bekijkhetmaar.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Indoctrinatie
  De grote leugens
  Israël kreeg met grote regelmaat te maken met jihaat aanslagen door zogenaamde martelaren, hat gaat hier om mensen die met bommen om een druk bezochte plaats bezoeken, zoals een bus in de spits, restaurant tijdens de lunche een disco op een uitgaansavond enz. enz., de terrorist activeert de bom en deze ontploft in de menigte. Gevolge vele doden en gewonden. Maar ook mensen die de aanslag zien. Bij een aanslag op een bus liep een kind langs de weg, hij hoorde een explosie en even later kreeg hij een afgerukte arm tegen zijn hoofd geslingert. Tien jaar na de aanslag is de jongen nog steeds getrouwmatiseerd.

  De terrorist kan rekenen op beroemdheid en een mooie toekomst. Een kind gaat naar het paradijs waar het op mooie groene velden kan spelen en in een pretpark mag spelen, een man krijgt in het zelfde paradijs een hele club maagden aangeboden en een vrouw heeft het geluk om als maagd de mannen mag behagen. De familie die achetr blijft krijgt van Iran, via Hamas, een 'rijke onkosten vergoeding'.
  Een Arabische grootmoeder blies zichzelf op in de nabijheid van Israëlische soldaten. Haar kinderen waren trots en blij. Vrouwen worden steeds belangrijker in de PLO terreur. Vrouwen en kinderen vormen ook een 'menselijk schild' om mannen te beschermen die door Israëlische soldaten werden gezocht, erop rekenend dat de Israëli's niet zullen vuren op deze vrouwen en kinderen. Het intrigerende is dat die Joden steeds meer worden vergeleken met de nazi's. Niet alleen in de Arabische/islamitische wereld maar ook in het westen wordt deze vergelijking steeds vaker geuit, maar die vrouwen en kinderen zijn ervan overtuigd dat zij niet zullen sterven wanneer zij zich voor die mannen opstelden.

  Er zijn tientallen voorbeelden van Arabisch/islamitische terroristen die zich graag te midden van Joodse vrouwen en kinderen opblazen, want het is hun heilige doel om die vrouwen en kinderen te doden – maar tegelijkertijd rekenen de familieleden van deze terroristen erop dat de Joden zich iets ethischer gedragen. Een terrorist die zich bij een café of een disco opblaast, kan op bijval rekenen vanuit de Arabisch/islamitische wereld, een verkeerd gevallen granaat afgevuurd door het Israëlische leger kan in Israël op een onderzoekscommissie rekenen.
  Israël heeft zich uit de Gazastrook teruggetrokken, en de PLO heeft er een zootje van gemaakt. Een groep Amerikaanse Joden heeft hen de succesvolle kweekkassen cadeau gedaan waarmee de Joodse bewoners (voor hun deportaties) goede zaken hadden gedaan, en deze kassen zijn door de PLO zelf met de grond gelijk gemaakt – waarom iets opbouwen wanneer je het ook kapot kunt maken?

  In plaats van te beginnen aan de opbouw van een behoorlijke samenleving, hebben veel Arabieren zich verder bekwaamd in het graven van tunnels, om er vanuit Egypte Iraanse en Russische wapens door te smokkelen, en het afvuren van Qassamraketten op Israël.

  Geen probleem
  Regelmatig zorgd de moslim lobbye er voor dat westerse media schrijft dat er geen problemen meer zouden zijn als er geen Israël meer zou bestaan. Mohammed Jabri schreef 9 januari 2009 "We zijn beter af zonder Israël". De 33 jarige Marokkaanse schrijver Jabri heeft een comité opgericht dat aangifte gaat doen tegen iedereen die zich laatdunkend uitlaat over moslims”.
  Koning Abdullah van Jordanië 'weet zeker dat alles# in orde komt in het Midden-Oosten als er maar een oplossing komt voor het (Israël) probleem'.

  Zelfbedrog
  Het Arabische bedrog kent geen einde, zo laat koning Abdullah, een vriend van onze koningin en onze kroonprins, de autocratische heerser van een land waar het bij de wet verboden is dat Joden staatsburger worden en land kopen, in de krant weten. Intussen neemt de armoede in de Arabische wereld toe, groeit de kloof met het Westen en Azië, en bereidt Iran zich voor op de komst van de islamitische messias, die kennelijk pas zijn ticket bestelt wanneer Iran over atoomwapens beschikt. We leven in een krankjorume tijd. Arabieren en moslims doden elkaar bij duizenden tegelijk, en geven anderen (de Joden) de schuld. En onze media nemen met alle graagte deze berichten over.

  De oplossing
  Het is allemaal zo simpel: zolang de moslims de joden (en de Arabieren de Joden) meer haten dan dat zij van hun eigen kinderen houden, blijven de moslims en Arabieren de boel vernietigen.
  • Soennieten en sjiieten blazen elkaar niet meer op in Irak zodra 'het probleem' is opgelost.
  • In Libanon wordt alles pais en vree tussen Soennieten & sjiieten en moslims & christenen wanneer 'het probleem' is opgelost.
  • In Koerdistan zullen de Koerden niet meer worden vermoord door de Turken, Iraniërs, Irakezen en Syriërs.
   De christenen in Darfour worden met rust gelaten door de moslims.
   In Tsjetsjenië zijn de Russen en Tsjetsjenen lief tegen elkaar
  • De Taliban en al-Qaëda leggen de wapens neer
  • enz. enz.
  Vóór 1967 leefden de Gazanen onder een zware Egyptische bezetting, en de Arabieren in Samaria & Judea onder een bezetting van Jordanië, maar daar konden zij goed mee leven ook al was hun bestaan moeilijker dan onder Israël.

  Reacties

  Niels op 17-02-2009 14:39
  NOS is niet neutraal in berichtgeving M.O. conflict
  AMSTERDAM - Op 19 januari meldt het journaal dat de Gazastrook maandenlang nauwelijks werd bevoorraad, door de blokkade die Israël om de Gazastook in zou hebben gesteld. Uit alle gegevens blijkt dat dit niet klopt; de bevoorrading tijdens de oorlog met humanitaire hulpgoederen ging gewoon door en zelfs met grotere quota.
  ARD Tagesschau in Duitsland had bijna dagelijks in haar journaal een kort item over de medewerking van Israël bij de bevoorrading van de Gazastrook tijdens de strijd tegen de PLO in de Gazastrook.
  Dit valt te lezen in een onderzoek uitgevoerd door stichting WAAR Nederland (Waarheid Accuratesse Authenticiteit in Reportages) en Israel Facts monitor groep Israël/Nederland dat maandag uit kwam.
  De onderzoekers betogen dat de verslaggeving van het NOS Journaal tendentieus, suggestief en selectief is geweest. Ten nadele van Israel, maar dat had u al wel gedacht, vermoed ik. Of NOS-basher Marcel Vreemans iets met het onderzoek te maken had, is onbekend en anders sowieso top secret.

  Lees verder:
  Gerelateerd:
  Niels op 18-02-2009 11:15
  Oorlogsmunitie zou 'plotseling verdwenen zijn'
  GAZASTAD - In de Gazastrook zouden zeven ton niet ontplofte explosieven 'onder de neus van medewerkers van de Verenigde Naties verdwenen' zijn.
  Er werd beweerd dat de explosieven die door Israël afgevuurd zouden zijn tijdens de strijd tegen de PLO terreurgroeperingen in de Gazastrook. De explosieven zouden in een loods opgeslagen zijn, maar zouden 'plotseling verdwenen zijn' vooraleer ze door een team van de VN vernietigd zouden worden, zo meldt de BBC. De explosieven opruimingsdienst konden echter niet aan hun werk beginnen, omdat het materiaal dat nodig was om de bommen op te ruimen nog niet gearriveerd waren en de onderhandelingen met 'de overheid'in de Gazastrook lang duurde.
  Toen de VN-medewerkers zondag terugkeerden naar de bergplaats, merkten ze dat het merendeel van de meer dan 7.000 kilo oorlogstuig verdwenen zou zijn.
  De opslagplaats werd op dat moment bewaakt door Hamas. Bij de vermiste explosieven zouden onder andere enkele vliegtuigbommen en fosforgranaten zitten. VN-woordvoerder Richard Miron noemde de situatie 'gevaarlijk' en hoopt dat de wapens zo snel mogelijk worden gevonden.
  Een woordvoerder van het Israëlische leger zei dat het wel 'heel erg toevallig was dat de verdwenen explosieven bewaakt werden door Hamas'.
  Niels op 26-02-2009 20:51
  Operation Cast Lead
  Het is wel heel makkelijk om een oorlog, welke dan ook, te vergelijken met de nazi oorlog. Want elke oorlog kent gruwelijk geweld waarbij onschuldige mensen om het leven komen.
  Zo kun je Gazastad 2009 net zo makkelijk vergelijken met de nazi bombardementen op Rotterdam in 1940, als de geallieerde bombardementen op Dresden in 1945 of de moslim bombardementen op Darfur in 2007 of wat dacht je van de communistische bombardementen op Tsjetsjenië in 1999 en zo kan ik nog wel een tijdje door gaan.
  Maar het mooist is natuurlijk wanneer groeperingen, die het zelfde doel na streven als de nazi's, Israël vergelijken met Hitler. Wie zal nu bedenken dat de moslims, socialisten en neonazi's samenwerken om het Joodse Volk te vernietigen zo lang zij tegelijkertijd de indruk wekken geen onderlinge band te hebben?
  Dat is wat men noemt: Propaganda oorlog naar het idee van Joseph Goebbels.

  Opvallend is echter ook dat de groeperingen die Israël vergelijkt met de nazi's het de Joden verwijten dat "ze altijd in de slachtoffer rol gaan zitten" en zij "op moeten houden altijd maar weer die WOII er bij te halen".
  In feite proberen deze groeperingen op deze manier de plannen van G'd tegen te werken. Zij doen dat echter op vele manieren. Van demonstreren en demoniseren van het Joodse Volk tot het ontnemen van spreekrecht (zie Ron Edelheit afgelopen zondag). In één van hun werkwijzen lijken zij in het spoor te treden van Goebbels, de Nazi minister van propaganda uit het rijk van Hitler.
  Goebbels, de Nazi minister van propaganda bedacht indertijd de grote leugen. De grote leugen werkt als volgt. "Als je een speciaal doel wilt bereiken, bedenk je een grote leugen, die je steeds herhaalt, totdat mensen gaan geloven dat het wel waar moet zijn wat je zegt. Op dat moment is de leugen geen leugen meer, maar is de leugen de nieuwe waarheid geworden. Zelfs critici denken 'waar rook is, is vuur. Er moet dus iets van waarheid in schuilen'." Zo bedacht Goebbels de grote leugen over de Joden. De Joden waren gevaarlijk voor het Duitse rijk, zij werkten aan de ondergang van Duitsland en de enige oplossing om Duitsland te redden, was door de Joden te verwijderen. Nadat de propaganda van Goebbels zijn sinister werk had gedaan, geloofden veel Duitsers dat de Joden een slechte natuur hadden en dat om staatsredenen en zelfs om christelijke redenen het beter was om de Joden uit het land te verwijderen. En wie van de Duitsers protesteerden nog toen de treinen gingen rijden om de Joden naar de gaskamers te brengen?

  Moslim Lobby
  De moslim lobby houd zich ook met een grote leugen bezig. Abraham, onze eerste aartsvader, woonde 3821 jaar geleden al in Israël. Abraham was een Jood. Ruim duizend jaar na Abraham ontstond de islam (in de 7e. In de 7e eeuw voor de gebruikelijke jaartelling, zo'n 1100 jaar nadat het Joodse Volk zich in Erez Jisraeel vestigden, vestigden de Filistijnen zich in Egypte en de Gazastrook. Zij hebben slechts 500 jaar stand gehouden, het grootste deel van hen werd door de Babyloniërs vermoord, de overlevenden zijn opgegaan in de omliggende volkeren.
  Dus terwijl de Joden al duizenden jaren voor de gebruikelijke jaartelling in het land Israël woonden en er altijd een Joodse gemeenschap is geweest, bestaat het 'Palestijnse volk' slechts enkele tientallen jaren (In 1948 lieten zij zich nog Arabieren nomen en sinds 1964 Palestijnen). De groep die zich nu Palestijnen noemen hebben niet de kenmerken heeft van een eigen volk (eigen taal, eigen cultuur, enz.). Toch willen zij het doen voorkomen alsof zij recht hebben op een eigen staat met Jeruzalem als hoofdstad. Zij laten de wereld geloven dat de Islamitische Palestijnen altijd in Jeruzalem gewoond hebben en de Joden er pas sinds 1948 wonen. Zij vlakken hierbij volledig uit dat de islamieten in 1930 officieel erkenden dat de Tempelberg tot het Joodse volk behoorde, omdat daar in vroeger tijd de Joodse tempel gestaan had. Nu doet de moslim lobby voorkomen alsof het hele gebied nooit Joods gebied geweest is, er nooit een Joodse tempel geweest is en alsof het gebied altijd van de Islamieten geweest is. Hiermee propageert de moslim lobby dat het geloof van Joden en christenen in feite op zand gebouwd is. Zo verspreiden zij de grote leugen meermaals en velen, zelfs christenen en joden, tuinen met open ogen in deze leugen! Zij trekken met spandoeken door de straten, in de gehele wereld, en roepen op dot het behoud van de 'Palestijnen' en de dood aan de Joden.
  Nog niet zo lang geleden zei de huidige Moefti (geestelijk leider) van Jeruzalem, sjeik Ekrima Sabri, dat de Westerlijke Tempelmuur (Kotel) Islamitisch eigendom is en niet in Joodse handen mag blijven. Hij wees erop, dat de Kotel vanuit de geschiedenis nooit iets met het Joodse volk te maken heeft gehad. "De muur hoort bij de Islam," zo zei hij. "De muur is een deel van de Haram-al-Sharif (dat is de berg waarop de al-Aksa moskee staat). Aan deze muur had Mohammed zijn paard vastgebonden toen hij zijn reis naar de hemel maakte." Nergens is er in de Koran geschreven dat deze muur zich in Jeruzalem bevonden zou hebben. Het vliegende paard van Mohammed heette Boerak en daarom zou de muur voortaan Al-Boerak-muur moeten heten, aldus de Moefti.
  Zowel de tempelberg als de Kotel zijn nooit belangrijk geweest voor de islam, pas na de heroprichting van de Joodse Staat kregen de Islamieten grote belangstelling voor Jeruzalem en werd de stad van David ineens een belangrijk heiligdom voor hen.

  Toename moslims
  Volgens tellingen waren er in het jaar 1832 slechts 85.000 moslims in het door de Ottomanen bezette gebied. Nadat de Joden uit Europa hun toevlucht zochten in hun 'thuisland' nam ook het aantal moslims toe. De Ottomanen 'importeerden' hiervoor moslims uit andere landen, voornamelijk uit Marokko, Algerije en Boslnië zodat er in 1882 het aantal moslims was toegenomen tot 141.000. Volgens de telling zouden er 56.000 molsims uit andere landen gehaald zijn. Denk echter niet dat deze moslims treurig waren om te moeten verhuizen, doordat de Joden naar Erez Yisraeel terug keerden kwam er werkgelegenheid en hier trokken de moslims profijt van.
  In 1893 was het aantal moslims gestegen naar 170.000. Hun aantal groeide nog steeds, doordat buitenlandse moslims zich hier vestigden. Nu kwamen ze ook uit Algerije, Egypte, Koerdistan, Perzië, Turkije en nog meer landen.
  De groep die zich nu 'Palestijnen' laten noemen kunnen daarom nooit waar maken dat zij de oorspronkelijk bewoners van het land zijn, ook al proberen zij dit via de grote leugen uit te bazuinen.

  Andere leugens
  Andere grote leugens die dankzij de moslim lobby de wereld in geslingerd worden zijn:
  - Dat het Israëlische leger verantwoordelijk zou zijn voor de wraak door de christenen op de moslim bewoners van Sabra en Shatila
  - Dat Israël verantwoordelijk was voor 'honderden burgerdoden' in het Libanese Qana.
  - Het vermeend gebruik van radioactieve kogels door Israël
  - Dat het Israëlische leger zenuwgas tegen de PLO zou gebruiken
  - Dat in Jenin een grote slachting plaats gevonden zou hebben door het Israëlische leger
  - Dat er voor de Arabieren geen gerechtigheid in Israël is
  - Dat het Israëlische leger VN scholen in de Gazastook beschoten zou hebben
  - Dat het Israëlische leger burgers als schild zou gebruiken
  - Dat de Joden er alleen maar op uit zijn om zoveel mogelijk Arabieren te doden
  - Dat de Joden alle Arabieren wil vermoorden
  - Dat Israël witte fosfor tegen burgers ingezet zou hebben
  - Israël alle voedsel en hulpgoederen tegen houd De waarheid waar de aanhangers van de PLO niet naar wil luisteren is
  - Dat er in Qana één dode is gevallen, en dat was een Hezbollah terrorist
  - Israël rubber kogels gebruiken
  - Israël geen zenuw gas wenst te gebruiken. Zelfs als ze dat wel zou willen, de Gazastrook is zo smal dat een klein windvlaagje nodig is om het gas naar Israël te laten waaien
  - In Jenin waren eerst de bewoners gewaarschuwd de 10 huizen te verlaten, daarna is er huis aan huis gecontroleerd of de huizen echt leeg waren. Met gevaar voor eigen leven want in deze huizen hadden PLO terroristen zich verschanst. Pas daarna zijn de huizen tegen de vlakte gegaan.
  - Er zijn in Israël drie Arabische partijen. In vergelijking met de rest van de wereld: Er is buiten Israël totaal geen echte Joodse partij. Een ander voorbeeld: In 2008 werden twee Arabische werknemers door hun baas ontslagen, de baas wilde geen Arabieren meer in zijn café te Tel Aviv hebben, zijn door het Israëlische recht beschermd. De rechtbank heeft beiden een schadevergoeding van ongeveer ¦ 12.500,00 toegekend.
  - De VN bleek geen beschietingen op de school uitgevoerd te hebben. De lichamen van de burgers die in de school lagen waren niet in de school gedood en geen burgers maar behoorden aan Hamas en de Islamitische Jihad
  - Het is de PLO die zich verschuilt achter kinderen
  - Het IDF zet het leven van zijn eigen manschappen op het spel om burgers, dus ook kinderen, te sparen. Alleen dit jaar zijn er door de PLO 15 raketten op scholen in Israël af geschoten.
  - De werkelijkheid is, dat door de eeuwen heen de Arabieren telkens de Joden vervolgd en vermoord hebben. Om enkele voorbeelden te nomen: in 1660 werden tienduizenden Joden in Safed door Arabieren vermoord, waarna in 1799 de hele Joodse wijk er verwoest werd. In 1775 was al de Joodse wijk in Hebron verwoest. In 1839 schreef de Britse consul, dat de Joden in Jeruzalem bijna dagelijks het mikpunt van geweld waren.
  - Israël gebruikte inderdaad fosfor. Deze werd echter niet tegen burgers ingezet maar om de lucht te verlichten, om terroristen uit te schakelen. Het IDF had er natuurlijk ook voor kunnen kiezen enkele grote bommen te droppen, had daarmee de levens van haar land niet in gevaar gebracht, maar wel dat van burgers. Terwijl nu de levens van de soldaten op het spel waren gezet en die van burgers zo min mogelijk.
  - Voor de laatste strijd passeerden dagelijks hulptransporten, tijdens de strijd werden door Israël de wapens neer gelegd (niet door de PLO, deze plunderden zelfs de voedsel en hulp transporten) en na de strijd heeft Israël zelfs eigen vervoer ingezet om hulpgoederen naar de Gazastrook te brengen.

  Waarom de goederen niet ongestoord de Gazastrook binnen varen:
  Het gebeurt veelvuldig dat er tussen de hulptransporten, van vrachtwagen tot ambulance, wapens verstopt zitten.
  In mei 2001 is een Libanese vissersboot aangehouden. Het bleek een smokkelboot te zijn, die wapens voor de PLO vervoerde. Wat was er aan boord? Maar liefst 50 katoesjlaraketten, 40 SA-7 Strella luchtafweerraketten, 20 draagbare antitankwapens, 200 antitankwapensystemen, 2 zestig millimeter mortieren, 120 anti tankgranaten, 70 landmijnen en 13.000 kalasjnikovs geweren. Wie zei er dat het een ongelijke strijd was in de intifada, omdat de PLO alleen stenen zouden hebben? Dit keer is de smokkelboot aangehouden. Een andere keer kan zo’n smokkelboot zijn lading bij de PLO afleveren. Realiseer u, dat met de Strella luchtafweerraketten zelfs burgerluchtvaart vliegtuigen naar beneden gehaald kunnen worden!
  Niels op 27-02-2009 11:03
  Gazastrook Israël
  • Er worden twee raket afgeschoten in de richting van Israël.
  • Het luchtalarm gaat af.
  • De juf van de derdeklas hoort het bekende geluid van de Kassamraket.
  • De juf van de derdeklas hoort het bekende geluid van het luchtalarm.
  • De kinderen moeten zich direct verschuilen onder hun tafeltjes
  • De kinderen hebben drie minuten om een veilige plek te zoeken.
  • Eén van de twee ongeleide projectielen slaat in, in de school.
  • De andere ongeleide projectiel slaat in, in de school.
  • De kinderen beginnen te gillen.
  • De kinderen beginnen te gillen.
  • Een kindje raakt gewond door rondvliegend puin.
  • Een leerling raakt gewond door rondvliegend puin.
  • De paniek in de klas is groot. De juf besluit de kinderen naar huis te sturen.
  • De paniek in de klas is groot. De juf besluit de kinderen naar huis te sturen.
  • Een VN ambulance komt het gewonde kindje halen en brengt het naar een ziekenhuis is Israël.
  • Een ambulance van het MDA komt het gewonde kindje halen en brengt het naar een ziekenhuis is Israël
  • De westerse media schrijft dat een Arabisch kind gewond geraakt is door de strijd tussen Israël en Hamas.
  • De westerse media schrijft dat een Arabisch kind gewond geraakt is door de strijd tussen Israël en Hamas.
  Niels op 27-02-2009 11:12
  Verschillende volkeren met dezelfde verhalen
  JERUZALEM - Gister schreef ik dat elke oorlog met elkaar te vergelijken. Ook het leed dat burgers lijden tijdens een oorlog is aan beide zijde met elkaar te vergelijken.
  Zomaar een dag.
  Gazastrook Israël
  • Er worden twee raket afgeschoten in de richting van Israël.
  • Het luchtalarm gaat af.
  • De juf van de derdeklas hoort het bekende geluid van de Kassamraket.
  • De juf van de derdeklas hoort het bekende geluid van het luchtalarm.
  • De kinderen moeten zich direct verschuilen onder hun tafeltjes
  • De kinderen hebben drie minuten om een veilige plek te zoeken.
  • Eén van de twee ongeleide projectielen slaat in, in de school.
  • De andere ongeleide projectiel slaat in, in de school.
  • De kinderen beginnen te gillen.
  • De kinderen beginnen te gillen.
  • Een kindje raakt gewond door rondvliegend puin.
  • Een leerling raakt gewond door rondvliegend puin.
  • De paniek in de klas is groot. De juf besluit de kinderen naar huis te sturen.
  • De paniek in de klas is groot. De juf besluit de kinderen naar huis te sturen.
  • Een VN ambulance komt het gewonde kindje halen en brengt het naar een ziekenhuis is Israël.
  • Een ambulance van het MDA komt het gewonde kindje halen en brengt het naar een ziekenhuis is Israël
  • De westerse media schrijft dat een Arabisch kind gewond geraakt is door de strijd tussen Israël en Hamas.
  • De westerse media schrijft dat een Arabisch kind gewond geraakt is door de strijd tussen Israël en Hamas.
  Dit bericht had ik eerder geplaatst maar niet volledig. Hiervoor mijn excuus.
  Niels op 08-03-2009 15:16
  Manipulerende berichten over woningbouw Jeruzalem
  JERUZALEM - "Israël is bezig met een versnelde 'overname' van Oost-Jeruzalem." Dat zeggen EU-diplomaten in een intern rapport. Het persbureau Reuters heeft de hand weten te leggen op een rapport dat tijdens de strijd tegen de diverse terreurgroeperingen in de Gazastrook uit kwam is in handen gekomen van .
  In het rapport staat dat er voor "Joden huizen gebouwd wordt terwijl die van de Palestijnen word afgebroken". Wie de situatie met oogkleppen op bekijkt en de getallen interpreteert om Israël in een slecht daglicht te plaatsen ziet zich hierin in bevestigd dat alle Joden slecht zijn.
  Zo staat er in het rapport: Ten opzichte van 2007 zijn er in 2008 veertig keer meer bouwvergunningen aan Israëliërs verleend" en dat klopt. Er werden dit jaar 40 bouwvergunningen verstrekt aan Joden terwijl dat het jaar er voor slechts 1 was. Overigens werden aan de Arabische-Israëlisch 120 bouwvergunningen verstrekt, dat is dus drie maal zo veel als aan Joden.
  De volgende zin klopt wel maar hierbij wordt eveneens niet helemaal zuiver met de waarheid omgegaan: "Aan huizen die Palestijnen willen bouwen, worden steeds strengere eisen gesteld". Dat aan de gehele woningbouw (niet alleen in Israël maar overal in de wereld) steeds hogere eisen worden gesteld weet iedereen, maar zoals het in dat rapport staat ben je geneigd dit snel te vergeten.
  De diplomaten stellen dat "Israël zo de Palestijnse ideeën ondermijnt om van Oost-Jeruzalem de hoofdstad van een Palestijnse staat te maken". Terwijl Israël van meent af aan heeft aangegeven dat ze Jeruzalem niet wil afstaan omdat Jeruzalem de hoofdstad is ven de Joodse staat. Toch doet het rapport over laten komen alsof de verkwanseling van Jeruzalem al helemaal in kannen en kruiken is.

  Het hek
  Ook het anti-terroristenhek vindt zijn eigen plek in het rapport: "Door het neerzetten van zo'n afscheiding kunnen duizenden Palestijnen in bezet gebied op de Westelijke Jordaanoever niet naar Jeruzalem." Ik zal zeker niet ontkennen dat zo'n afscheiding de toegang naar Jeruzalem zal bevorderen. Niet alleen de Arabieren (of zoals het rapport ze noemt 'Palestijnen') moeten extra kilometers maken om naar Jeruzalem af te reizen, ook de Joden die in Samaria of Judea wonen moeten extra reizen. Echter dat het aantal aanslagen op de burgers in Israël vanuit de Gazastrook sinds de bouw van deze afscheiding enorm is terug gedrongen lijkt mij belangrijker dan reistijd. Wanneer mensen extra moeten reizen omdat er een antiterroristenhek tussen zijn huis en het werk is geplaatst heet dat 'schending van mensenrechten'. Wanneer mensen extra moeten reizen omdat er een nieuwe spoorlijn of snelweg tussen zijn huis en het werk is aangelegd heet dat 'economische vooruitgang'.
  De diplomaten erkennen in het twintig pagina's tellende rapport gelukkig nog wel dat Israël veiligheidsmaatregelen nodig heeft. Toch stelt het dat 'de huidige maatregelen het er niet makkelijker op om het vredesproces weer op gang te krijgen'.
  Of te wel: Jullie hebben gelijk dat jullie een hek plaatsen om mensen levens te sparen en er geen strijd geleverd kan worden, maar deze maatregen staat in de weg dat er gesproken gaat worden dat geweldadigheden gestopt gaan worden. In mijn visie hoeft geweld ook niet gestopt te worden als het niet meer plaats vind.
  Niels op 08-03-2009 15:19
  Indoctrinatie

  Links Reuters toont gemanipuleerde foto van Qana
  Rechts de originele foto
  Een oorlog word voornamelijk gevoerd met de pen. Sinds Josuph Goebbels ontdekte dat berichten gemakkelijk gemanipuleerd kunnen worden, hebben de nazi's gebruik gemaakt van hun propaganda machine.
  De mufti van Jeruzalem heeft in Berlijn veel geleerd van zijn vrienden Goebbels en Hitler. Deze kennis heeft hij overgedragen op Yasser Arafat. Hij heeft deze kennis gebruikt en vergroot om de PLO machtig te maken.
  Vandaag de dag maakt de
  Moslim Lobby veelvuldig gebruik van deze kennis en bespelen hiermee de wereld opinie.
  Kwaadwillende zetten zich visueel, op papier en digitaal in om Israël te vernietigen. Leugen na leugen overspoelt ons. Bijgestaan met foto´s van overleden kinderen (en er wordt niet geschroomd om een overleden kindje alsnog op te graven en te fotograferen als 'oorlogslachtoffer), gesloopte huizen en zelfs een vuilnisbeeld kan worden gebruikt om de 'goegemeente' te manipuleren.
  De wereld lijkt zich opnieuw tegen het Volk Israël te keren. Hiermee winnen groeperingen als Hamas en Hezbolla, "Het Volk van JHW zal vernietigd worden en Allah zal overwinnen". Het is niet de eerste keer dat kwaadwillende het Volk Israël wil vernietigen en van de aardbodem wil vegen. Wie niet mee wil huilen met de wolven in het bos, heeft een lange wandeling voor de boeg. Laverend tussen leugens moet hij/zij zich een weg banen. Wat is waar en wat niet?
  Bekijk Het Maar zit boven op het nieuws, maar met een klein ploegje (zoals momenteel echt actief is) is het moeilijk om alle info die binnen komt te vertalen, verifiëren en plaatsen. Toch blijft BHM zich inzetten om de waarheid boven tafel te krijgen. Af en toe scoren bewegingen zoals BHM succes, zoals die van Adnan Hajj.

  Gemanipuleerde foto's
  Persbureau Reuters heeft de fotograaf ontslagen die zeker twee foto's die hij nam in Libanon heeft gemanipuleerd. De bijna duizend foto's die Adnan Hajj nam voor Reuters, zijn niet meer te koop.
  Oplettende webloggers vielen over de rookontwikkeling op een Reuters-foto die was genomen na een Israëlische aanval op Beiroet. De rook bleek wel erg zwart. Na onderzoek van Reuters bleek dat de fotograaf met behulp van Photoshop, een softwareprogramma voor het bewerken van foto's, de rook donkerder heeft gemaakt.
  Op een andere foto blijkt Hajj een Israëlische F-16 te hebben versierd met twee steekvlammen. De fotograaf ontmaskering van de fotograaf zet tijdelijk vraagtekens bij de betrouwbaarheid van informatie uit het Midden-Oosten. Bij een aanval op het Libanese dorp Qana zouden volgens de eerste berichten bleek later overdreven. Voor de wereld media barstte de Libanese premier Fouad Siniora in tranen uit toen hij mee deelde dat het Israëlische leger bij een bombardement op Houla in Zuid-Libanon 'opzettelijk zeker veertig burgers' had gedood, 's avonds kwam Siniora terug op zijn mededeling "Ik was vanmorgen te snel door te stellen dat er vele doden waren gevallen, uit onderzoek blijkt dat één persoon is gedood", zei hij. Een engels weblog merkte op dat op film- en fotomateriaal van het oorlogsleed in Zuid-Libanon steeds dezelfde man met een groene helm was te zien. Green Helmet man lijkt regelmatig de regie in handen te hebben over hoe dode verminkte kinderen in beeld worden gebracht. Er duikt een foto uit 1996 op waarin dezelfde Green Helmet man (maar nu zonder bril) een gruwelijk verminkt babylijkje voor de camera houdt en zelfs een foto uit dat zelfde jaar waarop de man dood zou zijn .
  Op de website www.aish.com zijn foto's te zien van mensen die staan te treuren bij hun huis, waarbij telkens dezelfde 'acteur' ingezet wordt. Het meest grove zijn drie foto's van een gebouw die in puin lag. Bij 2 foto's helpt een man met het opgraven van slachtoffers, de man mankeert helemaal niks geen wonden geen kleerscheuren enz. Op de derde foto van dat zelfde gebouw, met diezelfde man met als enige verschil dat deze man nu ineens uit het puin gehaald werd.
  Het zijn hele kleine, onopvallende foto-bewerkingen waarmee reuters probeert om de wereld tegen Israël te keren. En we trappen er gewoon met open ogen in!

  Bewoording
  Ook taalgebruik wordt ingezet als indoctrinatie middel, zo worden terroristen in de westerse media steevast 'strijders' genoemd, de SP wil ze zelf 'verzetstrijders' noemen en de moslim landen geven hen de naam 'Broeders die aan de wens aan Allah voldoen'. Met de komst van satelietzenders en internet is het in de gehele wereld mogelijk om op deze manier gemanipuleerd te worden.
  De Libanese Hezbollah televisiezender Al Manar (’baken’, ’vuurtoren’) zond in 2003 de televisiereeks Al Chatat (’de diaspora’) uit, daarin werd een foute, antisemitische voorstelling gegeven van de oprichting van de staat Israël. Tijdens Ramadan dat zelfde jaar konden moslim kindertjes in de gehele wereld deze uitzendingen bekijken.
  In Frankrijk, in januari 2004, drong de Représentatif des Institutions Juives de France bij de Hoge Audiovisuele Raad aan om Al Manar aan banden te leggen.
  Midden december 2004 besliste die dat Al Manar niet meer mocht wordt uitgezonden, niet wegens antisemitisme, maar voor mogelijke verstoring van de openbare orde, om (moslim-)kinderen en adolescenten niet op gedachten te brengen. Al Manar bleef en blijft uitzenden, ook via het internet. Ondertussen was in samenwerking met het American Jewish Committee ook werk gemaakt van een Europese strategie om Al Manar het zwijgen op te leggen. Al Manar werd verboden omdat het oproept tot terreurdaden tegen Israël. De zender werd in de VS in 2004 ondergebracht bij de terroristische organisaties.
  Op 13 juli 2006, de eerste dag van de Israëlische oorlog tegen Hezbollah, bombardeerde de Israëlische luchtmacht de studio’s van Al Manar. Maar Al Manar bleef uitzenden en zijn propaganda en Israël haat over de wereld zaaien. Er volgden nog verscheidene gerichte bombardementen. Maar de ’Al Manar’ blijft uitstralen. De berichtgeving van Al Manar is verre van objectief. Fel en onverzoenlijk, woede en haat.

  Mo de intifada mascotte
  Op Youtube zijn de ware beelden te zien van Mohammed al Dura, ook wel 'little Mo' genoemd. De hele wereld was gehersenspoeld. "De Joden hebben een kleine jongen vermoord die in de vuurlinie tussen de PLO en het IDF terecht kwam" was het beeld dat geschetst is. Maar wat blijkt nu uit onderzoek van de camera mensen ter plekke? Het IDF heeft onmogelijk het tweetal kunnen raken. Het verhaal is volledig in scène gezet alleen maar om de wereld politiek op hun hand te krijgen.
  Jullie moeten zelf maar is gaan kijken naar deze schokkende beelden. Bekijk Het Maar: Little Mo en Mohammed al Dura of zoek op youtube. Zoekterm: Muhamad Al Duras was not killed.
  Niels op 08-03-2009 15:21
  Hoe een foto, het verzwijgen van informatie, kan bedriegen
   
  Bijstaande foto en bericht werden door het franse pers agentschap AFP (Agence France-Presse) gepubliceerd (zaterdag 1 November):
  Een Palestijnse vrouw uit haar woede nadat het Israëlische leger een zelfmoordgordel met explosieven had opgeblazen die in haar huis was gevonden. Daarbij werd haar huis, in het dorp Hizmeh nabij Jeruzalem verwoest, (AFP/Atta Hussein)
  Voordat we het over het bericht hebben, laten we eerst eens de AFP foto goed bekijken.


  De Nikon groot-hoek lensDe foto is gemaakt met een groot-hoek lens, die een brede en overdreven indruk maakt en alleen geschikt is voor het fotograferen van landschappen. Nikon beschrijft deze lenzen als volgt: "In normale fotografie worden deze lenzen gebruikt om een dramatisch effect te weeg te brengen, dankzij hun onrealistische vervorming"
  Als een journalist op deze manier een foto vervormt, vervormt hij de berichtgeving en overschrijdt de normen van goede journalistiek.
  Maar wat gebeurde er eigenlijk in het huis?
  Uit het AFP bericht zou men niet concluderen dat de vrouw enige band had met de explosieve zelfmoordgordel, (hij was daar alleen maar "gevonden"). Dus misschien had een buurjongen hem in haar huis verstopt en had de vrouw er niets mee te maken.
  De Jerusalem Post, vermeldde wel de gegevens die het AFP achterwege liet. De Israëli's hadden inlichtingen vernomen dat de echtgenoot van de vrouw een aanslag voorbereidde en dat hij de gordel had verborgen onder het bed van zijn dochter. Een soortgelijke zelfmoorgordel doodde in Augustus 22 mensen in Jeruzalem en 23 mensen in October in Haifa.
  Soldaten kwamen snel naar het huis, evacueerden de inwoners en bliezen de explosieven op. Dat daarbij het huis werd verwoest, geeft de kracht aan van de zelfmoordgordel.
  De gebeurtenissen geven aan hoe men kinderen misbruikt om explosieven te verstoppen en hoe persburo's door berichten te vervormen en essentiele gegevens te verzwijgen, de indruk proberen te wekken van zinloze Israëlische agressie.
  Apropos fotojournalistiek: Volgens een IDF woordvoerder, zijn rond 90% van de foto's die gepubliceerd worden in de westerse pers, gemaakt door Palestijnse fotografen (zoals Atta Hussein van het AFP). Dit verklaart een deel van de vervormde berichtgeving in de westerse pers.
  Niels op 15-03-2009 14:25
  Global Jewish Advocacy plaatste een video over de valse beschuldigingen aan het adres van Israël
  Gebleken is dat onderzoek naar zogenaamde misdaden van Israel heel hard nodig is.
  Niet alleen Hamas verspreidde valse berichten, maar ook de VN heeft er totaal geen moeite mee om Israël te demoniseren tijdens Operation Cast Lead, de 22 dagen durende strijd tussen Israël en terreurgroeperingen in de Gazastrook.
  De westers media liepen over van verontwaardiging over de 'oorlogsmisdaad' van Israël dat een VN-school beschoten zou hebben. In deze school zouden mensen hun toevlucht gezocht hebben en hier zouden 43 personen van omgekomen zijn. Later kwam aan het licht dat de school nooit beschoten is.
  Het westen die er totaal geen probleem mee had om Israël direct te beschuldigen hult zich nu in een stilzwijgen als het om een excuus gaat.
  Het westen die er op stond om te onderzoeken hoeveel 'oorlogsmisdaden' Israël nog meer gepleegd zou hebben ziet er blijkbaar geen been in om te onderzoeken hoe het mogelijk is dat John Ging, van de VN, deze valse beschuldigingen de wereld over wist te sturen.
  De Global Jewish Advocacy, groep AJC, stelt dat het niet mogelijk is vredesbesprekingen te voeren zo lang "Israël gedemoniseerd wordt". Zij plaatste vervolgens een video op youtube over de valse beschuldigingen aan het adres van Israël. Kijk en huiver: http://www.youtube.com/watch?v=Op5vT3vnfOk&eurl=http://joodsactueel.be/&feature=player_embedded
  Niels op 15-03-2009 15:05
  Maldoff schandaal in Sesam Straat
  NEW YORK - In de Late night talk show van Jimmy Kimmel werden beelden uitgezonden waarin het financiële schandaal van Bernard Madoff zijn verwerkt.
  Het heeft er alles van weg dat het de bedoeling is om hiermee het publiek op zodanige wijze te indoctrineren dat zelf kinderen de boodschap, dat Joden inhalig zijn, zullen herkennen.
  De videobeelden werd direct na de uitzending op de website www.Huffingtonpost.com geplaatst. Het was een kwestie van afwachten voordat deze video ook op You Tube (http://www.youtube.com/watch?v=XJ8OjAB_e3g&eur) terug te vinden was.
  Niels op 17-03-2009 13:50
  Islamleraar: "Verhaal kampoverlevenden zwaar overdreven"
  BRUSSEL - Een man die tijdens de Tweede Wereldoorlog kon ontsnappen uit de concentratiekampen en zijn verhaal vertelde aan leerlingen van een middelbare school, kreeg van de islamleraar te horen dat hij sterk overdreef.
  Met deze uitspraak sluit de leraar zich naadloos aan bij de negationisten zoals Richard Williamson (de katholieke bisschop), Horst Mahler (medeoprichter van de extreemlinkse Rote Armee Fraktion) en Mahmoud Ahmedinejad (president van Iran).
  De schooldirectie van de school in het Belgische Laken zegt de zaak in onderzoek te hebben en belooft maatregelen te nemen tegen de leraar.
  Niels op 25-03-2009 19:57
  "Beschuldigingen van schieten op burgers in de Gazastrook ie een categorische leugen"
  JERUZALEM - Beschuldigingen dat soldaten van de IDF doelbewust burgers in de Gazastrook heeft beschoten en gedood zouden hebben, tijdens Operatie Cast Lead, is een grote catgorische leugen. Dat is de uitkomst van een officieel onderzoek dat door het Israëlische leger is uitgevoerd.
  De leger commadant spreekt hierbij voor zijn beurt, de officiële stukken zijn nog niet geprecenteerd aan de minister. Hij benadrukte echter dat de onderzoeken bijna geheel afgerond zijn.
  Tijdens een conferentie werd een soldaat er van beschuldigd dat de scherpschutter het vuur had geopend op een moeder en haar twee kinderen. Uit onderzoek is gebleken dat er inderdaad is geschoten op een vrouw en twee kinderen, maar het onderzoek wees duidelijk uit dat de vrouw opzettelijk de vuurlinnie binnen was gelopen, en zelfs nadat zij in het Arabisch en in het hebreeuws was aangeroepen het gebied te verlaten drong ze alleen maar dieper het oorlogsgebied binnen.
  "Wij hebben alle betrokken soldaten ondervraagd en de beschikbare video beelden bekeken. Wij hebben benadrukt dat de ondervraging niet zo zeer bedeolt waren om mensen te straffen, maar dat het nodig is om een volledig beeld van de strijd te krijgen. Van alle getuigenissen die we hebben verzameld, kunnen we gerust concluderen dat geen van de soldaten iemand heeft zien doen waarvan er beschuldigen ingedient zijn vanuit de Gazastrook,"zei de commandant.
  "Het verhaal over de beschietingen op de vrouw is in de wereld gekomen nadat een IDF een half gesprek mee had gekregen. Een scherpschutter had een Arabische vrouw, die met haar twee kinderen de vuurlinie binnen was gelopen in het Arabisch en in het Hebreeuws aangeroepen, hij waarschuwde haar dat ze gevaar liep op de plaats waar ze was. De vrouw reageerde echter helemaal niet, maar liep stug door. Daarop loste de scherpschutter een waarschuwingsschot, hij schoot niet eens in de richting van de vrouw. Vervolgens liep de commandant van deze eenheid naar de scherpschutter en riep vanaf een afstand waarom de schutter op een weerloze vrouw had geschoten. Dit is vervolgens wat een andere soldaat hoorde. Omdat de afstand te groot was kon hij het antwoord niet horen, want als hij dat wel had gehoord wist hij dat deze zei: 'Ik schiet niet op burgers, ik heb nu alleen een waarschuwingsschot gelost'. Omdat de andere soldaat het antwoord niet had gehoord bleef alleen de vraag in zijn geheugen gegrift staan. Zo begon het gerucht, die zich razend snel versprijde," verteld de onderzoeker.
  "We kunnen met absolute zekerheid zeggen dat de schutter niet het vuur op de vrouw en haar kinderen heeft geopend," zei hij.
  Ook een tweede bewering over het doden van burgers is absoluut onjuist, hierover kan ik later stadium meer details vrij geven,"zei hij. "Wij onderzoeken elke beschuldiging om er zeker van te zijn of deze incidenten hebben plaatsgevonden, en om hieruit de juiste conclusies te kunnen trekken, indien nodig zullen er disiplinaire maatregelen getroffen worden," benadrukt de commandant.
  "Het is jammer dat de media dit soort beschuldigingen niet veriviëren, maar de beschuldigingen direct versprijden. Wanneer de media onderzoek had gedaan en niet mee had gedaan aan het versprijden van valse beschuldigingen zou de media veel betrouwbaarder blijven. Het is een schande van de media om dit soort valse beschuldigingen over de wereld te versprijden," voegde hij eraan toe. Het is onmogelijk om de schade die aan het imago van Israël is toegebracht te hersteld, ongeacht de resultaten van het onderzoek, merkte hij op. "Het is een schande dat de Palestijnse media berichten manipuleren en ongelimiteerd mogen versprijden," zei hij.
  "Kijk naar de beschuldiging dat get IDF 48 burgers in een VN-school in Gazastad gedood zou hebben. In werkelijkheid, werden er niet 48 maar zeven mensen gedood en zij waren niet in maar nabij de school tot slot waren de meesten van het terroristen in plaats van burgers. Achteraf heeft de VN zich wel verontschuldigd, maar de onherstelbare schade was al aangericht."
  Niels op 17-04-2009 15:56
  Advocaat van de Duivel
  NEW YORK - Oud-burgervader van New York, Rudy Giuliani, is ziedend op de Nederlandse strafpleiter Gerard Spong en diens tv-programma "Advocaat van de Duivel". Ook de nabestaanden van de slachtoffers van de aanslagen op 11 september 2001 zijn niet te spreken over 'een programma waarbij Fitna I, Fitna II en eventueel Fitna III, IV, V & VI in het niet vallen'.
  De nepjury in het AVRO-programma verklaarde vorige week woensdag na een pleidooi van Spong er niet van overtuigd te zijn dat Osama bin Laden schuldig is aan de aanslagen van 11 september 2001.
  De voormalige presidentskandidaat en oud burgervader noemde het programma tegenover nieuwszender FOX 'gevaarlijk'. Volgens hem wakkert het opnieuw de samenzweringstheorieën aan. "Het is een irrationele beslissing gezien alle bewijzen die zijn vergaard door de 9/11-commissie, die concludeerde dat Bin Laden het brein was achter de aanslagen. En het is in tegenspraak met alle feitelijke bevindingen," aldus Giuliani.
  Daniel French, oud-officier van justitie uit New York, vindt Advocaat van de Duivel 'beledigend voor iedereen die begrijpt wat er gebeurde op 11 september'. "Het gebruik van de aanslagen voor entertainment is respectloos."
  "Als iemand de Amerikaanse burgers heeft beïnvloed dan het is wel Giuliani en die verrotte Bush-regering met hun leugens over massavernietigingswapens in Irak. Ik heb nooit gehoord dat hij daar zijn excuses voor heeft aangeboden," is de felle reactie van Spong. Spong deed zelf eerder aangifte tegen Wilders, de aanklacht richtte zich op 'aanzetten tot haat'. "Wilders heeft gezegd dat de helft van wat in de koran staat, fascistisch is," verduidelijkt Spong op 22 januari 2008.
  Simone van den Ende, hoofdredacteur Nederland2 bij de AVRO, is 'aangenaam verrast' door het tumult in de VS en andere landen. Spong heeft inmiddels publicaties in 27 landen geteld. "Het programma is bedoeld het debat aan te zwengelen."
  De uitzending komt wel heel toevallig met een bekendmaking door 'een team wetenschappers'. Zij zeggen in de ruïnes van de WTC-torens onderdelen gevonden te hebben van een zeer professioneel gemaakt springtuig. Het team verzamelde in opdracht van de Amerikaanse regering puin, zou zouden hier sporen hebben ontdekt van "rood-grijze chips en super-thermiet". Op zich is het niet bijzonder te noemen om in een kantoren complex chips tegen te komen maar super-thermiet (een mengsel van een metaalpoeder en metaaloxide dat gebruikt wordt bij brandgranaten en vuurwerk) zou wel opvallend zijn omdat dit niet vrij te verkrijgen is.

  Complottheorieën
  Sinds de aanslag (en nadat de vele moslims, van Ede tot Ram Allah, uitgedanst waren) doen geruchten de ronde dat Israëlische geheime dienst, de Mossad, verantwoordelijk zijn voor de aanslag. Zo menen velen zeker te weten dat vooraf aan de aanslag alle 'Joodse medewerkers' een SMS op hun telefoon hebben ontvangen waarin stond dat ze die dag niet naar hun werk zouden moeten gaan. Het zou echter om een 'zelf oplossende SMS' moeten gaan want er is nooit zo'n SMS gevonden.
  De Saudische minister van binnenlandse zaken, prins Nayef bin Abdul-Aziz, beweerde in 2003 dat de zionisten achter de aanvallen op 11 september zouden zaten. "De zionistische Joden deden dit zodat zij konden profiteren van de daaropvolgende kritiek op de islam en de Arabieren," zei Abdul-Aziz tijdens een interview met het Koeweitse dagblad Assyasah. Saudi-Arabie is verantwoordelijk voor het onderzoek naar de aanslagen omdat de meeste terroristen uit het met de VS bevriende land kwamen.
  "Wij weten dat de Joden de aanslagen van 11 september gemanipuleerd hebben en de Amerikaanse publieke opinie zich tegen de Arabieren en de moslims hebben doen keren. Wij vragen ons nog steeds af: wie heeft er geprofiteerd van de aanvallen op 11 september? Ik denk dat de Joden de hoofdrolspelers waren van de gebeurtenissen", zei Abdul-Aziz.
  Ook extreem links meent zeker te weten dat 'de Joden achter de aanslag zitten' en wie meent dat dit niet zo is word versleten óf als 'gevaarlijke gek' óf als 'iemand die bij het complot betrokken is'.
  Het grote probleem van complottheorieën is dat het "onfalsifieerbare theorieën" zijn. Alles wat je aanvoert om een complottheorie te ontkrachten kan immers afkomstig zijn van 'het complot', en wie niet direct bij het complot betrokken is staat 'toch zeker onder de invloed van het complot', 'is simpelweg in het bedrog gestonken' of 'zal moeten bewijzen dat er geen complot is'. Je kunt immers niet bewijzen dat iets er niet is, je kunt nou eenmaal niet overal kijken.
  Het bewijsmateriaal dat wordt gepresenteerd om een complottheorie te ondersteunen is doorgaans vrij dubieus van aard. Veel bewijs blijkt in de vorm van negatief bewijs te zijn: een fout in een officiële verklaring (zelfs als deze later recht gezet is), of een klein feit wat zich niet makkelijk laat verklaren, of een feit wat om een andere reden nooit duidelijk is geworden. Hele lijsten van dit soort "bewijs" worden er verzameld, alleen maar om aan te tonen dat het "officiële" verhaal niet klopt. Zelden zul je bewijs krijgen die aantoont wat er dan wél gebeurd is. En als je dat al krijgt gaat het meestal om vage foto's, niet te controleren verklaringen, of verklaringen die elkaar regelrecht tegenspreken.
  Wie in discussie gaat met aanhangers van complottheorieën zal een ander aspect niet ontgaan: de aanhangers beschouwen zich stuk voor stuk als sceptici, maar vooral als mensen die niet voor de gek gehouden kunnen worden. Zij zijn immers in staat om door het bedrog heen te kijken en de waarheid te zien: het is een complot. Door deze ego-boost komt het blijkbaar niet bij ze op dat juist de gedachte dat zij immuun zijn voor bedrog ervoor zorgt dat ze in het bedrog van een complottheorie terecht zijn gekomen en deze ook niet meer los kunnen laten.
  Vele complot theorieën zijn gebaseerd op "de protocollen van Zion". Hiermee blijft het eeuwen lange antisemitisme in stand gehouden.
   Bron:
  • Algemeen Dagblad
  • Onderzoek911
  • Denk eens echt na blogspot
  • Gazet van Antwerpen (5-12-2002)
  • Trouw
  • Open Chemical Physics Journal
  Niels op 17-04-2009 15:56
  Zembla zond pro Hamas docu uit
  HILVERSUM - Op 8 maart jl. zond de VARA/NPS in het programma "Zembla" de documentaire "Geen geld voor Gaza" uit. Deze PLO propaganda uitzending werd betaald middels het belastinggeld van elke Nederlander en was één lange aanklacht tegen Israël. Een batterij aan notoire antisemitisten (verpakt als antizionisten) kwamen aan het woord, zoals Jan Wijenberg, Farah Karimi, Gideon Levy en John Ging. Niemand van de Israëlische zijde werd aan het woord gelaten. Dat zou immers de pret maar bederven, want dan blijkt het opeens allemaal toch wat ingewikkelder in elkaar te zitten en kun je niet even in een half uurtje Israël als schurkenstaat neerzetten.
  Het hele programma door werd impliciet en expliciet gesteld dat Israël bewust zoveel mogelijk infrastructuur in de Gazastrook kapot maakte (door huizen, scholen en moskeeën plat te bombarderen), de economie al daar heeft geruïneerd, en natuurlijk onnoemelijk veel 'onschuldige Palestijnen' had vermoorde. Geen één keer werd over Arabische raketbeschietingen, aanslagen of explosieve gesproken. Dat de scholen, huizen of moskeeën werden gebruikt opslagplaats voor raketten of schuilplaats van terroristen kwam eveneens niet aan de orde.
  Hamas en haar aanhang zouden zo onschuldig zijn 'als witte sneeuw'. Zij werden door een brute gemene Joden zonder enige reden bezet, onderdrukt en vermoord zo luide de PLO propaganda.
  Waar Zembla volledig aan voorbij ging is dat door de raketbeschietingen van Hamas en de zelfmoordaanslagen niet alleen vele onschuldige mensen gedood werden maar dat dit ook miljarden Euro's schade heeft berokkend aan de Israëlische economie, zowel direct door vernielingen en het wegvallen van honderden werkende gezinsleden, als indirect doordat de toeristen wegbleven en restaurants, bussen en winkelcentra werden gemeden. In een oorlog leiden beide partijen altijd economische schade, naast fysieke, psychologische en morele schade. Deze wordt niet vergoed na een wapenstilstand, en zelfs na een vredesverdrag is dat niet gebruikelijk. Vroeger legde de winnende partij de verslagen partij wel eens hoge herstelbetalingen op, maar zelfs na de Tweede Wereldoorlog is daarvan afgezien: het opbouwen van de economie van Europa werd belangrijker gevonden.
  Volgens Zembla is alleen Israël verantwoordelijk voor alle ellende en moet het daarom alle hulp en wederopbouw aan de Gazastrook betalen. Uiteraard mogen de Arabieren het geld besteden zoals zij het zelf het als beste ervaren (wellicht zou dat dan aan raketten, explosieve en bomgordels uitgegeven worden). Een vredesverdrag of erkenning van Israëls bestaansrecht zijn voor Zembla geen voorwaarden voor deze herstelbetalingen.
  Wat wellicht van groter invloed is op de slechte economie, en blijkbaar niet opgekomen is bij Zembla, is de PLO/PNA corruptie (Salam Fayyad heeft meermaals gezegd dat er nog veel geld 'verdwijnt' en niet te traceren, ook na Arafat) en de credietcrissis.
  Ik zal niet ontkennen dat de grensafsluitingen en de checkpoints een rol spelen in de stagnatie van de economie in de Gazastrook, maar die zijn op hun beurt weer het gevolg van de vele aanslagen tijdens de Tweede Intifada en de voortdurende raketbeschietingen op Israël.
  Je kunt erover twisten of het niet mogelijk is om met minder checkpoints toch de aanslagen te voorkomen, maar dat is wat anders dan suggereren dat Israël moedwillig het EU hulpgeld inpikt door goederen tegen te houden aan de grens waarna men in Israël opslagruimte moet huren. Feit is dat nog steeds zeer geregeld aanslagen worden verijdeld (onlangs nog een grote in een winkelcentrum bij Haifa) en pijpbommen en explosieve bij de checkpoints in beslag genomen, dus helemaal voor niets zijn ze er in elk geval niet.
  Tijdens de uitzending werden enkele opvallende uitspraken gedaan:
  - "Israël gooit alles plat en wij mogen voor de rekening opdraaien"
  - "Ze komen hier alles verwoesten en laten niets heel"
  - "Israël gooide heel Libanon plat"
  - "Israël sloeg zonder aanwijsbare reden de boel kort en klein"

  Even ter herinnering:
  • Jan Wijenberg was de man die beweerden dat "het CIDI eigen knokploegen in dienst heeft"en "Het CIDI werkt met de Mossad samen. Zij dient daarom door de overheid als terroristische organisatie beschouwd te worden". Ook eiste hij dat het NRC Handelsblad haar columnist Afshin Ellian zou ontslaan omdat hij 'te pro Israël' is.
  • De Iraanse Farahnaz (Farah) Karimi sloot zich in 1980 aan bij de Mujahedien Khalq, een links-islamistische terreurbeweging. Ze hield zich daarbij bezig met het afluisteren van de politie. In 1983 emigreerde ze via Irak naar de EU. In Duitsland hing ze een vals vluchtverhaal op waarop ze politiek asiel kreeg. In de periode van 1985 en 1986 werkte ze samen met haar zus, Farzanah, voor de Mujahedien Khalq in Parijs waar ze valse vluchtverhalen ontwikkelde. In 1986 stopte ze officieel bij de terreurorganisatie, haar zus bleef wel actief.
   In 1989 vestigde Karimi zich met haar gezin in Nederland. Ze is inmiddels oud kamerlid voor GroenLinks tegenwoordig is ze directeur van Oxfam-Novib, een organisatie die er van overtuigd is dat Israël per definitie dader is en de 'Palestijnen' het slachtoffer is van het 'Israëlische geweld. Zij is één van de grote initiatiefnemers die Israël producten boycotten en bedrijven zoals Unilever onder druk zetten om zich terug te trekken uit Israël, ze is financier van 'stop de bezetting' en organiseerde in 2006 het "Rap4Justice" festival. het festival liep uit op een feest van haat, waar Israël met de Nazi's werd vergeleken, terroristische aanslagen werden goedgekeurd. Mensen die opkwamen voor het recht op een twee-staten-oplossing, werden verwijderd omdat de Joden geen recht zouden hebben op een eigen staat.
  • Haaretz columnist Gideon Levy, toont zich graag bereid mee te werken aan programma's die tot doel hebben zijn moederland, Israël, zwart te maken. Hij strooit graag met beweringen zonder te verifiëren of ze kloppen. Zo beweerde hij in 2004 dat Golda Meir gezegd zou hebben “Na wat de Nazi's ons hebben aangedaan kunnen wij doen wat wij willen”, maar gaf later toe niet over een bron van deze uitspraak te beschikken.
   Op 25 januari beweerde Levy dat Operatie Cast Lead "eigenlijk helemaal geen oorlog was maar een wrede strafexpeditie die Israël oplegde aan de Arabische bevolking in de Gazastrook". Drie dagen later wist Levy te vertellen dat het Israëlische leger had besloten dat voor elke gedode Israëli een vergelding op 100 Arabieren in de Gazastrook plaats zou vinden. "Dat geeft aan dat we een racistisch land zijn," zei Levy.
  • John Ging is hoofd van de UNRWA. De UNRWA staat bekend om zijn pro-Palestijnse visie deze organisatie werkt voor en door 'Palestijnse vluchtelingen' en beziet het conflict vanuit een zeer éénzijdig perspectief. Deze VN organisatie heeft inmiddels ruim zestig jaar het 'Palestijnse vluchtelingen probleem' in stand weten te houden. Geen enkel persoon of bevolkingsgroep elders in de wereld heeft zo lang aan één gesloten op VN steun kunnen rekenen.
    Bron:
   • IMO
   • NRC-Handelsblad
   • Wikipedia
   • Oxfam-Novib
   • UNRWA
   • VARA
  op 15-06-2009 19:07
  Kunnen beelden liegen?
  UTRECHT - "Beelden liegen niet," is een veel gehoorde uitspraak. Waarmee men bedoelt dat wanneer we film materiaal zien die live opgenomen zijn, deze beelden de waarheid spreken. Een andere standaard uitspraak is: "Waar rook is is vuur." Beide uitspraken komen veelvuldig uit de monden rollen wanneer men het handelen van Israël bedoelen. En dan ook alleen in combinatie met de uitdrukking "de misdragingen van Israël".
  Vanavond kon u op de Nederlandse tv zien dat er een overvloed is aan dit soort beelden 'die niet liegen'. Eén vandaag zal vanavond de beelden uit zenden die in de omstreden gebieden opgenomen zijn. Tussen 18:15 tot 18.45 uur kon, op Nederland 1, genieten van een stukje (dat ik) ongenuanceerde propaganda (noem).
  Een jaar geleden begon een Israëlische mensenrechtenorganisatie met het uitdelen van kleine cameraatjes aan vredesactivisten en de Arabische bewoners in Samaria en Judea. Door dit “civil journalism” zou een realistisch beeld van het soms barre leven in de Palestijnse gebieden ontstaan, meent de programma maker. Uit de honderden uren, door amateurs opgenomen, film materiaal zijn korte films geproduceerd. De 'Life in Fragments' laat alle over misdragingen van het Israëlische leger en joodse kolonisten zien.
  Maar je hoeft niet lang na te denken om te weten dat beelden wel kunnen liegen, een mooi voorbeeld dat ik daarvoor graag gebruik is: "Ga nu eens aan de Europaweg in Utrecht staan en maak alleen foto's van witte auto's die de tippelzone bezoeken. Publiceer deze foto's vervolgens. Het verzamelde materiaal zal al snel de indruk wekken dat alleen mensen in witte auto's naar de prostituees gaan". Tja beelden liegen niet...
  Onlangs werden erbeelden uitgezonden hoe een groep 'kolonisten' met Arabische schaapsherders op de vuist gaan, blijkbaar zomaar zonder reden. Helaas werd vergeten de beelden uit te zenden dat deze schaapsherders hun schapen lieten grazen op een pas ingezaaid veld en dat deze schappen binnen een uur de volledige oogst opgegeten en vertrappend hadden.
  Ook kwamen de propaganda beelden de huiskamer binnenvan een Israëlische soldaat zomaar een Arabische man, die nog wel geboeid is ook, in de voet geschoten word. Helaas werden de beelden, waarop de Arabische man de soldaat aan het sarren is, de ouders van deze soldaat beledigd worden en de Arabische man agressief gedrag vertoond uit de film geknipt is.
  Beelden liegen dus wel!
   Bron:
  • Eén vandaag
  • Jerusalem Post
  • BHM
  Niels op 28-06-2009 17:33
  NRC's anti-Israël propaganda

  't is maar dat u weet hoe vredelievend
  Israëls buren zijn.
  AMSTERDAM - NRC Handelsblad, bekend om zijn suggestieve en misleidende berichtgeving over Israël en het Palestijns/Arabische conflict, wist deze week de speech van Netanyahu op vakkundig wijze in een pro-PLO propaganda bericht om te bouwen. Dat daarbij de waarheid en de objectieve berichtgeving in rook op ging zal niemand verbasen.

  Het begint al bij de kop. Netanyahu wil vooral VS niet teveel toegeven in plaats van Netanyahu: "Palestijnse staat mogelijk onder voorwaarden" of Twee-staten-oplossing stapje dichter bij zo zou de kop er objectiever uit zien en meer zeggend over de concrete inhoud van de speech.
  In het inleidende stukje vermeldt Guus Valk, NRC's Israël correspondent, dat 'Netanyahu over een Palestijnse staat heeft gesproken, maar met zoveel voorwaarden dat de vraag rijst, of het nog wel een staat zou zijn.' Wat is er zo extreem aan de voorwaarden dat de Arabieren Israël als Joodse staat erkennen? Is het vreemd dat de toekomstige Palestijnse staat voorlopig gedemilitariseerd moet zijn? Er zijn wel meer staten zonder (volwaardig) leger. Costa Rica, IJsland, Andorra, Grenada en Haïti zijn enkele voorbeelden van een land zonder krijgsmacht.
  Na de nazi periode was het ook Duitsland niet toe gestaan om een eigen leger op te bouwen, pas in 1955 kwamen er gewapende troepen (deze werden opgericht als bondgenoot tegen de Sovjetunie). Japan werd in die zelfde periode bondgenoot in de strijd tegen het 'rode gevaar' uit China en Korea, Japan koos er zelf voor geen volwaardig leger meer te willen. Een leger is geen voorwaarde voor soevereiniteit. Dit is bovendien geen nieuwe eis, en is onderdeel van onder andere het Geneefse Akkoord dat mede door Abbas en PLO topman Yasser Abed Rabbo is ondertekend, en de voorstellen van Clinton en Barak tijdens Camp David.
  Lange tijd was het onderdeel van de Westerse consensus wat betreft de oplossing van het conflict, net als het feit dat de 'vluchtelingen' niet naar Israël kunnen 'terug' keren, Jeruzalem de hoofdstad van beide staten zou zijn en de grenzen gebaseerd zouden zijn op de bestandslijnen van 1949 met enkele grenscorrecties en waar het gebied achter de 'groene lijn' volledig 'Juden frei' gemaakt dient te worden (dus ook de plaatsen waar al ruim 4000 jaar lang Joden hebben gewoond).


  NRC vervolgt:
  "in een toespraak die doorspekt was met Likud ideologie heeft de Israëlische premier Benjamin Netanyahu gisteravond voor het eerst de stichting van een Palestijnse staat als optie genoemd. De premier verbond aan deze kleine tegemoetkoming aan de VS tal van voorwaarden: de staat moet gedemilitariseerd zijn, er moeten 'harde veiligheidsgaranties' komen voor Israël, de Palestijnen moeten Israël erkennen als Joodse staat, en de 'natuurlijke groei' in de nederzettingen in bezet gebied mag doorgaan".
  De toespraak van Netanyahu bevatte naast Likud-ideologie ook verzoenende taal richting de PLO en Arabische wereld, de expliciete erkenning van het recht op een Palestijnse staat is geen kleine tegemoetkoming voor iemand, die daar (ook volgens de NRC) altijd een fel tegenstander van was. Nu wordt opeens beweerd dat hij dat in feite al eerder had toegegeven, en dit gaat verder dan wat de zo gematigde Abbas over Israël heeft gezegd. De Israëlische voorwaarden zijn er maar een paar en hoogst reëel.

  -
  Het mag duidelijk zijn dat er geen ruimte
  gereserveerd is voor Joden binnen de
  Palijnse staat.
  "Territoriale concessies om een Palestijnse staat mogelijk te maken sloot hij echter impliciet uit, omdat die in het verleden "de Palestijnse haat niet verminderd hebben". Het waren de Arabieren, zei Netanyahu tegen zijn gehoor, die in 1947 weigerden Israël te erkennen. Daarmee zijn zij de schuldigen aan het conflict in het Midden-Oosten."
  Nethanyahu sloot die territoriale concessies nergens uit, niet expliciet en niet impliciet. Hij legde uit dat concessies in het verleden averechts werkten, en daarom tegenconcessies en veiligheidsvoorwaarden nodig zijn. Het is tekenend dat dit middels anti-Israël propaganda zo wordt weergegeven. Netanyahu noemde concrete voorbeelden zoals de terugtrekking uit de Gazastrook en zuid-Libanon. NRC negeert stelselmatig deze kant van de zaak, ook in bijvoorbeeld de berichtgeving over Operatie Cast Lead, waarin de focus alleen lag op het leed in de Gazastrook, en allerlei wilde aantijgingen tegen Israël kritiekloos werden overgenomen. Dat de ruim 3.000 raketten die dat jaar op Israëlische burgerdoelen af waren geschoten vanuit de Gazastrook, waarbij ziekenhuizen, scholen en woningen geraakt werden blijft volledig buiten beschouwing. Ook dat de Arabieren in 1947-1948 weigerden Israël te erkennen was geen rechtvaardiging voor het feit dat Israël geen territoriale concessies zou hoeven doen, maar een verklaring dat het conflict niet met de bezetting begon. Volgens Netanyahu is de Arabische weigering om Joodse zelfbeschikking te erkennen de kernoorzaak van het conflict, en hij geeft verschillende voorbeelden om dat te onderbouwen. Door dat achter een foutieve interpretatie van Guus Valk te plakken, krijgt het de betekenis van rechtvaardiging van de bezetting en voortgaande bouw in woningen in Samaria en Judea. "Daarmee zijn zij de schuldigen aan het conflict in het Midden-Oosten" menen de anti-Israël propaganda makers. Waarom dit niet in Netanyahu's eigen woorden weergeven?

  Na te hebben gemeld dat Netanyahu onder zware druk van de VS stond, schrijft correspondent Guus Valk: "Netanyahu moest daarom met iets komen om de relatie met de belangrijkste bondgenoot niet helemaal te bederven. Aan de andere kant wilde hij niet teveel toegeven aan de Amerikaanse wensen. Zijn Likud-partij regeert onder meer met de extreem-rechtse partij Yisrael Beiteinu. Beide partijen ontlenen een belangrijk deel van hun populariteit bij de laatste verkiezingen aan hun onverzettelijke steun voor de kolonistenbeweging."
  Ook dit stukje staat bol van de suggestieve beweringen. Weer wordt gesuggereerd dat het maar zo'n kleinigheid is, dat het eigenlijk niet veel voorstelt. Ook op het gebied van de Joodse plaatsen in de omstreden gebieden heeft de Israëlische regering eerder al concessies gedaan: men heeft toegezegd alle buitenposten te ontruimen en de groei van de bestaande plaatsen te beperken tot de noodzakelijke natuurlijke groei. Er is ook gesproken over stopzetting van de bouw van woningen in de plaatsen die niet afgeschermd zijn met het anti-terroristenhek. Het zijn speculaties, maar het is duidelijk dat Israël wat dat betreft (noodgedwongen) beweegt.

  De Likud en Yisrael Beiteinu ontlenen hun populariteit niet in de eerste plaats aan hun 'onverzettelijke steun voor de kolonistenbeweging', maar aan het falen van het vredesproces dat Livni en Barak tot inzet van de verkiezingen hadden gemaakt. Het zijn vooral de frustraties van het Israëlische publiek over de Gazastrook en Libanon en de Iraanse dreiging, die velen in de armen van rechts hebben gedreven. De meeste Israëli's zijn niet principieel tegen een Palestijnse staat, maar hebben aan de terugtrekking uit de Gazastrook en Libanon, en in mindere mate aan het Oslo vredesproces, een flinke kater overgehouden. Ze hebben het idee, rightly or wrongly, dat het steeds Israël is dat geeft en men er alleen maar meer geweld voor terug krijgt. Yisrael Beiteinu is sterk anti-Arabisch, maar net als Likud niet principieel tegen het opgeven van land. Beide partijen zijn niet vanuit een religieus standpunt tegen het opgeven van iedere millimeter van Judea en Samaria, maar missen ieder vertrouwen in de Palestijnse vredespartner. De term 'extreem-rechts' voor Yisrael Beiteinu is zwaar aangezet; die term verwijst naar neo-nazi partijen. Op zijn minst zou Hamas dan ook extreem rechts genoemd moeten worden, maar die heet hooguit 'moslimfundamentalistisch' maar het liefst de neutrale benaming: 'de Palestijnse versetsbeweging'.

  NRC gaat verder: "als hij die de kolonisten zou afvallen, zou een scheuring in zijn regering mogelijk zijn. Netanyahu noemde de Westelijke Jordaanoever daarom bewust 'Judea en Samaria', het land waar de Joodse voorouders leefden."
  Het is waar dat verdere concessies op het gebied van de woningen in de omstreden gebieden Netanyahu in conflict met sommige coalitiepartners zal brengen, maar dat komt niet omdat het volk zo rechts is maar omdat hij zoveel kleine en rechtse partijen in zijn coalitie heeft zitten. Vooral Habayit Hayehudi ('het Joodse Thuis') is erg conservatief en wel principieel tegen het afstaan van de Bijbelse gebieden (in het verleden werden archeologische plaatsen doelbewust vernietigd in de periodes dat moslims over deze gebieden heerste). Netanyahu had er beter aan gedaan om met Livni te gaan regeren, en het zal mij niet verbazen als het daar alsnog van zal komen. Judea en Samaria zijn in Israël normale aanduidingen voor de Westelijke Jordaanoever en laten we eerlijk zijn; de Jordaan is een rivier van niets om daar nu een oever van zo'n 40 kilometer aan vast te plakken is toch wel erg overdreven. De benaming is laatste is eigenlijk een Jordaanse term Westelijke Jordaanoever stamt uit de tijd dat het gebied door Jordanië bezet werd. Het gebied wordt zo immers onderscheiden van de Jordaanse Oostoever. Voor Joden is het logischer van Judea en Samaria te spreken, wat overigens ook tijdens de Britse bezetting (of vriendelijker gezegd: "mandaat") de gewone benaming was, maar dit heeft ten onrechte de bijklank gekregen van een 'pro-kolonistenstandpunt'.

  "Het was schaken op twee borden, en dit riskante spel lijkt Netanyahu gelukt te zijn. De Verenigde Staten noemde de toespraak in een eerste reactie "een belangrijke stap voorwaarts". Maar strikt genomen is van een echte concessie geen sprake, want de belangrijkste eisen van Obama gingen verder:"
  Hier wordt weer de concessie van Netanyahu gebagatelliseerd c.q. geheel ontkend. Dit is nu de derde keer dat Valk dit zegt of laat doorklinken. Dat Obama meer eiste wil natuurlijk geenszins zeggen dat niet van een concessie sprake is.

  "* Een Palestijnse staat:
  Het noemen van een Palestijnse staat als optie vormt eigenlijk de enige Israëlische toenadering. Maar door er nieuwe voorwaarden aan te verbinden, is het vooral een kwestie van retoriek".

  Dit is een bijna letterlijke herhaling van wat Valk eerder schreef. Vreemd dat op de voorpagina voor zoveel herhaling ruimte is.
  Het artikel gaat verder op pagina 5, onder de kop: "Premier Israël schaart zich achter kolonisten". Ook dit is opnieuw een kop die zo uit de pen van nazi propaganda minister Gubbels zou kunnen komen. De kop negeert de essentie dat Netanyahu een Palestijnse staat als mogelijkheid erkent.

  "Netanyahu had al eerder gezegd dat hij voorgaande verdragen zou respecteren, zoals de Road-map uit 2003. Daarin wordt een Palestijnse staat genoemd".
  Met andere woorden, Netanyahu zegt niks nieuws, en komt met oude waar aanzetten. Wat bijzonder vreemd is is dat de NRC dit tegen Netanyahu gebruikt, terwijl men tot nu toe niks heeft nagelaten om hem zo anti-vrede en havikachtig als mogelijk af te schilderen. Waarom niet eerder eens gemeld dat hij via die Road-map impliciet een Palestijnse staat erkent? Nee, er werd steeds op gehamerd dat hij tegen een twee-staten-oplossing was, en de Palestijnen slechts autonomie wou geven, en de minister van buitenlandse zaken Lieberman werd wel aangehaald waar hij zei Annapolis niet te accepteren, maar niet waar hij zei de Routekaart wel te accepteren. Bovendien heeft Lieberman niet expliciet gezegd dat hij Annapolis niet accepteert, hij zei "bovendien heeft de Knessed Annapolis niet geaccepteerd". De NRC vergaat tegelijkertijd te vermelden dat afsparen zoals 'the Road-map' dan wel geaccepteerd was door Yasser Arafat maar niet door de PLO of de PNA, hierdoor ziet zijn opvolger, Mahmud Abbas, zich niet genoodzaakt aan deze afspraken te houden.

  "* Bevriezing van de bouw in nederzettingen.
  Netanyahu schaarde zich gisteren ondubbelzinnig achter de kolonistenbeweging. De kolonisten, ongeveer een half miljoen op de bezette Westelijke Jordaanoever, vormen volgens Washington het grootste obstakel tot vrede. Netanyahu zei gisteren dat de kolonisten geen "vijanden van de vrede zijn".

  Weer wordt herhaald dat Netanyahu zich ondubbelzinnig achter de kolonistenbeweging zou scharen. Waarom toch al die herhalingen? Daar valt bovendien wel wat op af te dingen, al nam hij het inderdaad wel voor ze op. Overigens wonen circa 250.000 Joden op die zgn 'Westoever', en 200.000 in de Oude stad (Oost Jeruzalem).

  Na een verhaal over dat Netanyahu niet bereid is om Jeruzalem te delen en de blokkade in de Gazastrook op te heffen, vervolgt NRC:
  "De Israëlische premier legde met zijn toespraak de bal weer bij de VS en de Arabische wereld. Hij heeft de woorden 'Palestijnse staat' uitgesproken, en nu mag de rest van de wereld weer. "Als het Palestijnse leiderschap vrede wil, als de Arabische wereld actief meedoet, als de VS en internationale gemeenschap steun verlenen, dan zie ik geen reden waarom we geen vredesdoorbraak kunnen bereiken."
  Met andere woorden: Netanyahu maakt zich er maar makkelijk vanaf en de rest van de wereld mag Israëls problemen oplossen. Waarom suggereert de NRC niet dat de Arabische wereld die bal kan vangen door simpel weg Israël te accepteren als Joodse staat en daarbij de woorden 'Joodse staat' uit te spreken? Men vindt het blijkbaar heel logisch dat dit een brug te ver is, maar voor Israël stelt het niks voor om zich voor een Palestijnse staat uit te spreken. Het verschil van de NRC in benadering van Israël enerzijds, en de Palestijnen en Arabische landen anderzijds, is gigantisch. Voor deze laatste zijn er altijd tal van redenen, de bezetting en ander Israëlisch onrecht voorop, waarom Abbas echt niet meer kan bieden of doen, het is ook altijd heel logisch dat Abbas rekening moet houden met de hardliners van Hamas en 'sentimenten' onder de bevolking. Maar Arabisch extremisme, haatzaaierij in de media, verering van zelfmoordterroristen, raketten uit de Gazastrook, kinderen gebruiken als menselijk schilt, met een bulldozer op een bus met kinderen in rijden, vanuit een hinderlaag op auto's met Israëlische kentekenplaten schieten, verdwaalde Joden villen en uit een raam van een Hamaskantoor werpen en vele, vele verijdelde aanslagen zijn nooit een geldig of begrijpelijk excuus waarom Israël niet tot allerlei concessie bereid is. Dit noem ik dus meten met twee maten.

  Het hoofdredactionele commentaar van NRC afgelopen woensdag bevestigde nogmaals de bevooroordeelde houding die uit de nieuwsanalyse van maandag naar voren kwam. Men erkent hier weliswaar dat Netanyahu 'persoonlijk een grote stap heeft gezet' maar beweert vervolgens dat 'gelet op de voorwaarden die hij opsomde, er sprake is van een semantische exercitie' en de Palestijnse staat waar Netanyahu over sprak eigenlijk niet die naam verdiende. Men noemt als voorwaarden het feit dat de Palestijnse staat "geen krijgsmacht mag hebben. Het moet tolereren dat de 'natuurlijke ontwikkeling van de nederzettingen' doorgaat. Maar omgekeerd dienst het Israël wel te erkennen als 'nationale staat van het Joodse volk'."
  Hoezo 'omgekeerd'? Israël heeft toch duidelijk gezegd Palestina ook te erkennen als staat voor het Palestijnse volk?

  Vervolgens beweert men dat Palestina daarmee ook zou erkennen dat de 'Arabische Israëliërs' allochtonen zijn. "Zo'n ingekapseld land is geen soevereine staat", aldus NRC. Wat de soevereiniteit van Palestina te maken heeft met de positie van Arabieren in Israël snap ik even niet. Het Joodse karakter van Israël is sinds jaar en dag een feit, en van de erkenning daarvan door een toekomstig Palestina worden de Israëlische Arabieren niet opeens allochtonen. Staat het Nederlandse karakter van Nederland integratie van allochtonen in de weg, of van mensen van Arabische komaf? Wellicht volgens sommigen wel, maar daarmee verandert onze nationale identiteit niet. Het hele idee van het zionisme is het stichten (en behouden) van een eigen staat voor de Joden, en het feit dat de Arabieren die niet erkennen is één van de - zoniet de belangrijkste - oorzaken van het conflict. Arabieren in Israël die daar niet mee kunnen leven kunnen naar de toekomstige Palestijnse staat verhuizen. Uiteraard dienen ze in Israël gelijk behandeld te worden, zoals dat ook voor minderheden in Nederland geldt, en ook voor bijvoorbeeld Joden in een toekomstige Palestijnse staat.

  Waarom "zo'n ingekapseld land geen soevereine staat is", ontgaat me eveneens. Omdat het geen krijgsmacht mag hebben? Omdat het naast een Joodse staat ligt? Of omdat er Joden in dit gebied zouden wonen? Wat dat laatste betreft heeft de NRC weer erg veel 'hinein interpretiert'. Netanyahu had het over de huidige natuurlijke groei van de Joodse plaatsen. Hij liet zich niet uit over de grenzen van een Palestijnse staat, of daar ook Joodse dorpen of steden in zouden liggen en wat voor status die zouden hebben, hoe de grenzen gecontroleerd zullen worden etc. Daarmee is zijn visie van een Palestijnse staat nog erg weinig concreet, en daar had de NRC hem op kunnen bekritiseren, maar dat deed men niet. Men gaf liever zijn eigen invulling, die is dat alle Joodse woonplaatsen behouden zullen blijven en zullen blijven groeien, en dat mede daarom geen sprake is van een Palestijnse staat...

   Bron:
  • Ratna Pelle
  Niels op 24-07-2009 15:02
  Zou het Vaticaan nu echt de Hezbollah aanzetten alle Joden uit te roeien?

  Pope Benedict XVI visits AuschwitzJERUZALEM - In Israël is veel commotie ontstaan na het uitdelen van het boekje 'On Either Side of the Border' aan de soldaten van het IDF. Het boekje zou geschreven zijn door een voormalige Hezbollah-officier die met Paus Benedictus XVI een bezoek afgelegd zou hebben aan het voormalige concentratiekamp Auschwitz.
  "De paus en kardinalen van het Vaticaan organiseren rondleidingen in Auschwitz voor leden van Hezbollah. Doel van die bezoeken: de Libanese terroristen tonen hoe men Joden dient uit te roeien," is één van de vele bewering die in 'On Either Side of the Border' staat. In het boekje beschrijft Avi, de oud Hezbollah-officier die naar Israël is overgelopen, hoe hij en andere Hezbollahfunctionarissen onder leiding van het Vaticaan een bezoek brachten aan het nazi vernietigingskamp.
  In het boek zou "de innige relatie tussen enerzijds het Vaticaan, Europese leiders en de Hezbollah" bloot gelegd worden.
  Enkele passages uit het boekje: "Wij kwamen aan in het kamp, we zagen de treinen, de platformen en brillen en kleding op een hoop." "Wij gingen daar heen om van de nazi's te kunnen leren hoe de Joden vernietigd kunnen worden" "Tijdens ons bezoek stak de gids het gebruikelijke praatje af. Pas nadat wij vertelden dat wij geen toeristen waren maar echte Arabieren zijn stopte hij met zijn verhaal, want elke echte Arabier is een beetje een fan van de nazi's".
  Voorts beschrijft het boekje hoe Europese politici en journalisten te werk gaan in hun campagne tegen Israël. "Onze begeleiding bracht ons in contact met belangrijke figuren die zich met onze strijd (tegen de Joden -red.) identificeren. Rijkelui, mensen met autoriteit brengen grote bedragen over naar Israëlische organisaties (B’Tselem -red.) die de reputatie van het Israëlisch leger proberen te beschadigen (..) Wij (Hezbollah -red.) hebben een speciaal budget om politici en journalisten te steunen die onze strijd dienen. Elk standpunt dat onze positie versterkt, wordt rijkelijk beloond".
  Eind mei 2006 bezocht Paus Benedictus XVI Krakow (hier hielden de nazi's hun administratie van de kampen bij en planden daar de Joden transporten). Hij droeg zijn mis op aan zijn voorgangers: Pius XII, ook wel bekend als de 'oorlogspaus' (2,5 later stelde Benedictus voor Pius heilig te laten verklaren), zijn Poolse voorganger Johannes Paulus II. Meer dan 900.000 mensen hadden zich verzameld, onder de aanwezigen waren president Lech Kaczynski, premier Kazimierz Marcinkiewicz en de voormalige president Lech Walesa. In zijn preek herinnerde de paus opnieuw aan zijn Poolse voorganger Johannes Paulus II. "Ik wilde de lucht van zijn vaderland inademen. Ik wilde het land zien waar hij geboren is, waar hij opgroeide en waar hij zijn onvermoeibare dienst aan Christus is begonnen.'' Hij riep de bezoekers aan de mis op om het christendom in Europa en de rest van de wereld te verdedigen.
  De dag er op sloot hij zijn rondreis aan Polen af met een bezoek aan de concentratiekampen Auschwitz-Birkenau. De 79-jarige Duitse kerkvorst, die in 1941 lid was van de Hitlet Jugend, liet zich daar fotograferen onder de zwarte ijzeren poort van Auschwitz met daarop de wereldberoemde tekst 'Arbeit Macht Frei'.
  Later ging de kerkvorst voor in een oecumenische herdenkingsdienst voor de vele miljoenen slachtoffers van het nazi-regime. Hij zei in een gebed voor vrede en verzoening , dat wereldwijd life werd uitgezonden, dat hij het "zeer moeilijk pijnlijk'' vond als Duitse paus in Auschwitz te spreken.
  'On Either Side of the Border' werd gepubliceerd door de Union of Orthodox Jewish Congregations of America. De schrijven zou een voormalige Hezbollah-officier zijn die zich na het bezoek aan Auschwitz bekeerde tot het Jodendom en laat zich nu Avi noemen. Volgens zijn eigen zeggen zou hij zich als één van de naasten van Hassan Nasrallah, de leider van Hezbollah, mogen noemen.
  Gevraagd naar een reactie liet een woordvoerder van de IDF weten dat het boek het Israëlisch leger als gift was toegestuurd en dat de IDF-top, het zonder het vooraf te lezen, ter goeder trouw aan de soldaten had uitgedeeld. "Nadat we over de gevoeligheid van de inhoud werden getipt, hebben wij de distributie onmiddellijk stopgezet," zei de woordvoerder. De Union of Orthodox Jewish Congregations of America liet in een bericht weten dat zij "spijt" heeft en "afstand neemt" van de standpunten die in het boekje staan.
   Bron:
  • Ha'aretz
  • The Philadelphia Jewish Voice
  • Brisk Magazine
  • ANP
  Niels op 16-08-2009 13:46
  Laatste VN rapport geschreven door Hamas
  JERUZALEM - Het VN rapport dat volgende maand zal verscheinen is volledig geschreven door leden van Hamas. Dit zegt Aharon Leshner Yaar, de Israëlische ambassadeur van de Verenigde Naties.
  Het rapport was geschreven op verzoek van het "Human Rights Council". In het propadandischtische rapport word Israël van alles en nog wat beschuldigd. Israël heeft aangegeven het, niet bindende, rapport naast zich neer te leggen.
  De Human Rights Council (HRC) werd in 2006 opgericht en is de vervanging van de meer dan zestig jaar oude Commissie Mensenrechten. Van 2009 tot 2012 zal België het mandaat over de HRC voeren. Karel De Gucht, Belgiche Vice- Premier en Minister van Buitenlandse Zaken, zei verheugd te zijn dat de Algemene Vergadering van de VN in New York België heeft verkozen als lid van de Raad Mensenrechten. "Dit mandaat dat voor de eerste keer aan België wordt toevertrouwd voor een periode van drie jaar bevestigt de expertise, geloofwaardigheid en engagement voor mensenrechten in de hele wereld. Dit mandaat moet ons land ook toelaten bij te dragen tot een Raad die efficiënter werkt," aldus de minister.
   Bron:
  • Jerusalem Post
  • Gazet van Antwerpen
  Niels op 15-09-2009 19:37
  Mustafa Khayatti: "Joden handelen in organen van Algerijnse kinderen
  ALGIERS - Het bloedsprookje in de Zweedse Stürmer heeft een opvolger gevonden. In Arabische/islamitische media circuleren berichten dat Joden zouden handelen in organen van Algerijnse kinderen.
  Volgens Mustafa Khayati, hoofd van de Algerijnse Nationale Comité voor de Ontwikkeling van de Gezondheidsonderzoek, zouden Algerijnse kinderen geronseld worden door Marokkaanse en Algerijnse bandietengroepen. Deze bandieten zouden de kinderen vervolgens doorverkopen aan Israëliërs en Amerikaanse Joden, die de organen van de kinderen nemen en deze door verkopen.
   Bron:
  • Jerusalem Post
  Niels op 02-10-2009 19:44
  VN-rapport is propaganda middel
  Het felle debat over het Goldstonerapport over Operatie Gegoten Lood, waar de VN uiterlijk vandaag een besluit over moet nemen, laat zien dat het wellicht in de laatste plaats om de feiten te doen was. Het rapport is eerder bedoeld als middel om 'met Israël af te rekenen'.
  Rechter Richard Goldstone was er zó kwaad over, dat hij er meteen maar mee begon. "Ik moet krachtig deze ene zware beschuldiging verwerpen die tegen de missie is uitgebracht en onze inspanningen afschildert als politiek gemotiveerd.'' Dat gaat in tegen het diepste rechtsgevoel van Goldstone, zo blijkt.
  En daarmee schilderde Gold-stone in zijn betoog voor de VN Mensenrechtenraad precies waar het met het omvangrijke rapport van zijn 'feitenonderzoeksmissie' om gaat. Hoe goed de leden van de commissie ook het recht wilden dienen, vanaf de eerste aanzet tot de missie was de insteek een politieke.
  In het Engels is er een mooie term voor gevonden, 'lawfare', wetsvoering in plaats van 'warfare', oorlogsvoering tegen Israël.
  Al op 5 november vorig jaar, op 28 december begon Operatie Gegoten Lood, waarschuwde Anne Herzberg in de Wall Street Journal dat diverse PLO organisaties de internationale wetgeving naar de letter zouden gebruiken om Israël klem te zetten, in een anti-Israëlische strategie van 'oorlogvoering via de wet'. Het doel is het delegitimiseren van de Joodse staat.
  Precies deze achtergrond was duidelijk te zien in de eerste aanzet tot het onderzoek. De oproep daartoe kwam van de Mensenrechtenraad, op 12 januari en was alleen tegen Israël gericht. De meerderheid van de raad koos voor de door het comunistische Cuba, Egypte en de Organisatie van Islamitische Conferentie ingediende resolutie waarin wordt besloten tot het sturen van een "onafhankelijke internationale feitenonderzoeksmissie die alle schendingen van de internationale mensenrechten en het internationale humanitaire recht door de bezettende macht tegenover de Palestijnse bevolking in de gehele Bezette Palestijnse Gebieden en in het bijzonder in de bezette Gazastrook moet onderzoeken." Punt. Niks onderzoek naar de reden voor de Israëlische acties in de Gazastrook, het afschieten van honderden raketten op burgerdoelen in Zuid-Israël door Hamas en andere terreur organisaties.
  Het is in het Goldstonerapport te prijzen dat wel aandacht wordt geschonken aan wat de terreurgroeperingen op hun kerfstok hadden, al tekenen de onderzoekers wel aan dat "Palestijnse getuigen over het algemeen terughoudend waren om met de missie te spreken over de activiteiten van gewapende Palestijnse groeperingen in hun buurt." Het gevolg is dat er in de 452 pagina's van het rapport erg veel te lezen valt over misstappen van het Israëlische leger, maar betrekkelijk weinig over die van Hamas.
  Het gaat ook niet om het rapport en dat is dan ook de achtergrond van het felle verzet van Israël, de VS en diverse EU-landen tegen het doorsturen van het rapport naar de Algemene Vergadering van de VN. Daar drong de PLO in samenwerking met de Organisatie van de Islamitische Conferentie al op aan vóór het in de Mensenrechtenraad was besproken. De inzet is dat het rapport daarna terechtkomt bij het Internationale Strafhof en zo onderdeel wordt van de juridische- en propaganda oorlog tegen Israël. Het effect daarvan zal zijn dat, zoals premier Netanyahu gisteren zei, "de doodsklok zal luiden voor het vredesproces".
  "Er zit nog een andere gruwelijke gedachte achter deze gang van zaken, namelijk dat Hamas bewust op de confrontatie heeft aangestuurd om dit effect te bereiken," zegt Mshari al-Zaydi, eindredacteur van de Arabische krant Alsharq Alawsat en expert op het gebied van islamitisch fundamentalisme. "Hamas en zijn steunpilaren in de islamitische wereld Iran en Syrië, hadden een Israëlische misdaad in Gaza nodig." Volgens Al-Zaydi hem is de 'Palestijnse zaak' in wezen "Een politieke en ideologische goudmijn" voor Hamas, de fundamentalistische Moslimbroederschap en Iran. Zijn conclusie is somber: "Zo lang deze goudmijn blijft bestaan, zullen er nieuwe confrontaties volgen zolang er Palestijns bloed te vergieten valt."
  Israël houdt vol dat zijn leger moreel juist heeft gehandeld. Terecht wijst het erop dat ook andere landen hun problemen hebben bij het bestrijden van terreur, zoals gisteren nog duidelijk werd in het bericht dat bij een aanval door een Nederlandse F-16 op de Taliban verschillende burgers om het leven zijn gekomen. "Het is diep triest dat er mede door het optreden van de Taliban slachtoffers zijn. Dat geeft nog maar eens aan dat de tegenstander zich van god noch verbod iets aantrekt," zoals generaal Van Uhm zei, lijkt erg veel op de verklaringen van het Israëlische leger tijdens de Gazaoorlog.
  Waar zowel Israël als de ISAF-troepen in Afghanistan mee te maken hebben, is dat de huidige regels van het oorlogsrecht, inclusief de Geneefse Conventies, niet zijn toegesneden op de strijd tegen een terreurbeweging die zich verschuilt tussen de burgers.
  Intussen dringen er veel bevriende landen bij Israël op aan, de opzet van de islamitische landen te frustreren door wel een soort onderzoekscommissie in te stellen. Want dat er de nodige dingen zijn fout gegaan in de Gazastrook valt niet te ontkennen, zo blijkt ook uit de ruim twintig onderzoeken die Israël zelf nog heeft lopen. Maar zelfs hier is het recht dan jammer genoeg een politiek middel geworden.
   Bron:
  • Reuters
  Niels op 19-10-2009 21:02
  De propaganda machine beveelt Engels op school aan
  GAZASTAD - Hamas heeft een nieuw programma voor de kinderen opgestart. De islamitische terreurgroepering wil dat de kinderen Engels gaan leren omdat zij zo de vijand goeg kunnen verstaan.
  "Het is belangrijk dat de Palestijnse kinderen hun boodschap in het Engels over kunnen brengen," aldus Hamas.
   Bron:
  • Israel National News
  • Palestinian Media Watch
  isaak op 25-07-2011 15:26
  ISLAMITISCHE SLAGERIJ, MOSKEE, MOHAMMED, TURKSE VLAG EN HOOFDDOEK VROUW ALS HOOFDPRODUCT IN DE EUROPESE UNIE!

   

   

   

  Nu zijn de EU subsidies aan Turkije weer verhoogd alsof Griekse toestanden nog niet genoeg zijn. Turken liggen in een deuk, ze zitten nog niet eens in de EU en krijgen het nu al bij bakken binnen.

  Een land dat Europa wil islamiseren, daar hebben de leiders van Turkije nooit een geheim van gemaakt, Het land dat symbool staat voor alles wat er mis is in de Arabische landen. Dat een land welke de meeste Turken van Europeanen haten, toch nu al miljarden heeft gekregen om zich voor te bereiden tot toetreding is echt de druppel die de emmer doet overlopen.

  Er vloeit vanuit de zwaar gesubsidieerde Turkse enclaves in ons land al zeer veel kapitaal naar Turkije. Sturen we al niet veel geld in vorm van kinderbijslag uitkeringen voor kinderen die niet bestaan of van familie zijn en wat te denken van uitkering nooit gewerkt toch pensioen. Maar kennelijk is het nooit genoeg. Turkije leeft van subsidies en dat is de enige reden waarom het land bij de EU wil. Turkije slokt nog meer miljarden van Europese unie.

   

  Ten eerste, het gratis onderhouden van nog meerTurken die ook op hun 40ste met pensioen gaan is onhaalbaar; op dit moment zitten ongeveer 12 miljoen Turken met deze regeling, sommigen die hier in Nederland wonen, krijgen ook een super Turkse pensioen uitkering: "jongeren pensioen". 80 miljoen Turken worden gestuurd en gecontroleerd door het directoraat religieuze zaken van de Turkse overheid. Parasitaire leger des imams telt 98 000 speciaal opgeleide leden, plus miljoenen fundamentalistische vrijwilligers en bloedzuigende Turkse leger met honderden duizenden paramilitairen; allemaal dromen in een grote "Gaza". Als ze binnen zijn, mogen de bouwbedrijven alleen gevangenissen en moskeen bouwen tot de laatste vierkante meter van Nederland ook beton wordt, zodra Turken de Europeanen in hun greep hebben, treedt de stagnatie meteen in. Stop geen belasting centen in deze bodemloze put.Stel je voor, Turkije met 80 miljoen inwoners, nog groter dan Duitsland en Frankrijk, hoe zal dat gaan met de stemverhoudingen? Pakistan telt circa 170 miljoen Moslims die deels naar europa gedumpt zouden kunnen worden. Iran 93 miljoen, Egypte 90 miljoen Moslims. Dit soort volkeren groeien nog steeds razendsnel, Noord Afrikanen, Arabieren van midden-oosten wachten op hun volgende hicret(heilige islamitische toht). Turkse sprekende centrale Aziatische landen kunnen via Turkije heel makkelijk binnendringen.

   

  Ten tweede leidt een Turks lidmaatschap van de EU tot nog meer ongecontroleerde massa-immigratie via Turkije naar West-Europa en zou Turkije binnen niet al te lange tijd het grootste aantal inwoners van de Europese Unie hebben. Met nog tientallen miljoenen Moslims uit omringende landen die via corrupte Turkije als Turk naar west Europa doorgesluisd zullen worden en het feit dat ze in EU landen nog steeds simpelweg stemrecht krijgen, wordt EU compleet onbestuurbaar. Gelet op de aantal partijen die nu al door de zogenaamde gestuurde Turkse en Marokkaanse leden niet meer kunnen functioneren! Deze herkomstland verbonden leden willen alle regels, alle wetten en normen aanpassen aan hun herkomstlandcultuur.

   

  Gelet op het feit dat straks hier in Nederland, in het belang van de Nederlanders geen wetten meer kunnen aangenomen worden, gezien nu de wet tegen de rituele slachting door de Turkse Albayrak gecontroleerde Ledenraad van PvdA en andere infiltranten binnen CDA, GL en D66 gelijk een half wet gemaakt is, uiteindelijk door de Ledenraad van PvdA is er geen wet tegen de ritueel slachten, er is nu geen wet tegen de islamitische heilige slachting. Dit was de bedoeling van Turkije en van hele islamitische wereld! Het lukt nu al.

   

  Gelet op de verschrikkelijke realiteit dat steeds meer EG-wetgeving de lidstaten, waaronder Nederland wordt opgelegd, zou dat betekenen dat de Turken meer invloed krijgen op Nederlandse wetgeving dan de Nederlanders zelf, omdat ze ook van binnenuit al een goed georganiseerde vijfde colonne kunnen mobiliseren. Rond jaren 2025 á 2030, in Nederland groeiende Turken zouden in Nederlandse parlement circa 40 turken hebben als een aparte Turkse groep, mogelijk grootste groep, verwachten de Turkse autoriteiten. Niet alleen in Nederlandse parlement maar ook in alle EU landen zouden de binnengedrongen Turken een van binnenuit heel grote groep kunnen creëren zodanig in totaliteit met Turkije samen verwachte dominantie realiteit wordt...Dat zou betekenen dat Turkije ook de meeste Europarlementariërs mag aanleveren.

  Turken hebben altijd2 nationaliteiten om EU politicus/ambtenaren te manipuleren om van tijd te winnen. Op die manier hebben ze er voor gezorgd dat jongeren voor militaire dienst in Turkije moeten gaan. Er ontstaat op dezemanier een soort speciaal opgeleide/geïndoctrineerde anti-Nederlandse massa binnen Nederland. Anti Europese Turkse fundi's willen nu zo snel mogelijk lid worden bij EU. Ze weten heel goed dat het vernietiging van EU van binnenuit mogelijk is... Als moslimleider Erdogan op zijn fluitje blaast staan er straks miljoenen Turken in de houding om Nederland te elimineren. Ze hebben tot nu toe circa 12 miljoen turken verplaatstnaar EU landen.

   

   

  TURKIJE STEUNT MOSLIMTERRORISTEN IN IRAK, ISRAËL, ZUID KAUKASUS, BALKAN LANDEN, LIBANON EN SYRIË  In 2007 werd de belangrijke Sarafiya brug in Bagdad door terroristen opgeblazen. Turkije blijkt nu direct betrokken bij het opblazen van tenminste één brug in de Irakese hoofdstad. Turken hebben circa 3 000 terroristen gestationeerd in Noord Irak(Zuid Koerdistan)

  De ontmaskering van Turkije als anti-Westerse extremistische moslimstaat krijgt een extra ontluisterende dimensie nu uit de nieuwe documenten die WikiLeaks zal publiceren blijkt dat de Turken zorgden dat er wapens naar Al Qaeda in Irak, Syrie, Libanon, Kosovo en Pakistan werden gesmokkeld en dat ze zelfs zowel direct als indirect betrokken zijn geweest bij terreuraanslagen in Bagdad, Libanon, Dagestan en noord Syrische steden.

  Volgens de Arabische krant Al-Hayat bewijzen de geheime officiële documenten dat de Turkse autoriteiten toestemming gaven voor de smokkel van wapens en geld naar de Al Qaeda terroristen in Irak om nodige destabilisatie proces. Ook laten de documenten zien dat Turkije betrokken was bij onder andere het opblazen van een brug in Baghdad en werd er in 2009 bij terroristen munitie in beslag genomen dat gemarkeerd was met 'made in Turkey'.

  Eén van de documenten die door Al Hayat worden genoemd bevat een gecodeerd bericht dat zo te zien door een Amerikaanse inlichtingendienst werd verzonden. De tekst 'Uit Turkije zijn grote hoeveelheden water aangekomen. Over een paar uur zullen grote golven Baghdad treffen. Sommige mensen zijn de irrigatiekanalen aan het verbreden' lijkt te wijzen op het arriveren van wapens uit Turkije, bedoeld voor aanslagen en andere terreuracties in Baghdad.

  De VS probeert in het licht van de komende nieuwe WikiLeaks publicaties de diplomatieke schade te beperken.'Deze onthullingen brengen de VS en onze belangen schade toe. Ze zullen over de hele wereld spanning creëren in de relaties tussen onze diplomaten en onze vrienden... Als het vertrouwen (van andere overheden) beschadigd wordt en op de voorpagina van de kranten of in het nieuws van radio en tv belandt, heeft dat een impact,' aldus P.J. Crowley, woordvoerder van het Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken.

  Het is echter maar de vraag of Amerika en Europa aandacht zullen durven besteden aan de Turkse steun voor de moslimterroristen in Irak . Hierdoor zou immers de conclusie moeten worden getrokken dat Turkije geen betrouwbare bondgenoot is, dubbelspel speelt en de recente aansluiting van Turkije bij het extremistische islamitische blok Iran-Syrië-Hezbollah-Hamas daarom bloedserieus is en een direct gevaar oplevert voor de NAVO en het Westen. Ook moet dan definitief worden toegegeven dat de Turken absoluut niet bij de Europese Unie horen.

   

  In Nederland willen ze aanvankelijk een aaneengesloten gebied creëren rondom Haarlem, Beverwijk, Amsterdam en Zaanstad. Verder bijna alle Nederlandse gemeenten hebben Turkse koloniën die heel snel groeien, Turks sprekende wijken breiden zich verder uit tot de omringende dorpen: moskee minaretten, halal winkeltjes, islamscholen expanderen als paddestoelen. Een nieuwe moskee bouwen in Krommenie, een voorbereiding, is niet anders dan de nodige structuurbouw en gestuurd wordt vanuit Turkije. Er wordt overal gebouwd, natuurgebieden worden verwoest om meer broedplaatsen klaar te zetten voor de volgende ronde.

  Brutale woningbouw verenigingen die alleen geld willen zien, brengen nu hele natuurbalans in gevaar! Groen wordt omgezet in beton, beschaving wordt omgezet in een soort middeleeuwse barbarij, leefgebied van andere dieren wordtsteeds kleiner omdat moslimbevolking met zijn huidige voortplanting geen grenzen kent. In Rotterdam en Amsterdam zijn er enkele moslim families die nu zelfs hele straat kunnen bevolken, het is een kettingreactie die niet meer bestreden kan worden binnen Nederland. Een Marokkaanse vrouw die elke jaar 1 Mohammed baart wilt voor haar 10 zoontjes 10 huizen klaar hebben, een Somalische Moslima wilt 12 huizen hebben voor haar 12 kinderen, anders komt er een gesubsidieerde anti- discriminatiebureau met dure ambtenaren, advocaten en rechters samen dit te regelen voor de heilige.

  Moslimleider Erdogan roept ook de Turkse vrouwen die in Nederland wonen op voor nog meer geboortes, “..we hebben nu overal [bedoelt hij ook in Europa] een jongere bevolking, dit is de beste wapen” zegt hij, “net als in die tijd van de Byzantijnen, wij hebben toen ook op deze manier gewonnen..”. Voor hem, zijn deze Moslim vrouwen niets anders dan de ratten van een ultieme rattenfokkerij!

  Ten derde, is de lidmaatschap van Turkije hoofdzakelijk door de Amerikanen opgedrongen. VS zetten EU landen onder druk om Turkije binnen te slepen. Obama administratie manipuleert allerlei top ambtenaren van EU landen. Amerikaanse beleidmakkers brengen nu ook hele Europa in gevaar. Huidige beleidmakkers van VS zijn corrupt; zie hun werk in Afghanistan en Irak. Geen enkele problemen is opgelost, het is alleen erger geworden…

  In Irak hebben ze fundamentalistische molla’s, zie Muktada al Sadr. In Afghanistan zitten ze na 10 jaar weer met hun lieve Taliban. In Saudie Arabie staan ze achter een dictatuur van de eerste orde. Iran is nog steeds een neofeodalistische dictatuur. Potentiële gevaar vanuit Pakistan en Turkije is alleen meer geworden. Dit beleid is totaal inconsistent. In Libië bombardeert Navo éné dictatuur terwijl de baas van de Navo achter een andere dictator staat die nog erger is! Saudi Arabia is de kern van hele dictatoriale Islamitische stelsel.

  Al die islamitischelanden zijn verbonden met deze dictatuur. Amerikanen kunnen beter een nieuwe beleid ontwikkelen dat ze wel de vertrouwen van onderdrukte volkeren krijgen. Juiste beleid van Irak zou kunnen zijn dat Sunniten, Siiten en Koerden eigen gebied krijgen. Geschiedenis bewijst dat deze 3 volkeren, zonder dictatuur nooit één gemeenschappelijke land kunnen vormen, het kan alleen met de geweld…Obama wilt terugtrekken maar zonder de oplossing: hele kwaad, namelijk weer hetzelfde “grote Irak” behouden en terugtrekken is een grote fout! Koerden hebben eigen taal en cultuur die totaal anders is dan de Arabische taal en cultuur.

  Waarom geen onafhankelijke Koerdistan? Terwijl een vrije Koerdistan met die andere delen die bezet zijn door Turkije, Iran en Syrië, een belangrijke garantie is voor de westerse volkeren. Tegengestelde culturen met geweld aan elkaar plakken en grote Irak, grote Turkije, grote Libië, grote Afghanistan enz. enz..creeren roept elke keer nog meer problemen. 20 miljoen Koerden in Turkije worden nog steeds onderdrukt, Navo lid Turkije opereert met half miljoen soldaten tegen de Koerden, met Navo wapens en gelijktijdig wilt lid worden bij EU. Behouden van zo’n grote Turkije met oneindig lang oorlog is een grote waanzin.

  Afghanistan bestaat uit hoofdzakelijk 4 grote volkeren die allemaal eigen taal en cultuur hebben. Wie heeft gezegd dat volkeren als Pashtu’s en Farsi’s voor altijd één grote Afghanistan moeten vormen. Obama´s administratie maakt hier ook een fout; 10 jaar vechten en nu zonder oplossing terugtrekken.! Zoveel tegengestelde culturen met geweld aan elkaar plakken endit als “land Afghanistan” noemen lost het probleem niet. Volkeren die hier leven hebben recht op de zelfbeschikking, ze moeten gewoon vrije land worden, dus opdeling is de enige oplossing. Huidige Karzai kliek leeft van VN hulp en heroïne handel.

  Dat NAVO nu ook voor de heroïne handelaars werkt is een schande. Het kon ook niet anders, zonder geweld is hun boel meteen uit elkaar, je moet altijd een dictatuur hebben en die zijn meestal crimineel. Welke dictatuur dan ook hebben ze een versie van islamitische ideologie nodig.Obama administratie omtrent Turkse probleem is weer nep: boekhoudkundig is gerommeld met de Turkse economie. 10 jaar geleden bankroet en nu opeens een super economie! Miljoenen mensen willen weg uit een land die opeens super economie krijgt? Waarom is de massale migratie van de Turken naar EU landen nog niet gestopt? Net als toen Griekenland, moesten ze ook met de cijfers van Turkije spelen. EU leiders samen met de mislukkelingen van VS willen hoe dan ook Turkije binnensmokkelen.

  Via verdoezeling van de feiten willen ze bevolking laten overtuigen dat Turkije inderdaad rijp wordt voor de lidmaatschappij! Realiteit is dat Turkije nog niet hervormd is, sterker nog, zijn er schijn activiteiten van allerlei machten met tijdelijk gepompte olie miljarden onder andere van Iranse en Saudische machthebbers die grote belangen hebben als Turkije binnendringt. Veel moslimlanden willen EU via Turkije als hun afvalputje gebruiken.

  Turkije heeft nog steeds 3 grote legers: Turkije heeft 4. grootsteleger na China, VS en Rusland. Officiële leger telt meer dan 1 miljoen mensen en willen ze deze niet hervormen, islamisering van deze leger door de AKP is geen hervorming! Naast 85 000 dorpwachters (paramilitaire moordenaars) en 400 000 soldaten die in noord-Koerdistan gestationeerd zijn, hebben ze ook een religieuze leger van circa 98 000 moslim fundamentalisten die grotendeels zich met de West Europa bezighoudt. Noord Cyprus is nog steeds bezet.

  Turkije is alleen maar sterker geworden, omdat ze steeds meer subsidies van EU slikken, en hun uitstoot continue naar EU landen verplaatsen om nog meer geldstroom richting Turkije te realiseren. Er wordt hier meer geld uigegeven om snel groeiende criminele jeugd te onderhouden. Turkse criminelen worden verplaatst naar EU landen en Turkije investeert minder in de gevangenissen, terwijl Nederland steeds meer investeert in hun “producten”: meer personeel voor de gevangenissen, zoveel ambtenaren die moslim jongeren moeten begeleiden, al dieprojecten kosten kapitaal en Turkije met een slimme zet besteedt dit allemaal aan domme Nederland uit.

  Terwijl ze kunnen genieten van ons vrijheid in Nederland en ons subsidiegeld voor hun activiteiten enmoskeeën, de Koerden hebben nog geen rechten daar, een deel van Cyprus is nog steeds bezet en Armeense genocide is nog niet herkend. De onderdrukking van de Koerden en de restanten van Christenen gaat gewoon door. Subsidie geven aan zo’n land is waanzin!

   

  NEDERLAND MET STINKENDE ROTTE VLEES ALS ISLAMITISCHE SLAGERIJLAND

   

  Erfenis van een Arabische stam die alleen geiten en schappen had: voorde Turken en Marokkanen zijn de Islamitische slagerijen en hoofddoeken heel belangrijk. Moslims starten een winkeltje en hangen ze meteen een grote bord met de "islamitische slagerij", alsof hele wijk gaat feesten voor hun halal vlees. Dit doen ze ook in de wijken waar nog steeds Nederlanders in meerderheid zijn! Moslims weten instinctief dat ze met dit soort acties meer Nederlanders kunnen verdrijven. Een grote "halal" bord, een analfabete, asociale hoofddoek vrouw met een mobiele zoontjes fabriek is een super wapen geworden. Moslims sturen een hoofddoekvrouw naar een nieuwe wijk als een soort arme woningzoekende en even later zien we overal "te koop" borden staan. Nederlanders vluchten uit hun wijken weer en komen er nog meer straten en wijken onder hun controle.

  De Dierenpartij wilde geen barbaarse slachting van de dieren, maar in de grote politieke partijen geïnfiltreerde Turken en Marokkanen kwamen meteen in actie, Moslims willen alle dieren op een gewelddadige manier doden en noemen ze hun barbarse actie een belangrijke “godsdienstige plicht”.

  Rituele slacht stamt uit een tijd en ruimte die ver van ons verwijderd ligt. De regels zijn opgesteld voor een woestijnvolk zonder de technische hulpmiddelen van nu. Ze gaan in Nederland hun halal eten afdwingen. Zelfs eten onder de controle, Moslims moeten het voedsel dat ze tot zich nemen, onderwerpen aan enkele richtlijnen uit de Koran. Ritueel slachten in Europa wordt elke keer op de Moslimlanden TV ‘s gepresenteerd, maar waarom? Met een zeer misdadige manier van doden is, nl. dood door verstikking.

  Het dier zuigt met z’n laatste ademhalingreflexen de longen vol met z’n eigen bloed en stikt/sterft daardoor. Sterk georganiseerde Turken en Marokkanen zouden nieuwe instroom te bevorderen om hun bruiden uit een islamitische landen, maar ook de voedsel probleem van de miljoenen die in de wachtrijen staan te garanderen, anders stopt hele vervolg migratie van de Moslims. Dit is de enige zorg van Turkije en andere Arabische landen.

  Voor Turkije is uitstroom van de uitstoot naar Europaeen staatspolitiek geworden en als miljoenen Moslims horen dat in Nederland halal slachting van geiten en schappen niet meer makkelijk is, verliezen ze nodige motivatie.Zogenaamde PVDA, GL, SP en CDA leden,infiltranten die onder Moslim dictators opereren beginnen weer: ‘…disproportioneel middel is om het algehele dierenwelzijn te verbeteren’,.. Hun politieke “beschaafde waarden en normen” moeten hoognodig door gevoerd worden,en met de pvda, cda komt hier geen bal van terecht. De PVDA en CDA kunnen niet meer het standpunt innemen wat ze eigenlijk willen innemen maar de koers wordt bepaald door hun achterban die gestuurd is door de Moslimlanden.

   

   

  Wat hebben zoveel Moslims in een niet-islamitische land te zoeken?

   

  Je kunt als nuchter mens best snappen dat die écht niet komen om de westerse cultuur te bevorderen, maar om rottigheid uit te halen. En subsidiesponzen als het antidiscriminatiebureau moeten sowieso snel gesloten worden in deze tijden van bezuinigingen. Dit soort clubs werkt oplossingen voor de enorme criminaliteitsproblemen tegen. Als deze moslims straks in de grote steden meerderheid krijgen, verbieden ze aantal huisdieren. Meisjes worden besneden als ze 10 zijn en jongens als ze 7 zijn… zonder enige verdoving, en door opa, oom of vader..kind bij volledig bewustzijn…Niet alleen geiten en koeien bloedig doden met hele familie en een heilige baardmans bij, maar ook uw honden gaan ze doden. Dat op brute wijze slachten, halal slacht zo belangrijk is voor de leden van PVDA en CDA is een misdaad.

   

  Grote partijen zijn definitief overgenomen door allah bidders met scherp geslepen h(al)aalslagersmessen. Het Trojaanse parasitaire virus dat die partijen onderdak hebben geboden heeft haar gastheer onherkenbaar misvormt.In Nederland gelden Nederlandse normen en waarden. Iedereen die hier niet mee kan leven kan altijd nog teruggaan naar het land van herkomst of van hun voorouders en daar fijn zijn geloof belijden. De PvdA gaat zoals gewoonlijk door zijn knieën als ze die nog hebben en zwicht voor de islamitische infiltraties, onder leiding van de moslim dictators…

  De wet zegt dat verdoofd slachten verplicht is. Een ieder die onverdoofd slacht wordt gestraft. PVDA is bang voor zijn aanhang wat grotendeels bestaat uit moslims,..Ritueel slachten is puur dierenmishandeling en dit moet niet kunnen in zo ‘n beschaafd landje als Nederland,..en al die onzin van als het niet onverdoofd geslacht is dan zitten er bacteriën in het vlees en het is malser en het smaakt beter zijn spookverhaaltjes, ook de Godsdienst heeft er niets mee te maken..Dus acuut stoppen met onverdoofd slachten en de normen en de waarden aanhouden volgens de richtlijnen van het Europees slachtbeleid!

   

   

  Turkse vergadering op 19-06-2011 in Krommenie:

   

  ”lokale gelovigen” waren er niet meer dan 60 á 80 mensen, maar stikt hier weer van de Turkse vlaggen, niet alleen uit andere Nederlandse steden maar ook uit Duitsland, Turkije en uit allerlei Arabische landen veel “gasten” aanwezig, ze kwamen allemaal met de turkse vlaggen; onder andere Diyanet, het gevaarlijke staatsorgaan dat is belast met de zorg voor het Turks-islamitischenationalisme. Het gaat over de hoge minaretten en Turkse vlaggen als afbakening van een gebied, het gaat niet over de godsdienst etc..
  De Diyanet is een omvangrijk staatsorgaan, een religieuze leger, groter dan de Nederlandse leger en politie bij elkaar.

  Verder waren er de leiders van Milli Gorus, Fetullah, Turkse federatie Nederland aanwezig. Duitse Milli Gorus werkt in dit geval samen met de diyanet, AKP heeft al deze grote islamitische sektes die binnen Europa samen circa 4 miljoen Turken controleren,bij elkaar gebracht gebracht.Diyanet, onder leiding van Turkse geheime dienst, is inmiddels werkzaam in landen waar grote aantallen Turken als “immigrant” aanwezig zijn, zoals in Nederland. Deze grote leger zou in Nederland Turkse etniciteit kunnen versterken en assimilatie tegen te gaan…!

   

   

  Turkije bij het islamitische blok Iran-Pakistan-Syrië-Hezbollah-Hamas, een bloedserieuze bedreiging en een direct gevaar voor het Westen.

   

   

  In Nederland zijn zodoende inmiddels vele duizenden militanten van deze organisatie werkzaam: het totale aantal personeelsleden betreft ca. 98.000. De activiteiten zijn in principe gericht op de hele bevolking, want de islam wordt gezien als een belangrijk element van de gemeenschappelijke Turkse identiteit. Turkse politieke verlengingen binnen Europa, Militaire opbouw, ideologische agressiviteit, en de vorming van een nieuwe kolonie is werkelijk een nieuwe bedreiging. Haar meer genuanceerde toepassing van het afschuwelijke islamisme, is eigenlijk de toekomstige bedreiging voor de Europa. Ze zijn de uitvinders van een meer duurzame en verraderlijke vorm van het islamisme.

  We moeten alles, maar dan alles aan doen om Turken te integreren zodat zij ook trots en liefde voor Nederland gaan voelen, wat nu helaas niet het geval is. Het is van de zotte dat mensen die hier geboren en getogen zijn -zoals de Turken van het voorbeeld- een volledige Turkse leven leiden met hun eigen vlaggen, kranten, tv, kappers, enz. Deze Turken willen ook in Krommenie een grote moskee bouwen: PVDA en CDA, GL en SP leiders hebben altijd gezegd dat de verbreiding en een mogelijke overmacht van de Turken en Marokkanen beperkt blijft met de 12 grote steden. Het is dus niet zo, uiteindelijk lopen al die omringende dorpen ook in gevaar. Manoeuvrering en verbreiding van de externe mogendheden gaat gewoon door. Voor 70 Sunnitische Turken een moskee van3000 mensen bouwen ontmaskerd heel veel! Het stikt hier weer van de Turkse nationalisme, het is weer die bekende Turkse afschrikking actie, gratis leven van Nederlands geld;maar dan hangen ze hun bloedige rode vlag uit, wat zoeken ze hier dan eigenlijk nog?

  Zo’n grote moskee bouwen is essentieel voor Turkije, Turkije onder leiding van AKP heeft grote belangenin het vervolg migratie van de Turken naar de west Europese landen. Turken willen straks vanuit deze moskee Allah akbar zingen, om Noord holland te laten zuiveren van de niet-islamieten

  Elke moskee die hier gebouwd wordt, wordt in Turkije als symbool van overwinning gepresenteerd. Turkse autoriteiten weten nu eerder dan de Nederlanders als er in Nederland weer een nieuwe moskee gebouwd kan worden, alles wordt bijgehouden. Omdat voor Turkije uitstroom van de uitstoot naar Europa een belangrijke staatspolitiek is, zal hele proces onder druk van Turkije zich voortzetten om miljoenen Moslims te mobiliseren. Analfabeten zien dat in Nederland overal grote moskeen met minaretten verschijnen en dit is enige taal wat ze begrijpen.

  Turken stimulatie naar Nederland en activiteiten rondomhoofddoek, moskee minaretten en halal vlees is essentieel voor Turkije. Mobilisatie van de onderontwikkelden kan met dit soort primitieve symbolen beter op gang gebracht worden.De Turken hier prijzen hun land. Helaas als je ze vraagt waarom ze dan hier zijn, zwijgen dus. Toch niet zo’n fijn land dus. Er is wat uitkering betreft weinig te halen, om nog maar niet te spreken over de vrijheid van meningsuiting.
  Hier willen mensen geen stenigen, geen meisjes besnijden, geen heilige oorlogen, West Europeanen willen geen oog om oog tand om tand, ze willen geen polygamie, ook geen mensenoffers en willen ze geen onverdoofd slachten van dieren. Dat alles heeft niets te maken met haat. Als Turkije beter is, waarom propageren jullie niet dat de Turken uit Nederland weer naar huis gaan? De Nederlandse ambtenaren moeten wel door de Nederlandse belastingbetalers voor de volle worden betaald, maar als het er op aan komt moeten ze dansen naar de pijpen van de buitenlandse mogendheden, zoals Turkije. De infiltratie woekert als een kanker steeds verder Nederland in. En zij die er nu nog aan kunnen verdienen bouwen van de ontvangen zilverlingen een woning in het buitenland: zie het CDA en PVDA.

   

  >>> Dankzij slechte bestuurders is anti-Nederlandse indoctrinatie als eigen cultuur opgedrongen: Moslims die nog steeds binnenkomen zijn helemaal niet verlicht, maar vooral zeer laagontwikkeld, emotioneel en feodal-nationalistisch, en daardoor tamelijk intolerant. Ze zijn bijvoorbeeld tegen de muziek, kunst en cultuur en dit kwam door de herkomstland verbod op muziek en kunst. Dit willen ze ook hier toepassen. Een moslim die imam als de enige zanger erkent, wilt graag eerst een moskee laten bouwen. Islamitische propaganda is de enige muziek. Imam die uit een minaret Allah akbar zingt, blijf ook in Nederland als de enige "zanger" en verder is alles weer verboden. Dit is geen cultuur, maar een soort anticultuur met een aantal componenten: imam's herrie vanuit de minaretten als muziek, criminele zoontjes die allemaal Mohammed heten en massa hoofddoekvrouwen die stinken onder de zoveelste ongezonde dikke doekjes. Noemt "hoogopgeleide elite" zo'n fatale toestand als zijn ideale multiculturele samenleving?.


  >>> Dankzij slechte bestuurders is het demodering van de Nederlandse cultuur een realiteit geworden: naamgeving is 80% geïslamiseerd, gemeenten gebruiken in achtergrond nog steeds de naamlijsten van Moslimdictators: [in de grote steden 62% van de geborenen heten, Mohamed, Ahmad, Mehmet, hasan of Ali...] in deze steden, bij de 600 000 geboortes waarvan ouders Turkse of Marokkaanse afkomst hebben, heeft geen enkele kind een Nederlandse naam gekregen!

  >>> Dankzij slechte bestuurders is "inburgeringcursus" volgende 19 jarige Marokkaanse tienermoeder die op haar 19ste haar derde kind krijgt en hem weer Mohammed noemt de nieuwe kern van het toekomstige Islamitische overmacht geworden: toekomst van hoogopgeleide elite is ook in handen van deze mobiele zoontjes fabriek van der woestijnen gevallen!


  >>> Dankzij slechte bestuurders krijgen agressieve moslims die zich alleen Turk of Arabier voelen enorme belasting geld, onder andere voor de utopische "integratie" projecten, islamitische omroepen, moskeebouw, islamscholen enz.. enz...Zomaar doorgaan met het onderhouden van deze explosief groeiende islamitische nageslacht, wordt voor Nederland de ondergang. Moslimlanden pompen hun uitstoot naar hun ultieme afvalputje en Nederlandse economie zinkt verder weg.  >>> Dankzij slechte bestuurders zien we nu nog meer stadsdelen waarin een soort derde land cultuur begint te domineren. Een demografische, culturele en genetische ondergang van de eerste orde en van historische proporties, een ondraaglijke last voor elke beschaafde cultuur en volk.

   

  >>> Na ons zondvloed: elite leden plunderen de pensioenfondsen. Toen maakte Den Uyl zijn massale migratie van miljoenen Moslims mogelijk en nu zit zijn zoon Xander den Uyl, Vice-voorzitter van ABP met zijn grootste diefstal operatie der eeuwen. Miljarden van pensioenfondsen verdwijnen in de zakken van de elite leden die ook massa immigratie van de Moslims nooit willen stoppen. Via elite constructie opererende criminele adviseurs verdienen €10.- miljoen per jaar. Hun adviezen hebben geen meerwaarde dan de imam's "Allah Akbar" schreeuw vanuit de moskeeminaretten.


  Stop nu uiteindelijk de Turken en Arabieren verplaatsing naar Nederland, het is geen immigratie. Je bent een ambtenaar/politicus van Nederland, niet van de moslimlanden!

  Mussi op 08-02-2012 11:03
  Isaak Dit is echt onzin hahaahaha ik weet niet van welke extreem christelijke organisatie jij lid bent.. maar turks nationalisme is TEGEN moslim extremisten. off bijv ERDOGAN! Ik ben zelf best nationalistisch, maar dan hoor je respect te hebben voor nationalisme van andere landen. dus het is pure onzin van wat je schrijft. Wij zijn geen arabieren wij zijn turken! wij hebben een trots een goede geschiedenis en een eigen cultuur, de islam is onze godsdienst. prent dit in je hersenen en hou op met fantasierijke onzin uit te kramen. mvg selcuk
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl