sprak echter de Israëlische kritiek tegen dat hij met de serie aanzet tot haat tegen de Joden en Israël.
  De serie 'Scheiding, Palestina in liefde en oorlog' van de publieke omroep TRT1 draait rond een liefdesdrama in de door Israël begin dit jaar bestookte Gazastrook. Vorige week riep Avigdor Lieberman, de Israëlische minister van Buitenlandse Zaken, de Turkse zaakgelastigde op het matje om zijn beklag te doen over de serie waarin Israëlische soldaten onder meer kinderen doodschieten.
   Bron:
  • Miliyet
  Niels op 27-10-2009 20:25
  Erdogan springt in de bres voor Iran
  ANKARA - De Turkse premier Recep Tayyip Erdogan heeft maandag, tijdens een interview, gezegd dat de 'Westerse mogendheid' een oneerlijk beleid voert tegen Iran en zijn nucleair programma.
  Het Westen doet er alles aan om te voorkomen dat Iran werkt aan een kernwapen. Hoewel Ahmadinejad regelmatig heeft gezegd dat hij Israël van de kaart wil vegen, en onlangs zei dat ze 'de zionistische intiteit [Israël] zou verbranden' spreekt Teheran ten stelligste de beschuldiging van kernwapens tegen.
  Volgens Erdogan is die vrees gebaseerd op 'geroddel'. "Het is een manier van benaderen die niet bijzonder eerlijk is, want zij [de landen die zeggen dat er bewezen activiteiten zijn tot het Iraanse nastreven van kernwapens] hebben zelf zeer sterke nucleaire infrastructuren," zei hij. "Het zijn vooral landen die al beschikken over een kernwapen die willen voorkomen dat Iran er ook een krijgt." Deze week zal Erdogan een bezoek aan Iran afleggen.
  Iran is de grootste sponsor van PLO groeperingen als Hamas en Hezbollah en test regelmatig raketten die Israël kunnen bereiken. Vorige week overlegde Iran met de VS, Rusland en Frankrijk over zijn nucleair programma. De VS, Rusland en Frankrijk kwamen tot een akkoord waarop Iran vrijdag met een antwoord zou komen. In eerste instantie leek Ahmedinejad het eens te zijn met het voorstel, twee dagen later zei hij dat hij uranium wil importeren, maar niet zal stoppen met het verrijken van uranium. Woensdag zal hij wellicht met een antwoord naar de IAEA komen.
  Sinds het aantreden van Erdogan is de relatie tussen Turkije en Israël verslechterd. Ook is het antisemitisme in dit Europees-islamitische land ernstig toe genomen. Erdogan schrapte onlangs een militaire oefening met Israël en gebruikte Operatie Gegoten Lood (de Israëlische tegenaanval op Hamas in de Gazastrook rond de jaarwisseling) als excuus. Kort na het schappen van deze oefening hield Turkije een oefening met Syrië. Syrië is officieel nog steeds in oorlog met Israël.
  Maandagavond uitte Erdogan een beschuldiging aan het adres van Avigdor Lieberman, de Israëlische minister van Buitenlandse Zaken. Volgens de ultra islamitische leider zou Lieberman ermee gedreigd hebben een kernbom op de Gazastrook te gooien. Blijkbaar is één van deze twee niet op de hoogte dat een Fall-out, de straling die zich in de dagen na een kernexplosie via het aardoppervlak versprijd, geen tunnels nodig heeft om vanuit de Gazastrook naar Israël te komen.
  Als klap op de vuurpijl betuigde Erdogan maandag zijn vriendschap voor Iran en de Iraanse president Mahmoed Ahmadinejad. Zijn recente houding leverde Ankara al een vingerwijzing van Washington op. De VS vreest aantasting van de Amerikaanse belangen in de regio.
  Barry Madlener, PVV-Europarlementslid, noemt de vriendschap tussen deze twee islamitische leiders. "Heel vreemd en verontrustend." Madlener vraagt zich, na deze uitspraak, in aller ernst af of Turkije aan de EU toe mag treden.
  "Verontrustend en provocatief," zegt Sophie in 't Veld (D66). Volgens haar heeft Erdogan echter ook een punt. "De echte boodschap van Erdogan is dat Turkije een alternatief heeft als Europa toetreding van dit land tot de Unie afwijst."
   Bron
  • BBC
  • The Guardian
  • AP
  Niels op 11-11-2009 20:45
  Erdogan: "Israël is slechter dan Soedan"
  ANKARA - Tayyip Erdoğan, premier van Turkije, zei zondag dat Israël slechter is dan Soedan. Hij verdedigde Omar Hassan al-Bashir, de Soedaneese president, die door de wereld beschuldigd wordt van massamoord op christenen in Darfur.
  "Er is geen massamoord gepleegd op mensen in Darfur; moslims zouden zoiets niet doen," meent Erdogan.
  De VN zegt dat er 300.000 mensen zijn vermoord. Maar Erdogan heeft daarvan geen bewijs gezien in Soedan. Hij vindt Netanyahu veel erger. "Ik spreek liever met Bashir dan Netanyahu," zei de islamitische premier.
   Bron:
  • Israel National News
  ilona op 02-11-2010 15:32

  In de lente van dat jaar 1683, vertrekt een leger van driehonderdduizend moslims, onder bevel van Karà Mustafà uit Istanbul en trekt naar het Westen. Een machtig leger. Het machtigste dat Europa ooit gezien heeft. Een indrukwekkende massa mannen, paarden, kamelen en wagens. Ze plunderen dorpen. Ze roven alles wat eetbaar is. Ze ontvoeren vrouwen om de seksuele driften te bevredigen van duizenden soldaten die twintig, dertig kilometer per dag moeten marcheren. Het doel dat Mohammed IV zich stelde was het veroveren van Wenen, om daarna met zijn legers naar Rome te trekken en, eenmaal daar aangekomen, om de Sint-Pieter basiliek in een moskee te veranderen. Net als zijn voorouders, jaren daarvoor, hadden gedaan met de schitterende, weergaloze basiliek Aya Sophia te Constantinopel (naam verandert in "istanbul"). (.....)

  De elfde september 1683 is Wenen verloren. De kanonschoten van het leger van Karà Mustafà hebben kraters geslagen in de bastions van de verdediging. De waterwegen worden verontreinigd. Besmette ratten worden over de stadsmuren gegooid(....) Het Westen staat aan de afgrond van een definitieve vernietiging.

  Bij het aanbreken van de twaalfde september valt de verdediging aan. En tegen iedere voorspelling in winnen ze.

  Tussen dat Europa en het Europa waarin wij nu leven bestaan angstaanjagende overeenkomsten. De geschiedenis heeft ons geleerd dat de Islam virus een zeer gevoelige antennes heeft. Het «voelt» de zwakheid van Europa en beweegt zich westwaarts." (zie: Ottomaanse invasie)

   

   

  Bendes moslims teisteren Nederlandse steden.

   

  Onderzoekwijst uit dat maar liefst 86% van de tweede, derde en nu ook vierde generaties Turken en Marokkanen kiest voor een "huwelijkskandidaat" uit het herkomstland van de ouders. De omvang van de generatie huwbare Moslims neemt flink toe, waardoor op korte termijn een aanhoudende stroom profiteurs, maar ook als Turkije lid wordt bij EU, een complete volksverhuizing uit deze landen valt te verwachten.Meer dan een derde van de Turken zal proberen weg te vinden in het Westen als Turkije toetreedt tot de Europese Unie en er geen beperkingen worden gesteld aan het vrij verkeer. Turkije wil ten koste van alles "het vrij verkeer" van de Turken mogelijk te maken, terwijl in Turkije Islamitische haat tegen de de westerse volkeren toeneemt...Turken zijn nog steeds tegen de westerse cultuur. Moslims die Turkije lid willen maken bij EU zijn de opvolgers van Kara Mustafa.Onderhandelingen over toetreding kosten ons alleen nog meer belasting geld, tot nu zijn er honderden miljoenen Euro gekost. Islamitische AKP en Turkse leger zeggen dat ze graag lid willen worden, bereid om alle hervormingen die nodig zijn door te voeren( tot nu allemaal schijn!) maar gelijktijdig eisen ze: "het vrij verkeer van de Turken naar Europa". Turken zijn bereid om: 1- Stoppen met de bezetting van een deel van huidige EU grondgebied (Noord Cyprus). 2- erkenning van Koerden. 3- Erkenning van Armeense genocide. 4- Hervormingen van het leger, politie, justitie, wetgeving (schijn activiteiten om naïeve Europeanen af te leiden) etc. Maar daar tegenover willen ze één ding zeker: "het vrij verkeer naar Europa". En dit is alles wat de Turken steeds eisen. Ze dreigen steeds harder!. Ze weten heel goed wat ze willen. Het vrije verkeer naar Noord Cyprus resulteerde extra 300 000 duizend Turken op het Eiland en het was gelijk afgelopen met de vrije Cyprus. Turken hebben een deel van deze Eiland compleet bezet en gaan ze niet terug. 26 EU landen bij elkaar kunnen een bezette deel van hun grondgebied niet meer verdedigen tegen Islamitische Turkije. Noord-Irak weer hetzelfde, Turken smokkelen steeds meer rasgenoten naar deze gebied en eisen gelijk olievelden van Kirkuk en Mousoel. Het vrije verkeer van de Turken naar Europa kan er immers voor zorgen dat overbevolkte regio's compleet gedestabiliseerd raken met de meerderheid van Moslims. De toevloed aan moslims zorgt er bv. voor dat wonen in en rond grote steden van europa onleefbaar wordt en als gevolg veel gebieden praktisch in handen van de Moslims gaan vallen. Dit is wat de Turken zeker weten, Turkije nu met een kleine 80 miljoen inwoners + in EU landen circa 10 miljoen en in omringende landen met honderden miljoenen Moslims heeft genoeg met een "kleine " eis: "vrije weg naar EU", voor deze optie zijn ze bereid alles te doen. Maar met deze wapen kunnen ze hele EU vernietigen. Nu wordt het hoogtijd dat het vrije verkeer van Moslims naar Europa compleet gestopt wordt.

  Veel hier geboren moslimjongeren, willen graag deelnemen aan nieuwe strijdtonelen in West-Europa.
  Deze islamitische jongeren vormen een diffuus netwerk van internationaal georiënteerde vijandelijke organisaties en blijken vaak bereid enige vorm van ondersteuning te verlenen aan islamitische activiteiten. Westerse invloed is nog steeds schijn op deze nieuwe generaties en zijn ze langzamerhand in de handen van de gevaarlijke machthebbers gevallen. Deze jongeren laten een 'soldatengodsdienst' zien die is vormgegeven in een soort 'georganiseerde tegenstander van de westerse cultuur. De aantrekkelijkheid voor deze jongeren is dat ze gezamenlijk voor de zaak van hun ouders gaan vechten. Als ze onderling Nederlands praten, beginnen ze constant met, Allah, hallal, wallah, billah, insallah, masallah... Hun manier van organiseren wordt als 'echte opdracht' voorgesteld zodat ze 'voor de zaak van Allah' werken...Dit is wat Mohammed aanbood aan zijn volgelingen, en je hoeft niet lang te denken over wat voor slag mensen hier graag deel van zouden willen uitmaken. De erecode voor deze 'heilige bende' is vastgelegd in de Constitutie van Medina', en dat is een duidelijk erecode voor roofridders, die elkaar bijstaan door dik en dun en geen afvalligheid en verraad toestaan." Nederland staat een ware invasie van dit soort Islamitische tijdboom te wachten. De komende jaren zullen nog vele, voornamelijk Turkse, Marokkaanse en Somalischetijdbomen, onder de naam "immigranten, bruiden en bruidegoms, allochtonen, gelovigen" naar Nederland gehaald worden.

  Nu zijn er miljoenen moslims binnen EU landen en een "paramilitaire" huiding hebben tegen de Europese volkeren is een grote gevaar....Moslims verspreidden zich over diverse landen en vestigen zij zich zonder problemen in West-Europa. Deze nieuwe generatie islamitische nomaden worden eveneens onderdeel van het diffuse internationale netwerk. Hun inspanningen zijn er sterk op gericht de moslims in het Westen zich van westerse waarden en normen te doen afwenden. Daarbij prediken zij een extreme afzijdigheid van de westerse samenleving, propageren vaak onverdraagzaamheid ten aanzien van andere groepen en de omringende samenleving en zetten aan tot het (heimelijk) uitbouwen van parallelle samenlevingsstructuren en eigenrichting .

  In de grootsteden zijn er veel gevaarlijke Moslims actief. Ze stellen onomwonden dat Europa moet worden overgenomen en zijn bereid daartoe geweld te gebruiken. In de afgelopen jaren heeft er een toename plaatsgevonden van hun destructieve activiteiten. Bijna elke wijk in de grote steden krijgt moskeen, islamscholen, internaten, TV schotels etc.. Deze Moslims zullen nooit stoppen en gaan ze weer hun nieuwe eisen stellen, bijvoorbeeld op het gebied van de onderwijs, justitie, politie en geloof.. De segregatie gaat onverminderd door en de verhouding moslim/niet-moslim wordt steeds groter. Instroom van nieuwe Moslims, geboortecijfers, polygamie en andere islamitische tactieken zorgen voor een heel ander beeld...Steeds meer wijken en gebieden worden van Nederlanders gezuiverd. Nu zie jij daar alleen moslims. Ze spelen alsof ze antiracisten zijn.. Deze valse antiracisten zijn zelf grote racisten. Geen enkele Islamitische vrouw mag met een westerse man trouwen (bloed en ras bescherming). Turken en Arabieren zijn tegen de Koerden, Joden, Christenen en Berberen enz.. Deze mensen vinden het immers nodig om bij iedere mogelijkheid die zich voordoet de racist-kaart te spelen. Heel dit gedoe was te verwachten nadat in onze grotere steden de criminele Turken, Marokkanen, Somaliërs en Antillianen de dienst uitmaken,en van onze steden een hel gemaakt hebben. Veel corruptie, dat staat vast, een maffiabende binnen de politiek en justitie, ze stelen, roven en vullen hun zakken goed. Niet voor niks komen ze allemaal weg met een mooi baantje na hun loopbaan. Ze zorgen in ieder geval goed voor elkaar en voor hun Moslims. Zonder criminele Moslims hebben ze geen werk meer! Het is al ziek om te bedenken de vrijheid van meningsuiting te vervolgen en de miljoenen haat-Moslims ongedeerd te laten in Nederland en Europa. Dit is wat Libische Dictatuur Kadaffi met zijn kleine 190 miljoen dollar wilde bereiken...(Omkoop van Libische piraat in Europa is jaarlijks minimaal 190 miljoen dollar. Veel EU politici en hoge ambtenaren worden omgekocht om het "vrij verkeer van de Moslims" mogelijk te maken).

   

  Dubbele Nationaliteit

   

  Er is natuurlijk een duidelijk verschil tussen mensen met een dubbel paspoort samen met zweden of Engeland of de mensen met een dubbel paspoort samen met Marokko en Turkije. Die van Zweden is vergelijkbaar met de Nederlandse voor wat betreft cultuur, normen en waarden. Die van Turkije en Marokko zijn dat duidelijk niet, het zijn moslims, hun cultuur is duidelijk niet de onze en normen en waarden stroken al helemaal niet met die van de westerse. Zweden is Europa. Dat is belangrijk, discussie overbodig. EU burgers kunnen overal in EU landen verblijven zolang ze willen. De meesten zijn ook gelijkdenkend. Wanneer ze willen inburgeren(zelf betalen) en kunnen ze na een paar jaar het Nederlandse paspoort krijgen. De islamitische druiven zijn zuur. Dus Mark Rutte is gewoon eerlijk met zijn uitspraak. Waarom zou dit discriminatie zijn? Zweden heeft net als Nederland een paspoort van de Europese Unie. Dat is een heel verschil. Daarnaast zijn juist Turkije maar vooral Marokko degenen die discrimineren. Je komt namelijk nooit af van de Marokkaanse nationaliteit, ook al ben je in Nederland geboren... Dat moet dus allemaal maar kunnen. Als Nederland hier dan kritiek op heeft dan is het ineens discriminatie. De Turkse regering gedraagt zich discriminerend naar de Koerdische, Armeense en Griekse minderheid. Deze minderheden zijn overgebleven na een periode van ethnic cleansing begin vorige eeuw. Recentelijk is er nog gedreigd 100 000 Armeniers het land uit te gooien. Wie discrimineert er nu? Als Turken Turken willen blijven, moeten ze lekker in Turkije blijven. Dit is Nederland en als je daar wilt wonen, zul je je moeten aanpassen. Dat zou andersom ook wenselijk zijn! En inderdaad, mocht het toch zo gebeuren, dan geldt uiteraard: wil je Turk blijven, dan ook geen aanspraak maken op de Nederlandse voorzieningen. Het kan toch nooit zo zijn dat het en en is? Men zal moeten kiezen: of inburgeren, of geen rechten hebben op Nederlandse voorzieningen.
  Turken in Overheidfuncties kunnen gemanipuleerd worden, zeg maar onder druk gezet worden door de Turkse spionagediensten. De enige remedie tegen deze oproep is alle Turken met een dubbel paspoort moeten het Nederlandse paspoort inleveren. Het kan toch niet zijn dat een Nederlandse Turk in Turkse militaire dienst moet, bovendien oorlog voert tegen de minderheden van Turkije!!. De belastingbetaler mag de afkoopsom voldoen. Als ze invalide terug komen ze in onze uitkeringen.
  Turkse gevoelens zijn dubbel. Europa is wel een prooi, maar ook vijand...Erdogan heeft meerdere malen uitgesproken dat hem een islamitisch rijk voor ogen staat tot de Noordzee, en bij een overname hoef je immers niet te integreren. De enige juiste oplossing is de grens voor Turken dicht... Het is op zich al volslagen krankzinnig dat Nederland accepteert dat Turken met een Nederlands paspoort het Turkse leger in moeten, in mijn optiek dienen de Nederlandse paspoorten afgenomen te worden. De Marokkaanse en Turkse staten menen iets anders met de dubbele nationaliteiten. Aangezien Marokko en Turkije landen zijn die zich hevig bemoeien met landgenoten die zich in het buitenland gevestigd hebben (namenlijsten, dienstplicht, 'zoveelste provincie', etc.) Laten die landen eerst maar eens normaal doen en ex-inwoners met rust laten. Om de dienstplicht in Turkije te ontlopen dient iedere Turk € 5800,00 te betalen voor zijn 38e levensjaar anders kan ie Turkije niet meer in. Daar naast nog wel 4 weken in de kazerne bivakkeren anders moet je als nog 2 jaar drillen. Leuke he, heb je niet met Zweden of welk Europees land dan ook. Daarbij leveren ze ook geen enkele crimineel uit (met een of anders lulsmoes); Kortom, primitieve landen moet je primitief behandelen. Moslimlanden willen invloed uit te oefenen op de Turken, Arabieren hier. Verder moeten ze zorgen dat er veel Moslims bij komen om zijn rijk uit te breiden. Turkije wilt in Nederland een volgende Noord- Cyprus creëren. Ze blijven niet bij de dijk, Noord Cyprus was ook niet zomaar in een keer bezet!

   

  Christenen probleem.

   

  Net als bij de eerst en tweede golf van de Islamitische invasies, zien we nu weer zelfde zwakheid: lege kerken worden verandert in moskeen om islamitische verbreiding te versterken. Het is nog altijd een lachertje dat er 800 moskeen in Nederland zijn, moet jij eens een christelijke kerk in Turkije of Marokko willen bouwen, hakken ze je kop eraf!
  HBO-raad, WRR, CNF, FNV en al die Christelijke partijen sympathiseren het islamitische "geloof", terwijl Moslims met die wapen nog meer landen kunnen veroveren. Kerkelijke leiding met zero moreel helpt alleen nog meer islamisatie in Europa. Dankzij verraderlijke kerk kwamen er 120 000 anti westerse Somaliërs binnen. Dit versterking met de Bulgaarse islamitische minderheid heeft alleen nog meer ellende veroorzaakt. Niemand van hen gaat naar die Christelijke kerk. Moslims doen alsof ze geen "misbruik" probleem hebben (door de geslotenheid van islam en onderdrukking, blijft alles "geheim", maar islamitische misbruik is vele malen groter dan de Christelijke kerk. Imams hebben alles legaal verklaard, 60 jaar oude Moslim met 12 jarige meisje noemen ze hallal!).Christelijke kerken zijn gewikkeld met grote morele problemen. Ze creëren nog meer kansen voor de Moslims. Er ontstaat een grote vacuüm voor de honderden miljoenen Europanen, waardoor islamitische rovers, namens "geloof-religie" nog meer terreinen kunnen veroveren. Hele middenoosten, Pakistan, centrale Azië, Noord Afrika is op deze manier veroverd. Moslims hebben dankzij dit soort Christenen 48 landen veroverd: Bezetting van Europa is 2 keer mislukt: De slag bij Poitiers (732) en In de lente van dat jaar 1683 bij de Wenen. Beide verdedigingen zijn niet van die Christelijk aard. Verdediging van een Frankische koning was totaal spontaan, het was los van de katholiek kerk die al met zijn heilige moslims flikkerde.:Karel Martel, Europa heeft zeer veel aan hem te danken. Het was immers Karel Martel die de moslimopmars in Europa een halt toe riep en daarmee de tot dan toe de onoverwonnen legers van de Islam een eerste beslissende nederlaag toebracht.

  Tweede keer bij de poorten van Wenen hadden we de kracht van de nieuwe generaties, van renaissance tot Verlichting gezien.

  Nu derde keer, het wordt de laatste en beslissende aanval van de islamieten. Europeanen zijn dit keer vanuit hun achtertuin aangevallen.

   

  "Immigratie" van Moslims heet volksverplaatsing!

   

  De gestaag groeiende Moslims populatie vormt een grote probleem. Nu zeg 7.6%, straks 15%, over zeg 15 jaar 28% - over 4o tot 70 jaar 50%? Daar zit het probleem. Dat gaat de hele maatschappij veranderen. Dat begint al met kleine dingen in het dagelijks leven: zwembaden reserveren tijden alleen voor islamitische vrouwen. Islamitische omroepen. Werkgevers houden rekening met de islamitische ramadan. Scholen krijgen nu al islamitische gebedsruimte, Hallal kantines (zie: UVA,VU en allerlei Hogescholen met de mescit - moskeen- in hun gebouwen!!!), veel docenten zijn bang voor de Moslim jongeren die meerderheid vormen in hun scholen. HBO-Raad die burka-hoofdoek moest verdedigen is een gevaarlijke voorbeeld voor de andere scholen. Gemeenten die kickboxen organiseren zijn gevaarlijker dan de gewelddadige Islamitische jeugd zelf. Gedwongen huwelijken, eermoorden, demonstratieve hoofdoek-burka-moskee minaretten, veel kinderen, integratieonwillig, gewelddadig en werkloos – de kenmerken zijn de basis elementen om Nederlandse maatschappij ten val te brengen...De vlag van de politieke islam waait steeds harder en de strijd tegen de Nederlanders wordt op alle fronten uitgevoerd,(zie: georganiseerde politieke groeperingen die zich binnen de grote politieke partijen schuilen en opeens zeggen, "ja, we zijn Turken en we willen nu anders!!). Waarom zou je in een land willen wonen en je vervolgens opsluiten in je eigen cultuur. Lijkt wel of die Turken daarmee iets masochistisch hebben en een heel klein wereldbeeld, de huiskamer met een satellietverbinding naar een Turkse zender. Het probleem is simpel op te lossen. Alle economische banden met het thuis zwaar belasten. TV schotels, alle Islamitische propaganda middelen zo snel mogelijk belasten...Vult onze schatkist en maakt het "tijdelijk" migreren onaantrekkelijk. Het kenmerk van de Islamitische organisering heeft geen enkele samenhang met de Nederlandse cultuur. Westerse regeringen hebben een prioriteit gemaakt van het integreren van de moslims in hun samenlevingen. De Turken en Arabieren echter trachten deze integratie te voorkomen omdat ze deze moslims willen inzetten ten bate van hun eigen politieke agenda. Zij staan parallelle samenlevingen voor, waarin moslims feitelijk in een status aparte leven. Dit politiek islamisme vormt dus een grote bedreiging. Geen enkel moslims in staat is zijn ‘wortels’ los te laten of te ontkennen is nu ook in Nederland bewezen. Ze zijn bijna 50 jaar binnen en geen enkele heeft een Nederlandse naam,ze doen mee aan de moskeebouw die volgens hen bezetting van het land betekent: deze is namelijk onverbrekelijk verbonden met de identiteit van een Turk of Arabier die de integratie met een andere cultuur uitsluit. Alle historische voorbeelden wijzen er op dat er met het Islamitische ideologie kunnen ze nooit geïntegreerd worden met een andere cultuur, waar ze binnengedrongen zijn. Segregatie en val is dus enige feit, je krijgt zo een snelgroeiende staat binnen de staat en dat kan niet altijd zo blijven gaan. Huidige immigratie en integratie beleid zal nooit een succes worden zolang de grote meerderheid van de Moslims zichgeen immigrant beschouwd...Het gaat om een soort nieuwe type “hicret”, wat mohammedanen periodiek moesten doen. Zich verplaatsen naar de nieuwe gebieden en daar groeien tot de meerderheid. Naast elkaar leven met de oorspronkelijke volkeren, mag alleen om tactische redenen en mag niet langer…Meerderheid vorming en de bezetting van het land, De vooruitgang in de islamitische wereld wordt al eeuwen door deze collectieve waanzin tegengehouden. Nu in alle redelijkheid gesteld kan worden dat er hier groeiende Moslim kolonies zijn, dus geen sprake van een integratie proces.

  wijkcomité op 06-12-2010 15:14

  Nu wordt het hoog tijd dat het immigratie van Moslims naar Europa compleet gestopt wordt. Het systeem van uitkeringen bezorgen die gebaseerd was op een enorme parasitaire ambtenaren stelsel trekt nog meer Moslims. Brussel moet onmiddellijk stoppen met geven van bakken Europees belastinggeld jaarlijks aan Turkije; bijdragen zijn alweer verhoogd om Turkije rijp te maken voor toetreding. Turkije wordt nu een tweede Iran, laat Obama het fijn inlijven als de zoveelste staat van zijn Amerika.
  Turkije nooit en nimmer bij de EU ! Weggegooid geld.
  Turkije zal een bedreiging worden, want Erdogaan streeft weer naar een groot Ottomaans islamitisch rijk en heeft een van de grootste legers.

  Een referendum naar Zwitsers model is noodzakelijk: het gaat om een referendum over de concrete maatregelen, over een grote probleem, in alle facetten en zodanig dat de wil van de meerderheid doorgaat. Een referendum over de islamitische massa-immigratie en moskeen bouwen. Deze referendum is in het landsbelang. De overheid moet het referendum organiseren. Daarmee wordt het ook buiten de partijpolitiek geplaatst. De politiek is uitvoerder, en heeft niks te beslissen. De burgers zijn de baas.

  R. Blicker

  WIJKCOMITÉ DIRECTE DEMOCRATIE

  sumela op 08-04-2011 15:54
  Now same story.

   

  Great enemy of the Christians here are organizing infiltrators and suppressed simultaneously Christians in Turkey. First send Islamic countries millions of people out of the country because they are unable them a decent life to offer and then they try fifth column out of it. Look around you, everywhere, in every Muslim-controlled country Christian people barred, harassed and murdered. Particularly in the Middle East, in countries like Lebanon, Turkey, Syria and Egypt suffering Christians are persecuted, terrorized and displaced. Where is our petition group gone? Do you hear something about the brutal persecution of the Christians you will hear nothing of this splinter group over the killings of Iranian women. Do you hear anything from the CDA Turks eg, violation of human rights: discrimination, ethnicity and religion of non-Muslims, Christians, Jews, atheists, women's oppression, marrying very young children, polygamy - death penalty for apostasy from the faith, blood revenge, the practice or tolerance of radicalization, extremism. CNV and FNV women still have their holy headscarf brigade, while millions of women that vlagje want to throw away their freedom ...

  These brigades are the unions have become Muslims. You hear nothing of these brigades on violence against Iranian women. Headscarves brigades have their soul to the devil forces sale. Ramadan dinners, many well-known conversion tactics, these women are totally blind made. Pakistani Muslims in a big trouble: where are all these oil-rich Muslims? What are all these Islamic countries go? Will these poor Muslims help of an Islamic country or an oil-rich baron with billions playing? Their 'Kaffirs' "a Ramadan dinner should not now have 16 million collecting! Iranian women sentenced to death by stoning says nothing to the Headscarf unions!. Do you hear what CNV women on the violation of human rights: discrimination, ethnicity and religion do not Muslims, Christians, Jews, atheists, women's oppression, marrying very young children, polygamy, death for apostasy from the faith, vendetta ....

  This is really fake: CDA is beginning a major target of Turkey had, from Ankara Everything is carefully tracked, who and what possible exposures? Even the churches have become the target.! The CDA, through infiltration or almost snatched the pot or abandoned by God. The effects of infiltration have been disastrous for the Dutch population. This splinter group, product of years of infiltration within the CDA has no respect for the Dutch. The Christian Democratic Party has nothing to undercover officers to search, but the Dutch citizen. A new unholy alliance with the current non-integrated Muslims is disastrous . Ramadan, Muslim prayer houses and boarding etc, these are not real religious activities, you are dealing with a very sophisticated masked satanic work."Fasting is totally different from what they called Ramadan. Fasting Jesus way is totally different than the Muslim war training! Go and have a look at how they eat, Jesus had only one piece of bread and a little wine ...

  Muslim "iftar"looks more like a luxury and most expensive meal in a restaurant. Muslims indicate the values of Dutch culture away. No Western names, never a Christian church or synagogue, no Dutch TV, flag, anthem, no Dutch values! Muslims have no ties with the Dutch culture and legal system, which they simply do not exist. That is more than temporal matters, they must undergo in anticipation of the war and eventual domination. For more than 40 years, there are Netherlands about 640 000 Muslims born and no child has a Western name. Is this what the petition organizers as integration or not polarized society? The power of a movement is determined by the number of followers and their willingness to use that power. The Islam allows a high birth rate for an increasing number of adherents and has the will to make use of it. Inmiddels the Muslims will have continued to rise and we verder dropped.

  The birth rate in Europe falls steadily. Europe has more Muslims who little ophebben with democracy and freedom, which became more and more pressure will be placed. Until then, they try to present moderate and peaceful image. Randomly they will be in all parties. Meanwhile they exploit every means to make a Muslim majority to form by: Action on the rights regarding freedom from discrimination, freedom of religion, freedom of speech, freedom of education, freedom of association. These principles and rights recognized if not for others but for themselves claimed a lot of wind. Even child of 7 years says "Morocco is my country". She was born here. Her grandfather / grandmother have been living 40 years here, do not speak any Dutch, her mother was born here, speak reasonable Dutch but mainly Moroccan and is thick in the clothes, scarf, her sister, 11 begins to wear dresses Moroccan. If she comes scrounge sweets she asks if there is pork in it. She is always talking about what not to Allah. This family feels with Dutch benefit and not Dutch passport (a). Turkey will always be a haven for all Turks, regardless of her / his generation. The involvement of Turkey to allow people anywhere in the world is the power which Turkey has so many people to submit to Islam .. .

  And now the ...nature of Islam, you hear the old guard not! Accepts Islam to other religions as totally equivalent? Accepts Islam is a strict separation of mosque and state? Accepts Islam the right of an individual to faith to say goodbye? Does Islam advocate a Western model of democracy? You hear nothing about all those Christians who are persecuted around the world by Muslims. This CDA members want to ensure fundamental rights including freedom of religion for Muslims in the Netherlands. So free operation for a "religious / political ideology" that no other religion beside him tolerate! Moreover, the Islam that every non-Muslim world excludes. They must still repent or else be slain. Conveniently forgetting the signatories of the manifest that Islam is totally inconsistent with the Universal Declaration of Human Rights, not only the fundamental Netherlands Ven ...

  Islam is indeed an ideology and religion are ultimately our freedoms will adversely affect. The fanatical followers of this religion abuse the opportunities given freedom to ultimately lack of freedom to proclaim and implement. Islam is a warlike religion that other religions' with fire and sword "fights. Dutch Christians in about 25 years still freedom of their faith to confess, would So just to be in favor of stopping immigration from Muslim countries. Christian public figures are always talking about "fundamental rights, to love each other, protect minorities, etc.." How did you get to a Muslim minority that arises from the foreign, mostly through illegal immigration, importing brides from nephew / nieces focuses primarily on the fact that abuse of the possibilities of coming to the Netherlands, especially in migration from countries like Turkey, Morocco and Somalia: It's about artificially increasing the Muslim population , mostly Turks and Moroccans who are isolated blocs will form in their sense of marriage migration and high birth rates rapidly expanding and whole neighborhoods and cities dominate and then out to become a majority, by force or democratic means our country must submit to the Islamic countries. Weather complain about polarization: Unfortunately it is precisely the old guard that Islam supports and finances.

  These 'personalities' from a distant and gray, old, past. Not this time. And they want the values of the past, present further indoctrinate. Or to note, this kind of politics is outdated. Times change, even politically! Old Guard in his Utopia is the best polaris earlier. Naive clique dangerous expectations generates no good information. Muslims are inherently polar compared to Europeans and growth has always been apart! They keep polar, this is not new, not caused by a political party, it has since 1400 years has been. In Switzerland there is no anti-Islam Nazi party, but they are no less aggression continue here. As they build their apartheid. In the Netherlands, 640,000 Muslim children are born, and none has a Dutch name yet?

  Splinter Group, pro-Muslim Christians, corrupt public figures, think in July that Muslims aging problem be solved?

  Cut the demagoguery. You sell your soul to the masked devil for a Ramadan dinner! Muslims do not come to the Netherlands, bringing us one-warm-heart-disposed towards, no change is not there, but the cause of social - and social unrest. The problem of that silly, false mantra is never any real, trust-based "meeting" has been. The deepest wish and allowed Muslims (= subject ... just to hate beard No. 1 Muhammad) do not assimilate, together with non kosher Westerners. If they are so their rights are, or should they still hurt how the rights for different groups differently applied? We see self-censorship by museums, journalists, cartoon artists in charge of the so-called sensitivities of Muslims, we see segregated municipal offices for men and women serving Muslims, please note in worship, we see how different and non-believers, women are reviled by Muslims, we see (threat of) violence against the law and the same rights in the name of Islam, Jesus may be offended, but oh woe if you do something about Muhammad have to say. This constitutes an undemocratic action of a set of incredibly naive, all still with a pacifier in the mouth and incredibly stupid.

  The CDA opening to Islamists that greatest enemies of Christianity are ? Islam, which is a political movement that, by definition undemocratic. read the Qur'an only once to post and read and hear the explanations of the Imams and Ayatollah's only once. Islam seeks explicitly to a dictatorship. The Koran calls for war for the extermination of "infidels" has literally detest Christians, Buddhists, Hindus, agnostics, atheists and especially Jews. Preserving the core values of our democracy is much more valuable than the Moslem countries politics and oil money ...

  You have to just stand for the freedoms of all Dutch. The CDA members are busy securing their own interests to state that clearly. because if they were in general than they had land interests of their party's policy towards for example by external powers supported massive mosque construction, anti-Dutch Islamic schools and evil Islamic brainwashing the youth are convicted. This group should be ashamed. They say they be Christians but really for money and power to a much greater evil . It's the world upside down and the Islamization of our country has very serious proportions which, unfortunately, a very large proportion of citizens at this time the harmful effects are not overlooked.

   

  Granting our next concrete requirements: -

   

  The Dutch nationality should be deleted before anyone has a different nationality, and no separate laws and regulations for more assistance, housing benefit or child benefit for people without Dutch nationality, the only thing helps against the continued interference of both Turkey and Morocco abolition of dual citizenship.

  - repatriation of hundreds of thousands of hopeless Muslims is inevitable. With the Information Age, they have no chance of employment. Old Guard hazardous expectations generates, this mass is more work to help. Stop all subsidies and investments to make them grow. Invest only in return projects.

  - Less regulation, and the ministries have 400,000 advisors, committee members and administrators away, which only has 300,000 (!) in the Ministry of Education

  - No more TBS but split into one part for a new lunatic mentally impaired and other minimum sentences for example violence, - Ban all Islamic organizations, because Islam sect a dangerous threat to other faiths

  - Reversing all privatizations of public utilities - all refugees no longer cope in the Netherlands but only in the region of origin; UN also of the Netherlands will receive money to with free regions.

  - Collective agreements should not only apply to the lowest wages for all salaries, including bonuses and executive salaries

  - No target group policy or minimabeleid more, because laws and regulations always apply to everyone, restoring our civil rights such as participatory rights and right to protection of privacy, why those requirements? but once you try to imagine our country, if only a few of these requirements were fulfilled.

   

   

  Imams, staatsambtenaren en infiltranten uit Turkije en Marokko: Tweedeling van Nederland!
  Tweedeling begon toen de eerste Moslims binnen waren. De samenleving was één maar is door de Islamitische massa-immigratie in tweeën gesplitst. Zolang huidige beleid met grote lijnen intact blijft, zullen de problemen alleen verergeren en blijft de immigratiekraan openstaan waardoor er een bom gelegd wordt onder onze samenleving en de verzorgingsstaat niet te handhaven is.
  Omdat Moslimsvolgens hun religieuze politiek zich niet mogen mengen met de westerse culturen, is integratie per definitie onmogelijk. Westerse samenleving proberen te combineren met de mohammedaanse doctrine is een onbegonnen werk. Dat het afwijzen van westerse normen en waarden centraal staat in de Islam, heeft grote implicaties. Hiermee wordt het aangegeven dat het Islamitische doctrine de oorzaak is van deze tweedeling! Dit staat vast. Islamitische strijders die gesteund zijn door de corrupte politiek, vechten in feite voor een nieuwe dictatuur. Deze Moslims zullen hun politieke stelsel nooit hervormen. 140 miljoen Christenen en circa 57 miljoen andersdenkenden die in 35 Moslimlanden wonen en de oorspronkelijke bewoners zijn van die landen verwachten hiermee geen veranderingen.  In Nederland, overal in de wijken zijn er fundamentalistische kolonisten actief: imams, gestuurde infiltranten en andere staatsambtenaren die niks mee te maken met de immigratie, zijn bezig om jonge mannen en vrouwen te islamiseren...

  Ze stellen onomwonden dat Nederland moet worden overgenomen. Sterk georganiseerde Turken en Marokkanen zouden nieuwe instroom te bevorderen via: hun bruiden uit een islamitische land halen, creatie van een gesloten maatschappij waarin uitsluitend via TV schotels gekeken wordt naar eigen staatspropaganda, eigen scholen oprichten, moskeen bouwen. Op die manier wordt er een nieuwe bevolking gevormd die heel snel in aantal toeneemt. Ondertussen is het aantal moslims in Nederland explosief gegroeid. De vele kolonisten uit Marokko, Turkije, noordelijk Afrika en het Midden-Oosten doen ook het aantal illegale moskeeën en korancursussen. De moskee als politieke arena, waarbinnen zich diverse krachten manifesteren. Het is bizar dat gemeentes en centrale overheid de moskee hebben gekozen als gesprekspartner voor hun beleid. Juist daar laat de politieke islam het meest nadrukkelijk van zich horen. Turkije met haar staatsislam, Diyanet, is het gevaarlijke staatsorgaan dat is belast met de zorg voor het Turks-islamitischenationalisme. De Diyanet is dus een omvangrijk staatsorgaan, een religieuze leger, groter dan de Nederlandse leger en politie bij elkaar.

  De activiteiten zijn in principe gericht op de hele bevolking, want de islam wordt gezien als een belangrijk element van de gemeenschappelijke Turkse identiteit. Zijn politieke verlengingen binnen Europa, Militaire opbouw, ideologische agressiviteit, en de vorming van een nieuwe blok is werkelijk een nieuwe bedreiging. Haar meer genuanceerde toepassing van het afschuwelijke islamisme, is eigenlijk de toekomstige bedreiging voor de Europa. Ze zijn de uitvinders van een meer duurzame en verraderlijke vorm van het islamisme.

  De Diyanet, onder leiding van Turkse geheime dienst, is inmiddels werkzaam in landen waar grote aantallen Turken als "immigrant" aanwezig zijn, zoals in Nederland. Deze grote leger zou in Nederland Turkse etniciteit kunnen versterken en assimilatie tegen te gaan...! In Nederland zijn zodoende inmiddels vele duizenden militanten van deze organisatie werkzaam: het totale aantal personeelsleden betreft ca. 98.000.

  De Turkse en Arabischeindoctrinatie speelt nu op alle maatschappelijke vlakken en begint met het onderwijs waar de aanpassing aan de Nederlandse cultuur doodgezwegen wordt, gevolgd door de massahysterie van herkomstlanden machthebbers die afwijkende meningen via hun verlengde structuren toch kunnen onderdrukken. Honderden duizenden TV schotels en massa militanten die op de aparte islamscholen, stichtingen en moskeen actief zijn vormen een grote gevaar. Nu nog meer mensen die in Nederland geboren, worden blootgesteld aan de staatspropaganda van allerlei moslim dictators. Bovendien wordtanti-Nederlandse indoctrinatie als eigen cultuur opgedrongen.

  Vraag is waarom kunnen de 140 miljoen Christenen die in 35 Moslimlanden wonen en de oorspronkelijke bewoners zijn van die landen hun eigen geloof niet mogen uitoefenen, hun kinderen geen christelijke namen geven, geen radio en tv uitzendingen in eigen taal volgen, is dit democratie? Turkije, Soedan, Pakistan, Marokko en Egypte moetenstoppen met de Christenen te terroriseren!

  Andersdenkenden zijn in het Midden-Oosten en Noord_Afrika een minderheid, vaak achtergesteld,onderdrukt of zelfs het doelwit van geweld. Veel mensen die niet Moslim zijn, voelen zich niet meer thuis in hun eigen land. Moslims hebben overal meerderheid gekregen en oorspronkelijke bewoners worden in de rol van vreemdeling geduwd, hoewel ze tot de oorspronkelijke bevolking behoren, net als in Nederland. De oorspronkelijke bewoners van huidige Turkije en veel Arabische landen hebben tot op heden geen rechten, terwijldwaze EU politicusMoslims helpen met de bouw van grote Moskeen, volgen van islam lessen en creatie van Turkse - Arabische enclaves binnen Europa. In Turkije en omtrent Midden-Oosten zijn de afgelopen eeuw wellicht miljoenen christenen vermoord of gedeporteerd. Al die tijd deed de wereld de oogjes dicht. Men mocht hier niets over zeggen. In Moslimlanden worden christenen onderdrukt, dan ook hier in Nederland geen moskeeën. Er zijn nu meer dan genoeg moskeeën. Als wij in islamitische landen geen kerken mogen bouwen, ja als zelfs christenen worden vermoord omdat ze christen zijn, dan mogen jullie hier ook geen nieuwe moskeeën bouwen. We hebben zelfs niet zoveel rechten als de Moslims in Europa! Terwijl wij de oorspronkelijke bewoners zijn. Mensenrechten in moslimlanden bestaan gewoon niet...  Met de gaande krijgen de moslims steeds meer macht In Nederland. Grote delen van sommige steden zijn al etnisch anti-Nederlands. PVDA leider praat nu over "de boel bij elkaar houden", hiermee suggereert hij dat er wel degelijk gevaarlijke etnische conflicten aan het ontstaan zijn, maar tegelijkertijd wilt hij geen immigratiestop. De grondslag van deze gevaar, instroom van nog meer Moslims wordt gezien als de "toekomst" van PVDA. "bij elkaar houden..." is geen oplossing. Cohen's boel bestaat uit grote groepen die etnisch onverenigbare kernelementen hebben, ze groeien steeds uit elkaar. "Het geloof van het zwaard" zei de paus voordat hij dat moest terugnemen onder bedreiging van het zwaard. Iedereen die beweert dat ze gewelddadig zijn.... wordt aangevallen of bedreigt. Hier in het beschaafde NL hadden we deze manier van redeneren na het jaar 1400 niet meer gehoord... tot ca 15 jaar terug. Welkom terug in de middeleeuwen. Straks hebben we hier ook zo maar Libische toestanden, grote onlusten of erger, burgeroorlogen. De kritische grens is voor de moslimbevolking in Nederland bereikt. Kappen met verdere immigratie en mogelijkerwijs het radicale deel terugsturen naar land van oorsprong. Nu kan het nog zonder bloedvergieten.

   

  isaak op 16-08-2011 15:18

   

  Een overheid die zijn burgers niet tegen de moslimlanden verbonden kolonisten wil of kan beschermen verliest zijn legitimiteit.

   

   

  Engeland is een schoolvoorbeeld van de doorgeslagen import van kansloze Moslimimmigranten. Hoe kan je nu een land vol laat stromen met nog meer moslims terwijl je er al genoeg hebt onder je eigen bevolking?
  Londen is bijna een Islamitische enclave geworden...Gestuurde moslims met zoveel haat, seksueel geweld, drank- en drugsgebruik lopen nu naar de meerderheid.

  De bindende factor achter de plunderingen is desalniettemin evident: de plunderaars zijn allemaal jong (geboren in de jaren ’90, praten voleind engels, maar zijn ze etnisch anders!!) en komen allemaal uit moslimkoloniën. Door de in Engeland gevestigde islamscholen en moskeeën opgevoed -opgeleide kinderen groeien op met het idee dat bijstand de norm is, dat criminaliteit een extraatje biedt en dat de staat zowel verzorger als vijand (kafir) is. De plunderingen in Engeland zijn politiek omdat ze een opstand tegen de kafirs -(vreemde etno engelsen) zijn. Met de plunderingen, vernielingen en brandstichtingen beproeven ze hun toekomstige machtsovername...

  Dit zijn geen revolutionaire idealisten, dit zijn geharde criminele Moslimjongeren die ook meerderheid gaan vormen in de Nederlandse steden. Georganiseerde en gestuurde criminaliteit, dit heeft niets met het werk te maken maar gewoon met ordinaire islamitische roofzucht.

  De islam heeft zich als een olievlek verspreid over Europa. Zowel in de praktijk als via wetenschappelijk onderzoek bewezen dat islamitische immigratie op korte en lange termijn tot ernstige maatschappelijke problemen leidt, daar zien we elke dag de voorbeelden van. Londen is een kleine voorbeeld van wat ze straks overal gaan doen. De Britse regering moet snel ingrijpen, belachelijk dat moslims alle slechte gewoonten cultuur noemen en zich als partner van multiculturele samenleving presenteren. Al jaren, decennia waarschuwt de gewone burger van vrijwel alle Europese landen de politiek dat de immigratie in Europa van de "cultuurverrijkers" en ongeletterden uiteindelijk tot ontwrichting van de staat, anarchie en wetteloosheid zou gaan leiden. Inmiddels staan velen het water aan de lippen en komen de geïmporteerde rovers en bandieten uit hun holen. Goed getrainde Moslim criminelen gebruiken kickboks technieken en zijn ze straks gewapend.

   

   

  Wie wind zaait zal storm oogsten!

   


  I
  ntegratie van Moslims is een fictie: Europese autoriteiten wisten dat de agressieve, onnatuurlijke moslimbevolking geen grenzen kent met zijn explosieve voortplanting. Ze wisten wel dat het snelle voortplanting een heilige plicht is van iedere moslim en als gevolg elke vierkantenmeter van het Europese groengebied omgezet moest worden in beton om nog meer broedplaatsen te creëren voor "heilige" uitstoot van dictatoriale Moslimlanden.

  In de grootsteden zijn er enkele moslim families die zelfs hele wijk kunnen bevolken, het is een kettingreactie die niet meer bestreden kan worden binnen Engeland, Noorwegen en Nederland. Heel veel woningen worden gebouwd, in de grootste steden zijn lange wachtlijsten voor woningen in de sociale sector.

  Moslims die Nederland als hun nieuwe broedplaats kiezen, gaan oneindig door met hun verbreiding. De gemeenschap moet voor hun genoegens die vrouwen en talrijke kinderen onderhouden, als massa hoofddoekvrouwen niet in eigen onderhoud kunnen voorzien. Zo kan men dus vier of meer echtgenoten uit land van herkomst halen met alle kosten op vijanden. Dit betekent in concrete dat de werkende Nederlander ervoor zorgt dat om de 3 jaren islamitische vrouwen massaal met meer kinderen voor de komende 40-jaar verzekerd zijn van vast inkomen zonder te hoeven werken. Belasting betaler moet steeds harder werken voor de Moslim stieren die hun neuk business "de enige ware godsdienst" noemen en zich vijandig stellen tegen de normen en waarden van de naïevelingen. Met de religieuze doekjes gemaskerde Moslimmannen fokken lekker door en beginnen meteen met de volgende ronde, ze gaan weer naar hun heilige herkomstland om nog jongere vrouwen uit te kiezen. Islamitische loverboys versnellen op deze manier hele invasie: in de grootsteden circa 63% van de geborenen kennen geen vaders: een Marokkaanse vrouw die elke jaar 1 Mohammed baart wilt voor haar 10 zoontjes 10 huizen klaar hebben, een Somalische Moslima wilt 12 huizen hebben voor haar 12 kinderen, anders komt er een gesubsidieerde anti- discriminatiebureau met dure ambtenaren, advocaten en rechters samen dit te regelen voor de heilige. Moslimvrouwen zijn constant zwanger, kinderen worden eerst op straat gezet, waarvan men zeker weet dat ze later in de gevangenissen belanden. Mohammed ali zit vast, Mohammed abdullah moet er nog komen...Mohammed's worden één voor één crimineel, achterlijke moslims weten niet wat voor schade ze hebben opgericht!. Ze zeggen elke keer dat hun herkomstlanden verdragen hebben getekend met Nederland en dus stomme kafirs al deze mohammed's moeten voor altijd onderhouden.

   

   

  Natuurbalans in gevaar!

   

  Veel ambtenaren die voor de Moslims werken brengen ecosysteem in gevaar!Ze gaan gewoon door met het vernietiging van hele natuurgebied. Hun vuile werk leid tot meer opwinding bij de moslims die nog hierheen zouden komen. Nieuwe mooie huizen worden natuurlijk voor hen gebouwd. Moslims krijgen nog modernere TV schotels (boven op de flats, standaard geïnstalleerd)voor hun communicatie met de herkomstland. Kolonievorming met de nieuwbouw gaat dus onverminderd door, er worden ook gelijk moskeen neergezet om nog meer Moslims te stimuleren/mobiliseren richting Nederland. Moslimbevolking raakt gefascineerd en fokt nog harder. Beschaving wordt omgezet in middeleeuwse barbarij en het totale leefgebied van andere dieren wordt steeds kleiner.

  Sinds laatste 1.5 jaar hebben georganiseerde Moslims binnen Europa er nog eens 1.200.000 zielen bij gekregen. De opstandelingen zeggen dat ze meer huizen nodig hebben, maar fokken ze gelijktijdig door terwijl ze huidige populatie niet kunnen onderhouden. Ze zeggen dat ze inkomen problemen hebben, terwijl ze voor altijd gratis uitkeringen en bakken kinderbijslagen krijgen. Als gevolg worden de verhoudingen scherper met de toename van deze segregatie.

  De oorzaken liggen in een falend immigratie beleid: teveel import en slecht geïntegreerd. Nederlandse autoriteiten zijn minstens even slap als de Engelse. Het criminele gajes richt zich tegen de levens en goederen van goedwillende burgers en veroorzaakt plaatselijk een oorlogstoestand.

  Niet stoppen van het Islamitische fokkerij betekent dat er tientallen miljoenen Moslims praktisch open grenzen hebben en dit gecombineerd met een verzorgingsstaat wordt een eindeloze toestroom en aanwas van criminele uitstoot. Dat betekent dat er geen toekomst meer is voor de autochtone bevolking. Kunnen we dan eerst eens een einde maken aan die massa Moslimsimmigratie en orde op zaken stellen? Het werkt gewoon niet, dus dan moet je het gewoon niet doen. Heeft niks met discriminatie of racisme te maken, maar alles met realiteitszin.


  - Een begin van de oplossing is een volledige stop van import uit den vreemde en een zeer gericht integratiebeleid met nadruk op zelfredzaamheid. Als het juridisch rond te krijgen zou zijn zou grootschalige remigratie de oplossing zijn.

   

  - Stop onmiddellijk alle subsidies aan de Moslimorganisaties: geen moskee, islamitische omroep en islamschool in Nederland. Stop kinderbijslag, stop islamitische naamgeving in Nederland.

   

  - Stop onmiddellijk met de dubbele nationaliteit. Stop verblijfsvergunningen, erfenis van vorige WO, zeer verouderde verraderlijke stelsel moet zo snel mogelijk verdwijnen. Mensen die nationaliteit van herkomstland willen behouden mogen alleen werkvergunning krijgen: werk of directe terugkeer naar heilige land.

   

  - Stop "positieve discriminatie":de islamieten beginnen te infiltreren in onze regering, het leger, justitie, politie. Het einde van de vrije wereld en het begin van een verschrikkelijke interne oorlog is nabij!

  - Subsidiesponzen als Turkse, Marokkaanse "contactgroepen" worden een soort extra ambassade of consulaat van Moslimlanden: inspraakorgaan Turken (IOT), Landelijk beraad Marokkanen, Samenwerkingsverband van Marokkanen in Nederland (SMN), Contactgroep Islam (CGI), Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO), Federatie van Islamitische Organisaties Nederland (FION), Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland (RMMN), Islamitische Stichting Nederland (ISN) en nog tientallen die als extra ambassade of consulaat willen functioneren moeten sowieso snel gesloten worden in deze tijden van bezuinigingen. Dit soort clubs werken oplossingen voor de enorme problemen tegen.

   

  - veel overheid instellingen plegen zelfmoord door het in dienst nemen van haat zaaiende imams en andere moslimstrijders uit moslimlanden. Ze hebben zich tegen zijn eigen burgers gekeerd, dit is puur land verraad. Stop uitkeringen aan imams die als verlenging van hun geheime dienst werken, ze moeten onmiddellijk teruggestuurd worden.

   

  - Kansen op een permanente apartheid en burgeroorlog in onze samenleving worden steeds groter naarmate het aantal anti~Nederlandse allochtonen groter is en de instroom blijft voortduren. We kunnen het ook anders formuleren: een groeiende aparte islamitische maatschappij, ofwel het permanent samenvoeging van het oneindig groeiende uitstoot van Moslimlanden is een bron van burgeroorlog.

   

   

  isaac op 03-04-2012 14:36

  Turkije met een evidente anti westerse massapsychologie is geen goede model voor de middenoosten!.

   

  In Turkije zitten meer dan 267 journalisten vast. Begin maart werden er nog acht journalisten opgepakt, in het kader van een onderzoek naar een vermeend complot om de regering omver te werpen. Het gaat onder andere om de bekende De Turkse journalist Ismail Saymaz ziet zich geconfronteerd met maar liefst negen rechtszaken naar aanleiding van artikelen die hij schreef voor het dagblad Radikal. Saymaz kan tot 79 jaar gevangenisstraf veroordeeld worden. Turkse gevangenissen lopen vol met de andersdenkenden. Maar ook vrijgelaten journalisten worden nog steeds bedreigt: Vlak nadat de twee Turkse onderzoeksjournalisten Ahmet Şık en Nedim Şener waren vrijgelaten uit de gevangenis zijn ze bedreigd. Dat meldt het Comité voor de bescherming van Journalisten (CPJ). De twee werden op borgtocht vrijgelaten tot de rechtszaak tegen hen weer verder gaat. Kranten worden nog steeds verboden. De krant Ozgur Gundem krijgt het verbod voor haar verslag van de vieringen van het Koerdische Nieuwjaar. Jake Hess, een 25-jarige Amerikaanse mensenrechtenactivist, vertaler en journalist is in Turkije gearresteerd omdat hij terroristische banden zou onderhouden met de Koerden. Er zijn nog steeds strafrechtelijke vervolgingen tegen de Turken die zich bekeren tot het christelijke geloof. Geschat wordt dat Turkije inmiddels zo’n 8400 Internet sites blokkeert. Turkije heeft allerlei wetten die bedoeld lijken tegen de minderheden. De aanklacht luidt altijd dat met bekering de „Turkse identiteit” wordt beledigd.Hoe is het mogelijk dat de Westerse beleidsmakker zo'n land als de beste model voor alle moslimlanden durven te propageren?

  Nu is nog geen 0.01 procent van de Turkse bevolking christen. Door verdrijving en genocide is het christendom bijna verdwenen. In 1915 is niet alleen een genocide gepleegd op de Armeniërs; ook driekwart van de Syrisch-orthodoxen en bijna alle Pontianse bevolking aan de zwarte zee is uitgemoord. In naam is Turkije nu een seculiere staat, maar nog steeds wordt gestreefd naar een 100 procent islamitisch land. Er wordt actief geprobeerd de laatste christenen eronder te krijgen.

  Ook andere niet -islamitische gemeenschappen liggen onder vuur. Turkije wil ten koste van alles toetreden tot de Europese Unie, maar waarom?. Men wilt als vijand binnenkomen. EU leiders zitten in eigen val! Jonge Turken in EU landen worden systematisch als de vijanden van het westen opgevoed/opgeleid, op deze manier kan Turkije alleen een graf van EU worden.

  De Amerikaanse Commission on International Religious Freedom geeft jaarlijks een rapport uit waarin met name de godsdienstvrijheid van religieuze minderheden wordt beoordeeld. Sinds drie jaar heeft deze commissie Turkije op een observatielijst geplaatst, wat een duidelijke indicatie is dat de situatie van religieuze minderheden in Turkije verslechterd is. Het meest verontrustende hierbij is dat er in het maatschappelijk klimaat in Turkije steeds meer vijandigheid lijkt te ontstaan tegenover christenen.

  State Dept treedt op als de VS het lichaam beveelt aan Turkije worden aangewezen als Religious Freedom Violator :"systematische, voortdurende, en grove"... "Na de genocides, en ander geweld, en de huidige, verstikkende wettelijke beperkingen, christelijke gemeenschappen van Turkije nauwelijks worden opknoping op", schreven ze. "Elk jaar die voorbij gaat zonder substantiële religieuze hervorming plaatst deze minderheden in meer gevaar en helpt verzegelen hun lot. In de Arabische Lente, Turkije houdt zichzelf uit als een islamitische model. But it is no model for religious freedom.” Maar het is geen model voor religieuze vrijheid."

  "Door de Turkse regering een systematische en grove beperkingen op de vrijheid van godsdienst of overtuiging dat alle religieuze gemeenschappen in Turkije beïnvloeden, en in het bijzonder een bedreiging voor het land van de niet-islamitische religieuze minderheden, USCIRF raadt Turkije worden aangewezen een land van bijzondere zorg," de nieuwe rapport.

  In Turkije is door de EU gefinancierd onderzoek uitgevoerd naar de algemene visie van Turken op hun christelijke landgenoten. De uitkomsten waren onthutsend. Meer dan 84% van alle ondervraagde Turkse moslims willen absoluut geen christenen als buren, terwijl meer dan 70 procent er ernstige bezwaren tegen had dat christenen uiting gaven aan hun geloof in publicaties of tijdens openbare bijeenkomsten zoals kerkdiensten. Het speelt inmiddels zo hoog op dat Nederlandse politici van Turkse komaf vrezen voor hun leven. Bedreigingen zijn aan de orde van de dag, in Turkije is het erkennen van genocide taboe, terwijl vanuit Europa juist veel stemmen opgaan die vinden dat Turkije juist tot erkenning moet overgaan wil het ooit lid worden van de Europese Unie. Nederlandse parlementariërs en gemeenteraadsleden zitten totaal klem en durven zich niet meer openbaar over de kwestie uit te laten. Dit waanzinnige Turkije is volgens de brutale EU politicus het beste model voor alle Moslimlanden. Na hun "lente" moeten ze zelfde doen wat Turkije altijd doet? Dat doen ze graag en onder de ogen van de EU beleidsmakkers, verdwijnen de Christenen van Irak, Egypte, Marokko, Nigerie, Soedan en Libië ook.

  De gevreesde "kafir" visie op christenen en christendom wordt in belangrijke mate bewerkstelligd door de Turkse staatspolitiek. Turkse opvoeding/onderwijs is onproportioneel antiwesters. Turken produceren veel films, als voorbeeld ”Vallei van de wolven”, "fetih1453".. Deze anti westerse series worden door de politieke Islam als indoctrinatie materiaal gebruikt. Velen Turken maken de vergelijking tussen de islamitische militaristische veroveringen van toen met de huidige, al tientallen jaren aan de gang zijnde massale immigratie van hun landgenoten naar Europa. Wat in de 17e eeuw de Turken invasie uiteindelijk tegenhield -namelijk de wil om de moslims te stoppen- broeit niet meer onder de bevolking in Europa. Gekke politicus stoppen weer miljarden onder de naam ontwikkelingsgeld in de oorlogsmachine van moslimlanden: alweer 31 miljoen dollar belastinggeld aan Turkse verovering propaganda. Turken hebben de hoofdstad van Europeanen veroverd en maken ze ook films met de geld van Europeanen: Vóór 1955 was 18 procent van de inwoners van Istanbul Grieks. Wanneer de pogroms in 1955 niet hadden plaatsgevonden, waren er onder de 17 miljoen inwoners die Istanbul nu telt, misschien wel een miljoen Grieken geweest. Nu zijn het er hoogstens een paar duizend.
  Turken plannen een aanval op de christelijke minderheid en laten in een krant het nieuws plaatsen dat er een bomaanslag is geweest op het huis in Griekenland waar Mustafa Kemal Atatürk is geboren. De mannen, die met hun knuppels klaarstaan, gaan vervolgens over tot actie. Zij veranderen de wijk van de christenen in een ’hel’.

  Winkels worden twee dagen lang geplunderd. Er vallen tientallen doden. Kerken worden in brand gestoken en de politie kijkt goedkeurend toe. Na deze gebeurtenissen vertrokken bijna alle Grieken uit Istanbul, de stad waar ze eeuwenlang hadden geleefd. In Fetih 1453 veroveren de Turken onder leiding van hun sultan Mehmed de Byzantijnse hoofdstad Constantinopel;de hoofdstad van het voormalige Oost-Romeinse Rijk. Nu hetzelfde barbaren maken vreselijke films en bedreigen hele Europa. In deze series, die zowel in Turkije als in een aantal Arabische landen een groot succes was, wordt een buitengewoon negatief beeld geschetst van Europese christenen. Naar schatting zijn tussen de 1,2 en 1,4 miljoen Armeniërs in de deportaties betrokken geraakt, van wie waarschijnlijk driekwart het niet heeft overleefd. De genocidale vervolging van de Armeniërs heeft zich dus vooral voltrokken door dodelijke massale deportaties onder extreem slechte omstandigheden en door gerichte massamoorden, ook op degenen die na de weken- en soms maandenlange tochten uiteindelijk nog aankwamen bij de plaatsen van bestemming.


  De christelijke gemeenschap in Turkije is geslonken van zo’n 38 procent van de bevolking tot nog slechts 40.000 christenenanno 2012.

  Nu Nederland is aan de beurt:Turkije stuurt door de overheid betaalde ambtenaren onder de naam, imams, onderwijzer, hulpverlener enz. enz naar ons land, die automatisch van Nederlandse overheid een 2e uitkering krijgen, plus ontvangen ze veel geld van de internationale Moslim organisaties, zoals rabita van Saudi arabie. Terwijl ze gebruikmaken van de godsdienstvrijheid hier, wordt in hun eigen land het christelijke erfgoed systematisch verdreven. Moet je je voorstellen wat Turkije zou zeggen als het andersom zou zijn!

   

  Stop ontwikkelingshulp aan de Moslimlanden, dit heeft tot nu toe niks opgeleverd, ze zijn alleen nog erger geworden. Moslimlanden terroriseren Nigeria, Mali, Soedan tot aan de kleine dorpen aan toe.

  Er is een merkbare toename van aanslagen tegen christenen in moslimlanden; het gaat om opvallende inbreuken op de geloofsvrijheid. De vervolging van andersgelovigen betekent niet meer of niet minder dan een pijnlijke inbreuk op de mensenrechten. het is tijd om te stoppen met ontwikkelingshulp aan staten waar aanslagen en vervolging van christenen geduld worden.

  Moslimlanden als Mali, Uganda, Soedan, Pakistan, Nigeria, Libië, Egypte, Marokko, Turkije direct aanmoedigen met extra "ontwikkelingshulp" is een verraad. Alle geld verdwijnt in de zaken van moslim bendes die systematisch met het slachting van de andersdenkenden bezig zijn. Slechte ontwikkelingen met de miljarden belastinggeld; Islamitische milities van Nigeria die nog steeds ontwikkelingsgeld ontvangen vallen nog meer christelijke dorpen aan en slachttendaar met kapmessen mensen af, onder wie veel vrouwen en kinderen. In hele Afrika gebruiken ze steeds meer kindsoldaten en eisen de verantwoordelijkheid op voor alle gecoördineerde aanslagen. Terwijl in hele Afrika met de ontwikkelingshulp nog meer bloedige oorlogen, etnische zuiveringen uitgevoerd worden, gaan de burgemeesters van 40 gemeentendoor met de afwerking van de islamitische uitstoot hier. Deze burgemeesters zijn niet gekozen; maar vormen nu een grote gevaar met hun verraad. Ze maken van de grote steden een islamitische enclave. Dankzij het verraad in Nederland, winnen Moslims nog meer terreinen, ze zuiveren veel gebieden in hun omringende landen en exporteren miljoenen moslims naar Europa.

  Moslimlanden zijn verantwoordelijk voor de bescherming van minderheden; we moeten blijven druk uitoefenen opdat die landen hun verantwoordelijkheid nemen. Dus niet Miljoenen Turken, Marokkanen en Somaliërs hierheen verplaatsen, maar daar in die landen vrije gebieden creëren voor de minderheden. Bijgevolg:geen geld meer voor landen die christenen niet beschermen.Integendeel:juist daar zouden christelijke gemeenschappen of projecten moeten ondersteund worden om een tegengewicht te vormen tegen de onderdrukking en om de mensenrechten te vrijwaren, zoals de bescherming der vrouwen en kinderen.

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl